Steun Join for Joy met uw kerstpakket!

Join for Joy zet sport en spel in om kinderen in de moeilijk bereikbare gebieden van Oost-Afrika te motiveren om naar school te komen én op school te blijven. Lokale leraren worden getraind, om zo sport en spel voor lange termijn te implementeren in de schoolprogramma’s. Zo leren kinderen kennis maken met spelenderwijs leren en worden sport en spel activiteiten ingezet om kinderen op speelse wijze te leren over serieuze onderwerpen zoals; geweld, kinderarbeid, tienerzwangerschappen, kindhuwelijken, hygiëne en (besmettelijke) ziektes. Hierdoor kunnen kinderen zich ontwikkelen tot weerbare en veerkrachtige jongens en meisjes met een positief perspectief op de toekomst.

Gegevens:

Postadres

Molenpad 5
1016GL Amsterdam

info@joinforjoy.net
www.joinforjoy.net

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket of Goed doel? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Bekijk ook eens andere Goede Doelen. Steun bijvoorbeeld Edukans of Let’s Care door middel van het bestellen van kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl.

Join for Joy