Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Steun Stichting Fairfood met uw kerstpakket!

Steun Stichting Fairfood met uw kerstpakket! – Fairfood is een internationale organisatie, zonder winstoogmerk, die zich richt op duurzaamheid van producten. Door de voedingsmiddelenindustrie aan te sporen om haar producten en hun productieproces te verduurzamen stimuleren zijn duurzame ontwikkeling. Het doel hierachter is honger en armoede op de wereld te bestrijden. Eerlijke handel is daarbij belangrijk. De organisatie probeert wereldwijd werkomstandigheden te verbeteren, de handel te verduurzamen en het milieu te beschermen/milieuschade te voorkomen. Dit doen zij onder andere door actief te lobbyen in de voedselindustrie. Ook mengen zij zich in het publiek debat, lichten ze consumenten voor en voeren ze internationale campagnes. Hierdoor willen ze dat meer consumenten faire producten kopen en zich meer bewust worden dat voedsel consumptie hier een bijdrage kan leveren aan honger en armoede bestrijding in ontwikkelingslanden. Kortom uw steun meer dan de moeite waard. Steun Stichting Fairfood met uw kerstpakket!

Gegevens:

Baarsjesweg 224
1058 AA Amsterdam

06- 27241132
Email: info@fairfood.org

KvK 34141098

BTW 8092 5335 5 B01

www.fairfood.org
info@fairfood.org 

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket of Goed doel? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Bekijk ook eens andere Goede Doelen, bijvoorbeeld het Diabetes Fonds of het Revalidatiefonds, ook deze Goede Doelen steunt u met de aankoop van kerstpakketten 2024!

Stichting Fairfood