Steun Trees for all met uw kerstpakket

Samen planten we bomen. Voor een groene en gezonde wereld. Onze wereld heeft meer bomen nodig. Voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Daarom plant stichting Trees for All bossen en bomen in Nederland en het buitenland. Help je mee?

Wij planten bomen voor het leven

Bomen zijn onmisbaar voor al het leven op aarde. Ze geven ons zuurstof, schone lucht, voedsel, bescherming, verkoeling en water. Bossen zijn belangrijk voor de biodiversiteit en bieden een leefomgeving voor ontelbaar veel planten en dieren.
Bomen spelen een belangrijke rol in het tegengaan van klimaatverandering. Daarom plant Trees for All bomen voor het leven. Voor mensen, dieren en natuur. Doe je mee? Projecten in Costa Rica, Oeganda, Bolivia en in Nederland (Bieslandse en Waalse bos).

Gegevens:

We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9:00 tot 17:00 via 030 – 20 407 44 (lokaal tarief).

Trees for All
De Pastoe Fabriek,
Rotsoord 3a
3523 CL Utrecht

treesforall.nl

Fiscale gegevens, ANBI en CBF
Fiscaal nummer of RSIN: 809068953
KvK-nummer: 34124154

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket of Goed doel? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Bekijk ook eens andere Goede Doelen die zich sterk maken voor natuurbehoud. Bijvoorbeeld Natuurmonumenten of het Prins Bernhard Cultuurfonds. Door middel van het bestellen van kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl steunt u gratis en automatisch het Goede doel van uw keuze!

Trees for All