Kerstpakket opa en oma

Een kerstpakket voor opa en oma is een geweldige manier om uw geliefde grootouders tijdens de feestdagen te verwennen en uw waardering te tonen. Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we het belang van familiebanden en het vieren van bijzondere momenten met uw opa en oma. Daarom bieden we een selectie van speciale pakketten die perfect zijn voor opa en oma. Lees verder en ontdek hoe u uw geliefde grootouders kunt verrassen met een bijzonder kerstpakket!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een hartverwarmend kerstpakket voor opa en oma

Kerstpakketten voor opa en oma moeten een warm gevoel van samenzijn en waardering moeten creëren. Onze hartverwarmende geschenkpakketten voor opa en oma zijn zorgvuldig samengesteld om hen te laten genieten van de feestdagen en het gezelschap van hun dierbaren. Met heerlijke lekkernijen, comfortabele items en speciale cadeautjes bieden we een cadeaupakket dat perfect past bij de smaak en wensen van opa en oma.

Speciaal pakket voor opa en oma: Een persoonlijke touch

Kerstpakket voor opa en oma

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat elk opa en oma uniek zijn en hun eigen voorkeuren hebben. Daarom bieden we ook de mogelijkheid voor een speciaal pakket voor opa en oma met een persoonlijke touch. U kunt het kerstpakket aanpassen aan de voorkeuren en interesses van uw opa en oma. Voeg bijvoorbeeld een gepersonaliseerde boodschap, foto of een item toe dat speciaal is geselecteerd voor hen. Zo kunt u een kerstpakket creëren dat perfect past bij uw geliefde grootouders.

Samen genieten: een kerstpakket voor opa en oma

We begrijpen we dat opa en oma vaak graag tijd doorbrengen met hun kleinkinderen. Daarom bieden we pakketten voor opa en oma die speciale items bevatten om samen van te genieten. Denk bijvoorbeeld aan spelletjes, puzzels, boeken of andere activiteiten die de band tussen opa, oma en de kleinkinderen versterken. Deze kerstpakketten stimuleren het samenzijn en zorgen voor mooie herinneringen tijdens de feestdagen.

Veelgestelde vragen

Wat zit er meestal in een pakket voor opa en oma?

Een kerstpakket voor opa en oma bevat vaak een combinatie van lekkernijen, zoals chocolade, koekjes, koffie of thee, en cadeautjes die passen bij hun interesses en behoeften. Denk bijvoorbeeld aan boeken, puzzels, verzorgingsproducten of comfortabele items.

Kan ik een cadeaupakket voor opa en oma personaliseren?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl is het mogelijk om een kerstpakket voor opa en oma te personaliseren. Neem contact met ons op en bespreek uw wensen. We kunnen samen kijken naar de mogelijkheden voor een gepersonaliseerd kerstpakket dat perfect past bij uw opa en oma.

Zijn er speciale kerstpakketten voor opa’s en oma’s met specifieke interesses?

Ja, we hebben een breed assortiment aan pakketten voor opa’s en oma’s met verschillende interesses. Of ze nu van lekker eten houden, van lezen, tuinieren of andere hobby’s hebben, er is altijd een kerstpakket dat aansluit bij hun voorkeuren. Neem een kijkje in ons assortiment originele kerstpakketten en ontdek de mogelijkheden.

Kan ik een kerstgeschenk bestellen voor verzending naar hun adres?

Ja, het is mogelijk om een pakket voor opa en oma rechtstreeks naar hun adres te laten verzenden. Tijdens het bestelproces kunt u het gewenste afleveradres opgeven, zodat het kerstpakket rechtstreeks naar hen wordt gestuurd. Zo kunt u op afstand toch uw opa en oma verrassen tijdens de feestdagen.

Bestel een bijzonder kerstpakket voor opa en oma bij Kerstpakkettenplaza.nl

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we het belang van het verwennen van uw geliefde grootouders tijdens de feestdagen. Met onze speciale pakketten voor opa en oma kunt u hen laten zien hoezeer u hen waardeert en hoe bijzonder ze voor u zijn. Bestel vandaag nog een bijzonder kerstpakket voor opa en oma en maak de kerstdagen extra speciaal voor hen.

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen over onze kerstpakketten of wilt u meer informatie? Ons team staat voor u klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. Onze klantenservice is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij beantwoorden graag al uw vragen en helpen u bij het vinden van het perfecte cadeaupakket voor uw geliefde opa en oma.

Op zoek een kerstpakket die wat anders biedt?

Kerstpakket voor opa en oma kopen