Steun Stichting [email protected] met uw kerstpakket!

Onbezorgd naar school gaan dat is toch vanzelfsprekend? Nee hoor, in Nederland zitten duizenden kinderen thuis zonder onderwijs. Stichting [email protected] wil graag dat het beter gaat met deze kinderen en dat kinderen mee kunnen doen met anderen, op een manier die bij ze past. De stichting biedt ondersteuning thuis, op een locatie en op school aan. 
 
Stichting [email protected] geeft ook voorlichting aan medewerkers op scholen en in de zorg met als doel dat zij beter gaan samenwerken voor het kind. 
 
Ook helpt Stichting [email protected] ouders en brengt ze in contact met andere ouders. 
 
Stichting LOE[email protected] zet alles op alles voor deze kinderen en hun ouders. 

Stichting [email protected] is aangemerkt als ANBI Stichting

Gegevens Stichting [email protected]:

Bekijk www.lerenopeigenkracht.nl of bel 06-13080432

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2023 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket of Goed doel? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Bekijk ook eens andere Goede Doelen. Steun bijvoorbeeld het vergeten Kind of Jarige Job door middel van het kopen van kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl.

Stichting LOEK@YOU

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht