Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Kerstpakketten bestellen, bezorgen, betalen

Kerstpakketten bestellen is mogelijk vanaf medio juli en we leveren onze geschenken zelfs tot en met 23 december. U kunt standaard pakketten bestellen vanaf een aantal van 5 stuks. We hebben ook een speciale categorie waarbij het mogelijk is kerstpakketten per stuk te bestellen en deze naar hartenlust te combineren. Een bestelling is in een paar eenvoudige stappen geregeld. U kunt natuurlijk direct bestellen en veilig afrekenen of u vraagt eerst een vrijblijvende offerte aan, binnen 5 minuten ontvangt u de volledig uitgewerkte offerte in uw mailbox. Vervolgens verleent u ons eenvoudig opdracht door de offerte te accorderen of direct te betalen. Wij zenden u in beide gevallen de bevestiging van opdracht en voorzien u van een factuur.

Indien u kiest voor accorderen van de offerte en daarmee betalen op factuur, treft u op de factuur een betaaldatum aan welke aangeeft wanneer wij uw betaling verwachten en hoe u uw kerstpakketten kunt afrekenen. Tot slot plannen wij het kerstpakketten bezorgen van de door u gekozen geschenken tot in de puntjes en daarna kunt u genieten van de reactie na het uitdeel- of bezorgmoment. In de onderstaande blokken treft u specifieke uitleg omtrent kerstpakketten bestellen, kerstpakketten bezorgen en kerstpakketten betalen aan. We hopen u hiermee van dienst te zijn. Mocht u ondanks deze uitleg nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice, onze medewerkers helpen u graag verder.

Kerstpakketten bestellen

Traditionele kerstpakketten

U kunt onze Traditionele kerstpakketten bestellen zolang de voorraad strekt. Om alle kerstpakketten in de door u gewenste samenstelling tijdig af te kunnen leveren, is het noodzakelijk dat wij uw bestelling tijdig ontvangen. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan via de offertemodule op onze website. U ontvangt de offerte per ommegaande per e-mail. U kunt eenvoudig, via de button in de offerte, akkoord verlenen op de offerte. U kunt natuurlijk ook direct bestellen en betalen, ook dan ontvangt u een bevestiging en factuur. Indien u na 15 december wenst te bestellen, raden wij u aan telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice. Dan kan onze klantenservice vertellen of de voorraad van het door u gekozen kerstpakket toereikend is, om aan uw wensen te voldoen.

Maatwerk kerstpakketten

Een kerstpakket samenstellen kan op verschillende manieren. Voor alle verschillende manier geldt: Vanaf 1 juni tot en met 1 november en vanaf 100 dezelfde kerstpakketten. Vanaf 1.000 stuks kunnen we zelfs bijzonder kerstpakketten maatwerk leveren. U kunt hierbij denken aan een speciaal voor u ontworpen kerstdoos en/of cadeaus. Deze maken wij voor u in de gewenste kleurstelling. Alleen uw logo verwerken of kerstpakketten compleet in uw huisstijl maken, alles is mogelijk! ‘Eigen’ foodartikelen, voorzien van een bijzonder etiket? Het kan! Zo kunt u het kerstpakket nóg beter laten aansluiten bij de boodschap die u uw medewerkers en/of relaties wenst mee te geven. Onze adviseurs zijn specialist op het gebied van kerstpakketten samenstellen. Zij volgen de laatste kerstpakkettentrends en weten als geen ander waar u uw medewerkers mee blij kunt maken tijdens feestdagen. Laat u zich verrassen?

Eigen keuze kerstpakketten Kerstcomplimenten

Het concept “Kerstcomplimenten” kunt u standaard bestellen tot 20 december. Na 20 december dient u rekening te houden met het feit dat de Kerstcomplimentencheques niet in alle vormen custom made geleverd kunnen worden. Voorgaande in verband met de productietijd.

Overige kerstpakketten

U kunt onze Dranken, Rituals, Sinterklaaspakketten bestellen zolang de voorraad strekt.

Betalen – prijsstelling

Na ontvangst van uw akkoord op onze offerte, of directe bestelling ontvangt u een digitale orderbevestiging en factuur per e-mail. Betalingen dienen binnen de gestelde termijn bijgeschreven te zijn op het rekeningnummer van Kerstpakkettenplaza.nl. Indien het factuurbedrag niet vóór de gestelde datum is bijgeschreven, dient u rekening te houden met vertraging van de levering van uw bestelling.

Onze producten zijn zowel inclusief als exclusief BTW geprijsd. Als zakelijke besteller gaat u uit van het exclusief BTW tarief en als consument gaat u uit van het inclusief BTW tarief. Tevens bieden wij u als consument kosteloos de gelegenheid de nota in twee delen te voldoen. Dit komt neer op 50% bij opdracht en 50% op de dag na levering. Indien u, als consument, gebruik wenst te maken van deze mogelijkheid, dan vraagt u een vrijblijvende offerte aan, accordeert deze offerte. Vervolgens voorzien wij u van een totaalnota en verzoeken u deze zelfstandig te splitsen en in twee gelijke delen aan ons, middels een bankoverschrijving, over te boeken. Wij verzoeken de twee delen onder hetzelfde notanummer over te boeken. Zie ook algemene voorwaarden consumenten. We verwerken betalingen middels iDeal – Creditcards en bankoverschrijvingen en leveren desgewenst op rekening tot een bedrag van € 50.000,- (Tot 1 februari en middels een officiële bankgarantie). Bekijk alle mogelijkheden op de pagina Betaalmogelijkheden.

Leveringsvoorwaarden – Privacy Statement

Download hier Algemene Voorwaarden Consumenten.

Download hier Algemene Voorwaarden Bedrijven.

Download hier onze Disclaimer voor Consumenten.

Download hier onze Disclaimer voor Bedrijven.

Download hier onze Privacy- en cookie verklaring.

Download hier Adobe Reader.

Heeft u vragen, opmerkingen en/of aanvullingen omtrent de bovenstaande algemene voorwaarden, privacy- en cookie verklaring of disclaimer? Neem dan contact op met onze klantenservice. We voorzien u ook graag persoonlijk van alle gewenste informatie.

Kerstpakketten bezorgen

Traditionele kerstpakketten

Kerstpakketten bezorgen is maatwerk. Onze transporteurs, Van den Heuvel, DHL en PostNL bezorgen uw kerstpakketten op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur. Wij kunnen helaas geen exacte tijden van aflevering opgeven, tenzij u een tijdszending (levering vóór 12.00 uur) heeft ingekocht. Mocht uw zending niet te leveren zijn op de aangegeven datum, dan wordt de zending de volgende dag (opnieuw) bij u aangeboden. Alle eindejaarsgeschenken worden geleverd tot de voordeur. De aangegeven leverdatum is echter geen fatale datum.

Houdt u er rekening mee dat er door bijvoorbeeld weers- en/of verkeersinvloeden onvoorziene vertraging in de levering kan ontstaan. Laat daarom uw kerstpakketten een ruime periode vóór de dag van uitreiking afleveren.

Wij zijn graag tijdig geïnformeerd over omstandigheden welke vooraf bij onze chauffeurs bekend dienen te zijn. Meld ons bijvoorbeeld indien het afleveradres niet met een grote vrachtwagen te bereiken is of wanneer het afleveradres zich aan de achterkant van uw pand bevindt. Door uw medewerking wordt tijdige bezorging verzekerd.

Indien u meerdere pakketsoorten bestelt, kan er deellevering plaatsvinden. Wij werken vanuit diverse productie- en opslaglocaties. Indien de letters van de pakketcodes of cijfers van magazijnen gelijk zijn, ontvangt u de levering in één zending. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het controleren van leveringen op eventuele beschadigingen en aantallen. Bij een constatering van een niet correcte levering qua aantallen en beschadigingen, dient hiervan in eerste instantie melding gemaakt te worden bij de chauffeur. De chauffeur is verplicht dit te noteren.

Eigen keuze kerstpakketten Kerstcomplimenten

De bezorging van de geschenken van Kerstcomplimenten geschiedt standaard via PostNL op het individuele huisadres van uw medewerker. Indien u de geschenken centraal op uw bedrijfsadres wenst te ontvangen, is dat in overleg mogelijk. Standaard ontvangt u de geschenkenveloppe met het kerstmagazine op uw zakelijk adres. U kunt er ook voor kiezen deze op de individuele adressen van de ontvangers te laten bezorgen.

Overige kerstpakketten

De bezorging van Dranken, Rituals, Sinterklaaspakketten, vindt standaard op dezelfde manier plaats als de Traditionele kerstpakketten.

Specifieke kerstpakketten bezorgwensen

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de bezorging van uw geschenken, neem dan contact op met onze klantenservice. Ons team, bestaande uit 45 specialisten, beantwoordt graag uw vragen en voorziet u graag van passend advies en een vrijblijvende offerte!

Bezorgkosten

Bezorgen doen we graag en vaak gratis. De eventuele kosten zijn onder meer afhankelijk van het product en in welk land we mogen bezorgen. Tevens is het van belang te weten of we de zending op één of meerdere adressen dienen te bezorgen. Ook bestaat de mogelijkheid de kerstgeschenken op individuele zakelijke en/of particulieren adressen te laten bezorgen. De eventuele bezorgkosten staan vermeld in de vrijblijvende offerte. Dat houdt in dat u nergens aan ‘vastzit’, maar wel alles duidelijk in kaart hebt én op papier heeft staan. 

Indien u één soort kerstpakketten met levering op één adres in Nederland bestelt en de orderwaarde is € 1.000,00 exclusief BTW (€ 1.210,00 incl. BTW) of hoger dan is de bezorging gratis (excl. de Waddeneilanden). Bij een orderwaarde onder de € 1.000,00,- excl. BTW (€ 1.210,00,- incl. BTW) rekenen we € 55,00 excl. BTW. (€ 60,45 incl. BTW) bezorgkosten per adres in Nederland. (excl. de Waddeneilanden). Bezorgen in het buitenland is maatwerk en op aanvraag.

Bij meerdere pakketsoorten bestaat de kans dat de pakketten vanuit een verschillende inpakcentrales verzonden dienen te worden. Bij ieder pakket staat de inpakcentrale genoemd en tevens kunt u filteren middels de filtermodule. Bij bezorging uit verschillende centrales bestaat de kans dat er hoger kosten berekend zullen worden, dit in verband met meerdere transportritten. U treft deze eventuele kosten aan tijdens de check-out of op uw vrijblijvende offerte.

Voor leveringen op individuele adressen geldt het tarief € 9,95 excl. BTW (€ 12,04 incl. BTW) per adres, inclusief extra handeling en extra breukvoorkomend verpakken. Let op! Wij leveren tijdig uw pakketten bij DHL en PostNL aan, echter in de drukke kerstperiode zijn deze partijen niet in staat garanties qua exacte bezorgdag(en) af te geven. We werken dan ook met bezorgweken.

Voor levering van Sinterklaaspakketten met orderwaarde onder € 1.000,00 excl. BTW reken we € 25,00 excl. BTW (€ 30,25 incl. BTW) per adres in Nederland. (excl. de Waddeneilanden). Bezorgen in het buitenland is maatwerk en op aanvraag.

Voor het eigen keuze concept “Kerstcomplimenten” geldt dat indien de orderwaarde onder € 1.000,00 excl. BTW ligt wij € 9,95 excl. BTW (€ 12.04 incl. BTW) voor de bezorging rekenen. Is de orderwaarde boven € 1.000,00 excl. BTW dan bezorgen we de centrale zending gratis in Nederland (excl. de Waddeneilanden). Bezorgen in het buitenland is maatwerk en op aanvraag.

Voor leveringen op individuele adressen geldt het tarief € 3,50 excl. BTW (€ 4,24 incl. BTW) per adres in Nederland. Bezorgen in het buitenland is maatwerk en op aanvraag.

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de bezorging van uw geschenken, neem dan contact op met onze klantenservice. Ons team, bestaande uit 45 specialisten, beantwoordt graag uw vragen en voorziet u graag van passend advies en een vrijblijvende offerte!

Indien u kiest voor zendingen naar particuliere adressen, geldt dat we geen vervangende pakketten toezenden indien er breuk of vermissing ontstaat door de transporteurs. De verzending is derhalve volledig op uw eigen risico.