Steun ExpertCare met uw kerstpakket!

Villa ExpertCare biedt woon- en logeerzorg voor ernstig en chronisch zieke kinderen in 4 zorgvilla’s. Een ziek kind dat (tijdelijk) niet thuis kan wonen. Laat we er samen voor zorgen dat een kind zich toch geborgen voelt, in een warme en gezellige omgeving. Gepaste middelen, vermaak en comfort maken het verblijf van het kind nog fijner. Hierdoor kan een ziek kind echt even gewoon kind zijn. Stichting Vrienden van Villa ExpertCare zorgt er met verschillende initiatieven voor, dat de kinderen een echt thuisgevoel ervaren in Villa ExpertCare. Help ons mee met een financiële bijdrage! Want ieder ziek kind verdient een warm thuis.

Geborgenheid voor een kind dat door ziekte niet thuis kan zijn
Wanneer een kind zich thuis voelt, voelt het zich op z’n gemak en is er ruimte voor ontwikkeling. Want ook voor een ziek kind is het belangrijk om zich te ontwikkelen. De gespecialiseerde verpleegkundigen in de Villa’s hebben naast de verpleegkundige handelingen focus op deze ontwikkeling. Vrienden van Villa ExpertCare heeft als doel deze ontwikkeling zoveel mogelijk te stimuleren en motiveren.

Postadres

Perkinsbaan 14
3439 ND Nieuwegein

T 030 600 87 22

info@expertcare.nl
www.expertcare.nl

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket of Goed doel? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Bekijk ook eens andere Goede Doelen, bijvoorbeeld Jantje Beton of Kinder WensAmbulance, ook deze Goede Doelen steunt u met de aankoop van kerstpakketten 2024!!

ExpertCare