Kerstpakket rood

Kerstpakket rood heeft een warme en aantrekkelijke uitstraling! Het is dan ook een kleur die zeer gewild is als het gaat om kerstpakketten. Bepaalde thema’s die van nature met rood geassocieerd worden, voeren wij dan ook in deze kleur uit. Authentieke kerst bijvoorbeeld is zo’n thema dat u terugziet in rode kerstartikelen. Bepaalde thema-lijnen gebruiken ook veel rood om een nadrukkelijke uitstraling aan het geheel te geven. Rood is ook de kleur van de liefde en heeft een echte kerst uitstraling.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Rode Foodmaster
UITVERKOCHT
Kerstpakket is alcoholvrij
Rode Foodmaster
Inhoud: 52 artikelen
40,- per stuk
45,30 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Het is weer tijd om kerstpakketten uit te kiezen voor uw personeel! Gelukkig bent u er op tijd bij. Ook dit jaar kunt u op Kerstpakkettenplaza.nl weer kiezen uit het grootste assortiment van Nederland. Met een keuze uit meer dan 1.300 kerstgeschenken, zit er geheid wat tussen voor uw medewerkers. Hier zit ook een prachtig rood kerstpakket tussen!

Rode kerstpakket kopen

Bent u op zoek naar een mooi kerstpakket rood voor uw personeel? Rood wordt gezien als echte kerstkleur en is daarom zeer geschikt voor het samenstellen van de leukste kerstpakketten. Wij hebben erg ons best gedaan om de mooiste rode kerstgeschenken voor u samen te stellen. U heeft een zeer ruime keuze, wat het kiezen natuurlijk niet makkelijker maakt voor u. Want welk kerstgeschenk past het beste bij uw werknemers? Wanneer u op kleur wilt kiezen, kan dat heel eenvoudig middels de filter op de website!

Benieuwd naar onze bruine kerstpakketten? Neem een kijkje in ons assortiment.

Rood kerstpakket vergelijken

Met ons enorm ruime assortiment kan het lastig zijn om meteen het meest geschikte kerstpakket rood te vinden voor uw personeel. Daarom hebben wij het zoeken voor u een stuk makkelijker gemaakt. U kunt eenvoudig zoeken op thema, kleur of product. Dit doet u door bijvoorbeeld ‘rood’ in te typen als zoekopdracht links bovenin. Vervolgens krijgt u een handig overzicht van elk mooi rood kerstpakket dat wij u te bieden hebben. Zo kunt u alle kerstgeschenken gemakkelijk met elkaar vergelijken en direct uw favoriet kiezen.

Rood kerstpakket

Rode kerstpakketten bestellen

Wanneer u een keuze heeft kunnen maken en het meest geschikte kerstpakket rood heeft gevonden voor uw mensen, is het tijd om te bestellen. Op onze website is het bestellen van uw kerstpakketten heel eenvoudig. Bij het door u gekozen kerstpakket rood kunt u de hoeveelheid en vervolgens uw gegevens en voorkeuren doorgeven. U ontvangt dan direct een vrijblijvende offerte van ons per email. Indien u deze mail beantwoordt met ‘akkoord’, gaan wij voor u aan de slag. Wij zorgen ervoor dat uw kerstcadeaus op het juiste moment en het door u gewenste adres geleverd worden.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten waaronder ook een kerstpakket rood. Heeft u vragen over een rood kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een specifiek product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Bekijk ook eens onze pakketten in andere kleuren: roze kerstpakketten of bijvoorbeeld onze oranje kerstpakketten.

Kerstpakket rood bestellen