Steun Alzheimer Nederland met uw kerstpakket

Alzheimer Nederland geeft al ruim 25 jaar hulp en informatie aan mensen met dementie en hun directe omgeving. Door belangenbehartiging en financiering van wetenschappelijk onderzoek werken we aan een betere toekomst, uiteindelijk zonder dementie. Kerstpakkettenplaza.nl draagt hier samen met u aan bij.

Sinds 1984 vraagt Alzheimer Nederland landelijk aandacht voor de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie. Hiervoor werkt Alzheimer Nederland nauw samen met regionale en landelijke zorginstellingen. Alzheimer Nederland is afhankelijk van de inzet van vrijwilligers, de bijdragen van donateurs en de opbrengst van de Collecteweek. Geef bijzondere kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl en steun Alzheimer Nederland.

Gegevens:

Stationsplein 121
3818 LE Amersfoort

T 033-303 2502
info@alzheimer-nederland.nl
www.alzheimer-nederland.nl

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket of Goed doel? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Bekijk ook eens andere Goede Doelen, bijvoorbeeld de Maag Lever Darm Stichting of de Zonnebloem, ook deze Goede Doelen steunt u uiteraard met de aankoop van kerstpakketten 2024!

Alzheimer nederland