Steun Alertis met uw kerstpakket!

Alertis, initiatiefnemer van Het Berenbos in Ouwehands Dierenpark Rhenen, zet zich in voor een beter leven voor beren in gevangenschap en in het wild. De stichting werkt samen met overheden en lokale organisaties aan projecten op het gebied van natuurbescherming, welzijn en educatie – en voorlichting. Dus Steun Alertis met uw kerstpakket!

Afgelopen jaren heeft de stichting veel beren die onder dieronvriendelijke omstandigheden leefden kunnen helpen. Een aantal van hen heeft een veilig onderkomen gekregen in Het Berenbos in Rhenen. Mackenzie, de dansbeer uit Bosnië. Mascha de beer uit het Russisch Staatscircus. Dadon, de beer uit Moskou die optredens op een fietsje gekleed in een jurkje verzorgde. Alertis zet zich sinds de oprichting in voor beren in nood, en zal dat blijven doen.

Het is ook belangrijk om de beer in zijn eigen natuur te beschermen. Steun Alertis met uw kerstpakket! Beren kunnen een bedreiging vormen voor schaapskuddes, boomgaarden en bijenkorven en ze komen op menselijk afval af. Alertis ondersteunt mensen, die in dezelfde gebieden wonen waar beren leven, door ze bijvoorbeeld herdershonden en elektrisch hekwerk te geven. Ook stimuleert Alertis de productie en het gebruik van zogenaamde ‘bear-proof’ afvalbakken. Door dit soort maatregelen komen beren niet te dicht bij mensen, worden gevaarlijke situaties voorkomen en lopen de beren minder risico om gedood te worden. Echter kan Alertis uw steun goed gebruiken, lees er ook eens over op hun site of bekijk al onze goede doelen.

Gegevens

Postadres
Postbus 9, 3910 AA  Rhenen

Bezoekadres
Alertis en Het Berenbos bevinden zich in Ouwehands Dierenpark te Rhenen:
Grebbeweg 111, 3911 AV  Rhenen

T 0317 650 200
F 0317 613 727

www.alertis.nl

ING 85860
Rabobank 3799 69 777
ASN 880.04.75.272
KvK Utrecht 411 86 102

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket of Goed doel? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Bekijk ook eens andere Goede doelen, bijvoorbeeld Stichting Hulphond of de Dierenbescherming, ook deze goede doelen steunt u met de aankoop van kerstpakketten 2024!

Alertis