Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Groen kerstpakket

Groen kerstpakket – Geheel in de kleur groen uitgevoerd vindt u in deze categorie. Groen wordt geassocieerd met het natuurlijke. Het is ook de meest voorkomende kleur in de natuur en één van de meest voorkomende kerstpakketten-kleuren. Natuur staat voor vers en gezond. Kerstgeschenken met een gezonde inhoud zijn daarom vaak ook uitgevoerd in groen om hier extra nadruk op te leggen. Ook biologische producten zitten vaak in een groen kerstpakket.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakket in één kleur; altijd leuk

Wij hebben kerstpakketten die voor iedereen geschikt zijn! Een keur aan kleurrijke pakketten waarbij de kleur groen natuurlijk staat voor Kerst, hoop, leven, nieuw begin en de toekomst. In ons groen kerstpakket zitten kwalitatief hoogstaande producten. Daarmee hopen wij uw kerst onvergetelijk te maken. Met de mooiste merken voor een scherpe prijs in uw groen kerstpakket zit u zeker wel goed. Kijk ook eens naar onze chique gouden kerstpakketten. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan!

Groen kerstpakket bestellen

Voordelig groen kerstpakket bestellen

Meer dan negentig procent van de Nederlandse werkgevers kiest jaarlijks voor een kerstpakket. En dat hoeft niet altijd duur te zijn! Het gaat er tenslotte om dat u aan uw medewerkers denkt en ze bedankt. Bij Kerstpakkettenplaza.nl vindt u het grootste kerstpakkettenassortiment van Nederland. Het juiste kerstpakket bestellen is daarmee een eenvoudige klus geworden. U vindt bij ons namelijk een enorm breed aanbod voor een groen kerstpakket.

Groene kerstpakketten bestel je bij Kerstpakkettenplaza.nl

De decembermaand komt steeds dichterbij! Heeft u al een kerstpakket weten te bemachtigen? Een groen kerstpakket zorgt gegarandeerd voor blije gezichten onder uw medewerkers. Het uitdelen van een kerstpakket is elk jaar weer een feest, maakt u het in 2024 extra bijzonder? Met een kleurrijk kerstpakket schiet u sowieso in de roos. Maar of u nu kiest voor de kleur geel, rood, blauw of groen, het assortiment van Kerstpakkettenplaza.nl heeft ze allemaal.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een bepaald groen kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kiest u toch liever voor een andere bijzondere kleur in uw kerstpakket? Kijk dan eens bij onze roze kerstpakketten.

Groen kerstpakket