Winter kerstpakket

Met het winterseizoen in volle gang is het tijd om te genieten van warmte, gezelligheid en feestelijke momenten. Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we uitgebreide opties voor een kerstpakket voor de winter die perfect aansluiten bij deze tijd van het jaar. Of je nu op zoek bent naar een traditioneel kerstpakket met winterse lekkernijen, een thematisch pakket in winterstijl of een geschenk dat past bij de seizoensgebonden sfeer, wij hebben het ideale kerstpakket om je medewerkers, vrienden of familie te verrassen.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Beleef de magie van de winter met ons winter kerstpakket assortiment

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we de charme van het winterseizoen en willen we deze graag met je delen. Ons assortiment winter kerstpakketten is zorgvuldig samengesteld om je de magie en gezelligheid van de winter te laten ervaren. Van heerlijke winterse lekkernijen, warme drankjes en comfortabele accessoires tot feestelijke decoraties en sfeervolle geschenken, ons winter pakket brengt de seizoensgebonden sfeer tot leven. Laat je inspireren door ons diverse aanbod en vind het perfecte kerstpakket dat de winterse magie overbrengt.

Creëer een warme winterse sfeer met ons kerstpakket voor de winter

Winter kerstpakket

Een kerstpakket voor de winter is de perfecte manier om de gezelligheid en warmte van het seizoen te omarmen. Gevuld met heerlijke lekkernijen, warme dranken en knusse winterse items, biedt ons winter pakket een bron van comfort en genot tijdens de koude maanden. Denk aan ambachtelijke chocolade, hartverwarmende theeën, sfeervolle kaarsen en andere winterse verrassingen. Laat uw medewerkers, vrienden of familieleden zich helemaal onderdompelen in de betovering van de winter met een kerstpakket dat speciaal is samengesteld voor dit seizoen.

Veelgestelde vragen

Wat is de inhoud van een winter pakket?

De inhoud van een winter kerstpakket varieert, afhankelijk van het gekozen pakket. Onze winter kerstpakketten bevatten vaak winterse lekkernijen zoals chocolade, koekjes, warme dranken en andere seizoensgebonden traktaties. Daarnaast kunnen er ook winteraccessoires, decoraties en geschenken in het pakket zitten die passen bij het winterthema.

Kan ik een winter kerstpakket aanpassen aan mijn wensen?

Ja, we bieden de mogelijkheid om kerstpakketten voor de winter vanaf 100 stuks aan te passen aan je specifieke wensen. Neem contact op met onze klantenservice en bespreek je voorkeuren en ideeën. Ons team helpt je graag bij het samenstellen van een winter cadeaupakket dat volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

Zijn er winter kerstpakketten met een specifiek winterthema?

Ja, we hebben winter pakketten met specifieke winterthema’s. Denk bijvoorbeeld aan pakketten met een sneeuw- of ijskristal thema, winterse landschappen, winteractiviteiten of knusse winteravonden. Je kunt een winter kerstgeschenk kiezen dat perfect aansluit bij de gewenste sfeer en beleving. Ook onze oliebollen kerstpakketten passen erg goed bij de winter!

Kan ik een winter kerstpakket bestellen voor verschillende budgetten?

Ja, we hebben winter kerstpakketten in verschillende prijscategorieën, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij je budget. Of je nu op zoek bent naar een betaalbaar pakket of juist een luxere variant, wij hebben diverse opties beschikbaar om aan je wensen te voldoen.

Geniet van de winter met een pakket vol warmte en sfeer

Laat de winterse charme tot leven komen met een winter pakket van Kerstpakkettenplaza.nl. Geniet van de warmte, gezelligheid en sfeervolle momenten die het winterseizoen met zich meebrengt. Ontdek ons ruime assortiment en bestel vandaag nog het perfecte kerstpakket om de winter magisch te maken.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld High Tea kerstpakketten of kroon op je werk kerstpakketten? We hebben het allemaal!

Winter kerstpakket bestellen