Steun Stichting Armoedefonds met uw kerstpakket!

Hoewel Nederland tot de rijkste landen van Europa behoort, is ook hier armoede. Ruim 1 miljoen Nederlanders, met een uitkering of inkomen uit werk, leven in armoede. Veel mensen met financiële zorgen zijn afhankelijk van de ondersteuning van lokale hulporganisaties. Hulp die onmisbaar is en een groot verschil kan maken. Er zijn organisaties die een uithuiszetting kunnen voorkomen, die ervoor zorgen dat kinderen hun verjaardag kunnen vieren of die zich inzetten om mensen met schulden te helpen met hun administratie. Er zijn vele vrijwilligers elke dag in de weer om armoede te bestrijden of de gevolgen van armoede te verzachten. Stichting Armoedefonds geeft financiële steun aan deze lokale hulporganisaties zodat zij hun onmisbare werk kunnen blijven voortzetten.
Wij kunnen dit niet alleen en zijn afhankelijk van donaties van particulieren en bedrijven. Ook u kunt ons helpen. Samen staan we sterk!

Gegevens:

Stichting Armoedefonds
De Grote Elst 52
5246 JR Rosmalen

Tel: 073-744 0181

www.armoedefonds.nl
info@armoedefonds.nl

Bank: NL19 INGB 0006 263 841

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket of Goed doel? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Bekijk ook eens andere Goede doelen, bijvoorbeeld Voedselbanken of Nationaal fonds ouderen, ook deze goede doelen steunt u met de aankoop van kerstpakketten 2024!

Stichting Armoedefonds