Janzen kerstpakket

Op zoek naar een luxe en geurige verrassing voor de feestdagen? Ontdek het Janzen kerstpakket bij Kerstpakkettenplaza.nl. Janzen is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige verzorgingsproducten en heerlijke geuren. Met een Janzen kerstpakket kunt u uw dierbaren, medewerkers of zakelijke relaties verwennen met een stijlvolle en verfijnde cadeau-ervaring. Laat u betoveren door de elegantie van Janzen en geef een uniek kerstgeschenk dat luxe en ontspanning combineert.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Janzen kerstpakket bestellen

De betoverende wereld van Janzen

Stap binnen in de betoverende wereld van Janzen en ontdek een scala aan verfijnde geuren en verzorgingsproducten. Janzen staat bekend om zijn zorgvuldig samengestelde collecties die de zintuigen prikkelen en een gevoel van luxe en welzijn creëren. Of het nu gaat om geurkaarsen, handzeep, bodylotions of douchegels, elk product van Janzen straalt elegantie en kwaliteit uit. Met een Janzen kerstpakket geeft u niet alleen een cadeau, maar een unieke ervaring die lang zal worden gekoesterd.

Het perfecte geschenk voor elke gelegenheid

Een Janzen kerstpakket is niet alleen geschikt voor de feestdagen, maar ook voor andere speciale gelegenheden. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of bedankje, een Janzen pakket biedt altijd een passend geschenk. Met verschillende collecties en geuren om uit te kiezen, kunt u het kerstpakket personaliseren op basis van de voorkeuren van de ontvanger. Laat uw kerstcadeau spreken met de verfijning en exclusiviteit van Janzen.

Veelgestelde vragen

Zijn de producten in de Janzen kerstpakketten van goede kwaliteit?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we naar het aanbieden van kerstpakketten van hoge kwaliteit. De producten van Janzen zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de kwaliteitsnormen die het merk hanteert. We werken samen met betrouwbare leveranciers om ervoor te zorgen dat de Janzen kerstpakketten luxe, verfijning en hoogwaardige verzorging bieden.

Kan ik een Janzen kerstpakket personaliseren met een persoonlijke boodschap?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan het Janzen kerstpakket. Zo kunt u uw waardering en warme wensen overbrengen aan de ontvanger. Neem contact op met onze klantenservice om de opties en mogelijkheden voor het personaliseren van het kerstpakket te bespreken.

Kan ik een Janzen kerstpakket bestellen voor verschillende budgetten?

Ja, we hebben Janzen cadeaupakketten beschikbaar in verschillende prijscategorieën, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij uw budget. Of u nu op zoek bent naar een kleinere attentie of een uitgebreid luxe pakket, er is een Janzen kerstpakket beschikbaar dat aan uw wensen voldoet. Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek de diverse mogelijkheden.

Vragen of meer informatie?

Heeft u nog vragen over een Janzen kerstpakket of wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat voor u klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)24 303 1166 of stuur een e-mail naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren bij het kiezen van het perfecte Janzen pakket voor uw speciale gelegenheid. Maak van de feestdagen een moment van luxe en verwennerij met een Janzen kerstpakket.

Liever een algemener kerstpakket, zoals het kerstpakket home? Of een premium kerstpakket?

Janzen kerstpakket