Kerstpakket schoonmaakster

Een kerstpakket is een prachtige manier om uw waardering te tonen aan de schoonmaakster die dag in dag uit zorgt voor een schone en frisse omgeving. Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we het belang van erkenning en daarom bieden we speciale kerstpakketten aan voor schoonmaaksters. Met een kerstpakket voor uw schoonmaakster kunt u uw dankbaarheid tonen en haar een welverdiende traktatie geven tijdens de feestdagen.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakket voor de schoonmaakster bestellen

Verwenning en ontspanning

Onze kerstpakketten voor schoonmaaksters zijn samengesteld met de gedachte aan verwenning en ontspanning. We hebben een selectie gemaakt van producten die zorgen voor een moment van rust en genot. Denk aan heerlijke bad- en doucheproducten, geurkaarsen, zachte handdoeken en andere verwennerijen. Met een kerstpakket voor uw schoonmaakster geeft u haar de mogelijkheid om even te ontspannen en te genieten na het harde werk.

Praktisch en bruikbaar – Kerstpakketten met handige schoonmaakproducten

Naast verwennerij bieden we ook kerstpakketten aan met praktische schoonmaakproducten. Denk aan hoogwaardige schoonmaakartikelen, zoals microvezeldoekjes, allesreinigers, schoonmaakborstels en andere handige hulpmiddelen. Met een kerstpakket voor uw schoonmaakster voorziet u haar niet alleen van verwennerij, maar ook van nuttige tools die haar helpen bij haar dagelijkse taken.

Een kerstpakket voor een schoonmaakster op maat

Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we in maatwerk en personalisatie. Daarom bieden we de mogelijkheid om uw kerstpakket voor uw schoonmaakster op maat samen te stellen. U kunt kiezen uit verschillende producten en accessoires om het pakket aan te passen aan de specifieke voorkeuren en behoeften van uw schoonmaakster. Op deze manier toont u niet alleen uw waardering, maar ook uw aandacht voor haar individuele smaak.

Vraag en antwoord

Kan ik het kerstpakket aanpassen aan mijn wensen?

Ja, we bieden de mogelijkheid om de kerstpakketten vanaf 100 stuks aan te passen aan uw specifieke wensen. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag bij het samenstellen van een kerstpakket voor uw schoonmaakster dat volledig aan uw verwachtingen voldoet en aansluit bij de smaak en behoeften van uw schoonmaakster.

Is een kerstpakket voor de schoonmaakster geschikt voor zowel mannen als vrouwen?

Ja, ondanks dat het schoonmaakSTER genoemd is, zijn ze geschikt voor zowel mannen als vrouwen. We bieden diverse stijlen en inhouden aan die aansluiten bij verschillende voorkeuren. Of uw schoonmaakhulp nu mannelijk of vrouwelijk is, we hebben kerstpakketten die passen bij haar persoonlijke smaak en behoeften.

Kan ik een kerstpakket voor een schoonmaakster bestellen voor verschillende budgetten?

Ja, we hebben pakketten voor uw schoonmaakster in verschillende prijscategorieën, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij uw budget. Of u nu op zoek bent naar een betaalbaar kerstpakket of een luxe variant, wij hebben diverse opties beschikbaar. Onze klantenservice helpt u graag bij het vinden van het perfecte kerstpakket voor uw schoonmaakster binnen uw budget.

Hoe kan ik een kerstpakket bestellen?

Het bestellen van een kerstpakket voor de schoonmaakster is eenvoudig bij Kerstpakkettenplaza.nl. U kunt onze website bezoeken en ons assortiment bekijken. Kies het gewenste kerstpakket voor uw schoonmaakster en voeg het toe aan uw winkelwagen. Volg de stappen van het bestelproces en geef eventuele specifieke wensen aan. Zodra uw bestelling is geplaatst, zorgen wij ervoor dat het kerstpakket tijdig wordt bezorgd bij uw schoonmaakster.

Vragen of meer informatie?

Heeft u nog vragen over onze kerstpakketten of wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat voor u klaar. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24 303 1166 of een e-mail sturen naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder en adviseren u bij het kiezen van het perfecte kerstpakket om uw waardering te tonen.

Toch op zoek naar een ander geschenk? Bekijk ons assortiment High Tea-kerstpakketten eens!