Kerstpakket aanbieding

Kerstpakket aanbieding – Kerstpakketten zijn een geweldige manier om je personeel en relaties te verrassen tijdens de feestdagen. En bij Kerstpakkettenplaza.nl ben je aan het juiste adres voor de leukste en beste aanbiedingen, het hele jaar door! Niet alleen tijdens Black Friday, maar gedurende het hele jaar bieden wij aanbieding kerstpakketten met de beste prijs-kwaliteitverhouding, de meeste inhoud en de leukste thema’s in alle prijsklassen voor 2024. Lees verder om alles te weten te komen over onze kerstpakket sale en duurzame inspanningen.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakket aanbieding? Bestel snel!

Het antwoord is simpel: kerstpakket sale? In november! Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we vaak speciale kortingen en acties in november, zodat je ruim op tijd bent om jouw aanbieding kerstpakket te bestellen en te laten bezorgen. Zo voorkom je last-minute stress en zorg je ervoor dat jouw medewerkers of relaties tijdig kunnen genieten van een prachtig kerstpakket aanbieding. Voor de uitverkoop kerstpakketten geldt het op=op principe!

Waarom is een kerstpakket aanbieding bij Kerstpakkettenplaza.nl zo bijzonder?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding op alle pakketten. Onze kerstpakketten zijn gevuld met de meeste inhoud en de leukste thema’s, zodat je een super feestelijk kerstgeschenk kunt geven. Bovendien zijn we trots op onze inspanningen voor het milieu. We compenseren onze CO2-uitstoot door bomen te planten via Trees for All, waardoor je niet alleen een prachtig aanbieding kerstpakket schenkt, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst. Of het nu om kerstpakketten voor mannen of vrouwen gaat, altijd het beste aanbieding kerstpakket!

Kerstpakket sale

Hoe kan ik eenvoudig aanbiedingen bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl is bestellen eenvoudig en snel. Op onze gebruiksvriendelijke website heb je een ruime keuze aan kerstpakketten in diverse prijsklassen en thema’s. Met slechts een paar klikken kun je jouw gewenste kerstpakketten selecteren, de bestelling plaatsen en de pakketten snel laten bezorgen op de gewenste locatie. Zo regel je jouw kerstpakketten met gemak en gemakkelijkheid! Let wel op! onze uitverkoop kerstpakketten zijn snel uitverkocht! Op de hoogte blijven van de beste kerstpakket aanbieding? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen in uw postvak in! Ook laten we u op tijd weten wanneer onze Black Friday kerstpakket sale begint, wel zo handig!

Aanbieding kerstpakket: Conclusie

Als je op zoek bent naar de beste kerstpakket aanbieding voor jouw bedrijf, dan ben je bij Kerstpakkettenplaza.nl aan het juiste adres. Met de leukste en beste aanbiedingen, de beste prijs-kwaliteitverhouding, de meeste inhoud en de leukste thema’s in alle prijsklassen voor 2024, zorgen wij voor een onvergetelijk kerstpakket sale voor jouw personeel en relaties. Bovendien zijn we verantwoord bezig door onze CO2-uitstoot te compenseren middels Trees for All. We hebben altijd een kerstpakket sale, zonder in te boeten op kwaliteit en volume! Altijd een mooi kerstpakket op voorraad bij de Grootste kerstpakketten leverancier van Nederland en België! Uitverkoop kerstpakketten voor iedereen!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. regelmatig hebben we een kerstpakket sale, ben er dus op tijd bij! Heeft u vragen over een aanbieding kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166.

Kerstpakket aanbieding