Kerstpakketten Putten

Bent u op zoek naar kerstpakketten in Putten? Bij Kerstpakkettenplaza.nl helpen we u graag om uw medewerkers en zakenrelaties te verrassen met een uniek kerstpakket. Met zorg samengesteld en gevuld met hoogwaardige producten, zijn onze kerstpakketten de perfecte blijk van waardering tijdens de feestdagen. Ontdek ons brede assortiment aan kerstpakketten en maak van de kerstviering in Putten een onvergetelijke ervaring.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Lokale producten uit Putten in onze kerstpakketten

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hechten we waarde aan lokale betrokkenheid en ondersteuning van de gemeenschap. Daarom streven we ernaar om lokale producten uit Putten op te nemen in onze kerstpakketten. We werken samen met lokale leveranciers om authentieke en smaakvolle producten in onze kerstpakketten te integreren. Door te kiezen voor onze kerstpakketten, ondersteunt u niet alleen uw medewerkers en zakenrelaties, maar ook de lokale ondernemers. Naast Putten bent u wellicht ook op zoek naar lokale producten uit Venlo? Bekijk dan al onze kerstpakketten Venlo.

Kerstpakketten Putten

Kies voor kerstpakkettenplaza.nl voor uw kerstpakketten in Putten

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat u op zoek bent naar kwaliteit, diversiteit en een uitstekende service. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen voor uw kerstpakketten in Putten:

  • Uniek assortiment: We bieden een uniek assortiment aan kerstpakketten in Putten, samengesteld met zorg en aandacht voor detail. Van traditionele pakketten tot thema-gebaseerde opties, er is voor elk wat wils.
  • Hoogwaardige kwaliteit: Onze kerstpakketten bevatten alleen hoogwaardige producten van gerenommeerde merken. We streven naar de beste kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw ontvangers kunnen genieten van smaakvolle lekkernijen en waardevolle geschenken.
  • Maatwerkopties: We bieden maatwerkopties aan, zodat u uw kerstpakketten kunt aanpassen aan uw specifieke wensen en behoeften. Voeg uw bedrijfslogo toe, personaliseer de boodschap en kies specifieke producten om een uniek kerstpakket samen te stellen.
  • Snelle en betrouwbare levering: We begrijpen dat tijdige levering belangrijk is. Daarom zorgen we voor een snelle en betrouwbare levering van uw kerstpakketten, zodat u ze op tijd kunt uitdelen tijdens de feestdagen.

Veelgestelde vragen over kerstpakketten in Putten

Biedt Kerstpakkettenplaza.nl ook thema-gebaseerde kerstpakketten in Putten aan?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we ook thema-gebaseerde kerstpakketten in Putten aan. We begrijpen dat u een specifieke sfeer of boodschap wilt overbrengen met uw kerstpakketten. Daarom hebben we verschillende thema’s waaruit u kunt kiezen, zoals wellness, culinair, sport en nog veel meer. Deze thema-gebaseerde kerstpakketten voegen een extra element van verrassing en plezier toe aan uw kerstviering. Naast Putten hebben we ook meer thema-gebaseerde kerstpakketten in Hoorn.

Kan ik mijn kerstpakketten personaliseren met mijn bedrijfslogo?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om uw kerstpakketten in Putten te personaliseren met uw bedrijfslogo. We begrijpen dat u uw kerstpakketten wilt laten aansluiten bij uw bedrijfsidentiteit. Met onze maatwerkopties kunt u uw bedrijfslogo toevoegen aan de kerstpakketten, waardoor ze een persoonlijke en professionele uitstraling krijgen. Neem contact met ons op en bespreek uw wensen, wij helpen u graag bij het personaliseren van uw kerstpakketten.

Zijn er opties voor duurzame kerstpakketten?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we ook opties voor duurzame kerstpakketten in Putten. We begrijpen dat duurzaamheid belangrijk is en dat steeds meer mensen bewuste keuzes maken. Daarom bieden we duurzame kerstpakketten aan, samengesteld met milieuvriendelijke producten en verpakkingen. Deze kerstpakketten bevatten bijvoorbeeld biologische lekkernijen, fairtrade producten en herbruikbare geschenken. Kies voor een duurzaam kerstpakket en draag bij aan een groenere toekomst tijdens de feestdagen in Putten.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Heeft u ook relaties uit Gouda? Bekijk dan eens onze kerstpakketten uit Gouda. We hebben het allemaal!

Kerstpakketten Putten bestellen