Steun Save the Children met uw kerstpakket!

Kinderen zijn de toekomst waar ook ter wereld. Investeren in kinderen is daarom investeren in de toekomst van onze wereld. Save the Children geeft kinderen wereldwijd de gezondheidszorg, het onderwijs en de bescherming waar ze recht op hebben. We dragen bij aan verandering door voorlichting te geven en staan kinderen bij in tijden van nood. Zo heeft uw bijdrage een grote betekenis.

Inmiddels is Save the Children uitgegroeid tot ’s werelds grootste onafhankelijke organisatie op het gebied van kinderrechten, actief in meer dan 120 landen.

Mede dankzij jouw steun biedt Save the Children kinderen wereldwijd een betere toekomst.

Inmiddels is Save the Children uitgegroeid tot ’s werelds grootste onafhankelijke organisatie op het gebied van kinderrechten, actief in meer dan 120 landen.

Gegevens:

Save the Children Nederland
Tel.+31 (0)70 338 44 48
E-mail: info@savethechildren.nl
Web: www.savethechildren.nl


Postadres
Postbus 82061
2508 EB Den Haag

Bezoekadres
Laan van Nieuw Oost-Indië 131
2593 BM Den Haag

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket of Goed doel? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Bekijk ook eens andere Goede Doelen. Steun bijvoorbeeld het Liliane Fonds of Edukans door het bestellen van kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl.

Save the Children