Steun Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel met uw kerstpakket!

Het Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel strijdt voor een wereld die vrij is van seksuele en criminele uitbuiting.
We willen dat iedereen weet dat er op dit moment in ons land duizenden kinderen, jongeren en volwassenen worden uitgebuit door een mensenhandelaar.
Want alleen samen kunnen we mensenhandel stoppen. We willen dat geen slachtoffer onopgemerkt blijft, dat mensenhandelaren en hun klanten worden aangepakt en dat de maatschappij weerbaar genoeg is om uitbuiting voor eens en voor altijd te stoppen. Het Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel onderzoekt, innoveert en agendeert.
Net zo lang totdat het niet meer nodig is.

Gegevens:

Algemeen
088 – 208 00 28
[email protected]

Adres
Burgemeester Schalijlaan 70
2908 LS Capelle aan den IJssel
Route naar het CKM

Voor de pers
[email protected]

Kijk voor meer informatie op https://www.hetckm.nl/

Rekeningnummer voor giften
NL82ABNA0493096159 t.n.v. Stichting Fiere Vrienden o.v.v. Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel.

Informatie trainingen
Kennisoverdracht is een belangrijk speerpunt voor het CKM. Het CKM werkt hierin nauw samen met de Fier Academy. Voor meer informatie over het voorlichtings- en trainingsaanbod kunt u naar de website van de Fier Academy.

Het CKM is onderdeel van Fier.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2023 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket of Goed doel? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Bekijk ook eens andere Goede Doelen. Steun bijvoorbeeld Linda Foundation of Make a Wish met de aankoop van kerstpakketten 2023 bij Kerstpakkettenplaza.nl.

Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel
Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht