Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Steun War Child met uw kerstpakket!

Kinderen hebben recht op bescherming tegen geweld, misbruik en verwaarlozing. Recht op vrije tijd en spel. Recht op onderwijs. Ze moeten hun mening kunnen uiten. Dat zijn niet alleen opvattingen van War Child. Het zijn voorbeelden uit het internationale verdrag over de rechten van het kind. Ondertekend door zowat iedere natie ter wereld. Helaas houdt niet ieder land zich aan die afspraken. Nog steeds zijn miljoenen kinderen de dupe van oorlogen en conflicten. En worstelen zij met de effecten, een ernstige verstoring van hun persoonlijke en sociale ontwikkeling. Met een vicieuze cirkel van geweld en agressie tot gevolg.

War Child doorbreekt die cirkel. Met een effectieve mix van psycho-sociale hulp, scholing en bescherming. Door samen met ouders, verzorgers, leraren en lokale overheden een veilige omgeving te creëren. Waar kinderen weer kind kunnen zijn. 

War Child geeft ze de mogelijkheid om zich te uiten, weer vertrouwen te krijgen, sterker te worden, een vak te leren. Los te komen van hun ingrijpende ervaringen. Om zo een stabiele en vreedzame toekomst op te bouwen. En later als evenwichtige volwassenen  mogelijk nieuwe conflictsituaties vreedzaam op te kunnen lossen.

Daarvoor voeren we actie, halen we geld op, lobbyen we bij politici en instanties. En ontwikkelen en voeren we programma’s uit die werken. We evalueren, passen ons aan, en blijven continu op de hoogte van de ontwikkelingen in de gebieden waar we actief zijn. War Child werkt hierin samen met zoveel mogelijk anderen. Hulporganisaties, bedrijven, nationale en lokale overheden, internationale instanties. En vooral met de kinderen zelf. 

Samen zorgen we voor kinderen met zelfvertrouwen. Kinderen die lekker in hun vel zitten en zin hebben in het leven. Kinderen die in de toekomst het verschil kunnen maken tussen oorlog en vrede. Omdat zij geleerd hebben wat ze waard zijn en hoe ze ruzie’s op een vreedzame manier kunnen oplossen.

Gegevens:

Postadres
Helmholtzstraat 61-G 
1098 LE Amsterdam

Rabobank Amsterdam
Bank nr:   166.366.366
IBAN:      NL56 RABO 0166366366
BIC:          RABONL2U
www.warchild.nl
Telefoonnummer: 020 – 422 7777
Faxnummer: 020 – 420 4716 

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket of Goed doel? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Bekijk ook eens andere Goede Doelen. Steun bijvoorbeeld MetaKids of Wereldkinderen door middel van het bestellen van Kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl.

Warchild