Boeren kerstpakket

Op zoek naar een kerstpakket met authentieke smaken en ambachtelijke producten? Ontdek onze boeren kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl. Met zorg samengesteld en geïnspireerd door het boerenleven, bieden onze kerstpakketten een heerlijke selectie van streekproducten en traditionele lekkernijen. Laat jezelf en anderen genieten van de rijke en pure smaken die het platteland te bieden heeft. Ontdek de charme van een boeren kerstpakket en maak de feestdagen extra bijzonder.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom kiezen voor een boeren kerstpakket?

  • Authentieke streekproducten: Onze boeren kerstpakketten bevatten een scala aan authentieke streekproducten, zoals ambachtelijke kazen, boerenbrood, vers geperste sappen, honing van lokale imkers en andere heerlijke delicatessen. Deze producten zijn met liefde en vakmanschap gemaakt en bieden een onvergetelijke culinaire ervaring.
  • Terug naar de basis: Met een boeren kerstpakket keer je terug naar de basis en geniet je van eerlijke en pure producten. De ambachtelijke bereiding en het gebruik van natuurlijke ingrediënten geven een extra dimensie aan de smaakbeleving. Laat je verrassen door de kwaliteit en authenticiteit van onze boeren kerstpakketten.
  • Landelijke charme: Het kerstpakket straalt de landelijke charme uit van het boerenleven. Met rustieke verpakkingen en decoraties brengen onze kerstpakketten de sfeer van het platteland in huis. Ze zijn niet alleen een bron van culinair genot, maar ook een prachtige toevoeging aan de kerstdecoratie.
Boeren kerstpakketten bestellen

Een smaakvolle reis door het boerenleven

Ervaar de charme van het boerenleven en laat je verrassen door de unieke smaken en ambachtelijke producten in een boeren kerstpakket. Van ambachtelijk bereide kaas en verse boerenjam tot heerlijk geurende versgebakken broden, elk product in het kerstpakket ademt de liefde en toewijding van lokale boeren en producenten. Laat jezelf en anderen genieten van de puurheid en authenticiteit van een boeren kerstpakket en creëer een onvergetelijke culinaire belevenis tijdens de feestdagen.

Schenkt u graag andere gave kerstpakketten? Bekijk ons assortiment.

Tips voor het kiezen van een boeren kerstpakket

Kies voor lokale producten: Ga voor boeren pakketten met producten van lokale producenten en boerderijen. Op deze manier ondersteun je niet alleen de ambachtelijke sector, maar proef je ook de smaken en tradities van de regio.

Ontdek verschillende smaken: Variatie is de sleutel tot een geslaagd boeren kerstpakket. Kies voor een mix van hartige en zoete lekkernijen, zodat er voor ieder wat wils is. Denk aan verschillende soorten kaas, ambachtelijke jam, ambachtelijk gebak, noten en andere traditionele producten.

Let op de presentatie: Een boeren kerstpakket is niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook voor het oog. Let op de presentatie van het kerstpakket en kies voor een mooie verpakking die de landelijke sfeer weerspiegelt. Dit geeft het kerstpakket een extra touch van authenticiteit.

Veel gestelde vragen

Zijn de producten in een boeren kerstpakket altijd biologisch?

Hoewel we bij Kerstpakkettenplaza.nl streven naar het opnemen van ambachtelijke en lokale producten in onze boeren cadeaupakketten, kunnen we niet garanderen dat alle producten biologisch zijn. We selecteren echter wel producten van hoge kwaliteit die met zorg zijn geproduceerd door lokale boeren en producenten.

Kan ik ook boeren kerstpakketten bestellen voor grote groepen?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl kun je ook boeren kerstpakketten bestellen voor grote groepen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een familiebijeenkomst of een ander evenement, we kunnen je helpen bij het samenstellen en leveren van de gewenste hoeveelheid boeren pakketten. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie en een offerte op maat.

Kan ik een boeren kerstpakket aanpassen aan mijn wensen?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om boeren pakketten aan te passen aan jouw wensen. Neem contact op met onze klantenservice en bespreek je specifieke voorkeuren. We kijken graag naar de mogelijkheden om het boeren kerstpakket af te stemmen op jouw wensen en behoeften.

Kan ik een persoonlijk bericht toevoegen aan het boeren kerstpakket?

Ja, je kunt een persoonlijk bericht toevoegen aan het kerstgeschenk. Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de optie om een handgeschreven kaart of brief toe te voegen aan het kerstpakket. Hiermee kun je een persoonlijke boodschap overbrengen aan de ontvanger en het boeren pakket extra speciaal maken. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken en je persoonlijke bericht toe te voegen aan het pakket.

Vragen of meer informatie?

Heb je nog vragen over onze kerstpakketten of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice. We staan klaar om je te helpen en te adviseren bij het kiezen van het perfecte boeren kerstpakket voor een authentieke en smaakvolle ervaring tijdens de feestdagen. Je kunt ons bereiken via e-mail op klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of telefonisch via +31 (0)24 303 1166. We kijken ernaar uit om je van dienst te zijn.

Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld eerlijke kerstpakketten of kerstpakketten voor de hond? We hebben het allemaal!

Boeren kerstpakket