Oranje kerstpakket

Oranje kerstpakket: Voor een Unieke Kerstervaring! – Welkom bij Kerstpakkettenplaza.nl, dé plek waar u de meest unieke en hoogwaardige kerstpakketten kunt vinden. Als expert op het gebied van kerstpakketten streven we ernaar om u de beste keuzes te bieden voor een onvergetelijke kerstervaring. In dit artikel gaan we dieper in op onze oranje kerstpakketten, waarom ze zo speciaal zijn en hoe u ze kunt bestellen. Een oranje kerstpakket kunnen we ook betitelen als Koninklijke kerstpakketten. In deze kerstpakketten wordt in de kleurstelling tevens veel gebruik gemaakt van rood, wit, blauw. Hollandse kerstpakketten zijn vaak uitgevoerd in oranje tinten.

Geen filters gekozen
Artikel
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom kiezen voor een oranje kerstpakket?

Oranje kerstpakketten zijn de perfecte keuze voor een feestelijke en unieke kerstviering. Of u nu een bedrijf bent dat zijn medewerkers wil verrassen of een particulier die een bijzonder cadeau wil geven aan vrienden of familie, onze oranje kerstpakketten zijn een uitstekende optie.

  • Unieke thema’s: Onze kerstpakketten zijn speciaal samengesteld met unieke thema’s die perfect aansluiten bij de kerstsfeer. Van koninklijke oranje tinten tot feestelijke decoraties, onze kerstpakketten zijn een lust voor het oog en zorgen voor een bijzondere kerstbeleving.
  • Hoogwaardige inhoud: Wij streven ernaar om alleen de beste producten op te nemen in onze oranje kerstpakketten. Denk aan luxe snacks, heerlijke drankjes, ambachtelijke lekkernijen en andere verrassingen die uw kerstfeest compleet maken. We selecteren zorgvuldig onze leveranciers en producten om te zorgen voor de hoogste kwaliteit.
  • Flexibele opties: Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we in maatwerk. Daarom bieden we diverse opties voor onze oranje kerstpakketten, zodat u het perfecte pakket kunt samenstellen dat aan uw wensen voldoet. Van verschillende formaten en prijsklassen tot aanpasbare inhoud, wij zorgen ervoor dat u een kerstpakket krijgt dat perfect past bij uw behoeften.

Hoe kunt u onze oranje kerstpakketten bestellen?

Het bestellen van onze kerstpakketten is eenvoudig en snel. Volg de onderstaande stappen om uw kerstpakket te bestellen en te genieten van een unieke kerstervaring.

Kerstpakket oranje

Bezoek onze website: bekijk ons uitgebreide assortiment van oranje kerstpakketten te bekijken. Kies het pakket dat het beste bij uw wensen en budget past.

Kies uw pakket : Selecteer het gewenste oranje kerstpakket!

Geef het aantal op: meestal hanteren we een minimale besteleenheid van 5 stuks. Sommige pakketten zijn ook per stuk te betellen!

Plaats uw bestelling: Voeg het oranje kerstpakket toe aan uw winkelwagen en volg de eenvoudige stappen om uw bestelling te plaatsen. U kunt betalen via verschillende veilige betaalmethoden die wij aanbieden op onze website. Zodra uw bestelling is geplaatst en de betaling is afgerond, gaan wij aan de slag om uw kerstpakket zorgvuldig samen te stellen en te verpakken.

Geniet van uw kerstpakket: Binnen de afgesproken levertijd wordt uw kerstpakket bij u thuis of op het gewenste adres bezorgd. U kunt nu genieten van een unieke kerstervaring met onze hoogwaardige oranje kerstpakketten en uw kerstfeest compleet maken.

Over Kerstpakkettenplaza.nl

Bij Kerstpakkettenplaza.nl zijn we al jarenlang dé specialist in kerstpakketten. We streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door hoogwaardige producten, unieke thema’s en flexibele opties aan te bieden. Onze oranje kerstpakket is daar een uitstekend voorbeeld van, met een speciaal thema en inhoud van topkwaliteit.

We hebben een breed assortiment van meer dan 1.300 kerstpakketten, dit om aan diverse behoeften te voldoen, van zakelijke kerstpakketten tot particuliere kerstpakketten. Onze website is gebruiksvriendelijk en biedt een veilige en snelle bestelervaring. Ons team van experts staat altijd klaar om u te helpen met vragen, advies en ondersteuning bij het maken van de juiste keuze voor uw oranje kerstpakketten.

Oranje kerstpakketten voor een unieke kerstbeleving

Onze oranje kerstpakketten zijn een bijzondere keuze voor een unieke kerstbeleving. Met hun koninklijke oranje tinten en feestelijke decoraties zorgen ze voor een sfeervolle en feestelijke kerstviering. De inhoud van onze kerstpakketten is zorgvuldig geselecteerd om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Denk aan luxe snacks, heerlijke drankjes, ambachtelijke lekkernijen en andere verrassingen die uw kerstfeest compleet maken.

Onze kerstpakketten zijn geschikt voor zowel bedrijven als particulieren. Ze kunnen dienen als kerstgeschenk voor uw medewerkers, als relatiegeschenk voor uw klanten of als bijzonder cadeau voor vrienden en familie. De flexibele opties die we bieden, zoals verschillende formaten en aanpasbare inhoud, zorgen ervoor dat u een oranje kerstpakket kunt samenstellen dat perfect past bij uw wensen en budget.

Als u liever wilt kijken naar een andere opvallende kleuren combinatie, denk dan eens aan onze rood-zwarte kerstpakketten.

Bestel nu uw kerstpakket bij Kerstpakkettenplaza.nl

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we ernaar om u de beste keuzes te bieden voor uw kerstpakketten. Onze kerstpakketten zijn een unieke en hoogwaardige optie voor een bijzondere kerstbeleving. Bestel nu uw kerstpakket bij Kerstpakkettenplaza.nl en laat uw kerstfeest stralen met de koninklijke tinten en de feestelijke sfeer van ons oranje kerstpakket.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Heeft u misschien toch een andere bijzondere kleur in gedachte, bijvoorbeeld een rood-wit kerstpakket of een goud-zwart kerstpakket? Ook die hebben we!

Oranje kerstpakket bestellen