Blauw kerstpakket

Eén van de meest voorkomende kleuren in kerstpakketten is de kleur blauw. Een vertrouwde kleur dus waar de meeste mensen zich prettig bij voelen. Daarnaast staat het voor stabiliteit en kracht, doordat het geassocieerd wordt met de lucht en de oceanen. Veel blauwe kerstpakketten zijn dan ook uitgevoerd in deze kleur. Sommige in één kleur, soms in meerdere blauwe tinten. Voor uw gemak, treft u hieronder alvast een greep uit onze blauwe collectie kerstgeschenken aan.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom kiezen voor een blauw kerstpakket?

Kerstpakketten in de kleur blauw zijn ieder jaar weer een groot succes en worden veel gekozen. Waarom? Omdat blauw staat voor helder, voor de hemel en de zee. Maar ook voor veiligheid, betrouwbaarheid, wijsheid, loyaliteit, expertise en eerlijkheid. Kies daarom voor een blauw kerstpakket.

Hoe vind ik het geschikte blauwe kerstpakket?

In onze webshop vindt u een tool waarmee u eenvoudig kunt zoeken naar het juiste ‘Kerstpakket Blauw’. U kunt met deze zoekmodule heel makkelijk het kerstpakket kiezen dat bij uw wensen past. Indien u een kerstpakket met een speciale kleur zoekt, klikt u ‘Verfijn hier uw zoekopdracht’ aan en kiest u de desgewenste kleur. De pakketten die op dat moment op voorraad zijn, worden direct aan u getoond.

Een blauw kerstpakket – De perfecte keuze voor een stijlvolle kerstviering

Bij Kerstpakkettenplaza.nl zijn wij ervan overtuigd dat de keuze van het juiste kerstpakket een belangrijke rol speelt bij het creëren van een onvergetelijke kerstviering voor uw medewerkers of relaties. En als u op zoek bent naar een stijlvolle en elegante optie, dan zijn onze kerstpakketten de perfecte keuze! Op deze pagina laten we graag ons Blauw Kerstpakket zien en leggen we ook uit waarom deze zo populair zijn en waarom ze een uitstekende keuze zijn om uw kerstcadeau naar een hoger niveau te tillen.

Waarom een kerstpakket in blauw kopen?

Een kerstpakket in het blauw is niet alleen mooi om te zien, maar ze stralen ook een gevoel van rust, elegantie en verfijning uit. De kleur blauw wordt vaak geassocieerd met professionaliteit, betrouwbaarheid en vertrouwen, waardoor het een ideale keuze is voor zakelijke kerstcadeaus. Bovendien is blauw een tijdloze kleur die goed past bij vrijwel elk thema of decoratie, waardoor blauwe kerstpakketten veelzijdig zijn en geschikt voor diverse gelegenheden en doelgroepen.

Blauw kerstpakket bestellen

Wat maken de blauwe kerstpakketten van kerstpakkettenplaza.nl zo bijzonder?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we naar de hoogste kwaliteit en exclusiviteit in onze kerstpakketten, en ons blauw kerstpakket is daar geen uitzondering op. Onze kerstpakketten zijn zorgvuldig samengesteld met oog voor detail en bevatten een scala aan hoogwaardige producten die uw medewerkers of relaties zeker zullen waarderen. Van luxe delicatessen en drankjes tot praktische en feestelijke items, ons blauw pakket biedt een uitgebreide en gevarieerde inhoud die garant staat voor een geslaagde kerstviering.

Ook de zwarte kerstpakketten zijn ieder jaar weer ontzettend gewild, wellicht toch even leuk om hier ook een kijkje naar te nemen.

Wat kunt u verwachten van ons blauw kerstpakket?

Ons blauwe kerstpakket is met zorg samengesteld om aan de verwachtingen van zowel gever als ontvanger te voldoen. Ze bevatten een uitgebalanceerde mix van producten die zowel nuttig als feestelijk zijn, waardoor ze perfect passen bij de kerstsfeer. Enkele voorbeelden van wat u kunt verwachten van onze blauwe kerstpakketten zijn:

Luxe delicatessen en drankjes

Onze blauwe kerstpakketten bevatten een selectie van heerlijke delicatessen en drankjes die uw medewerkers of relaties zullen verwennen tijdens de feestdagen. Denk aan ambachtelijke chocolade, fijne wijnen, verfijnde snacks en andere lekkernijen die zorgvuldig zijn uitgekozen om te zorgen voor een culinaire ervaring.

Praktische en feestelijke items

Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we in de kracht van een persoonlijke touch. Daarom bieden wij de mogelijkheid om onze blauwe kerstpakketten te personaliseren met uw bedrijfslogo, een persoonlijke boodschap of andere customisaties. Op deze manier kunt u uw kerstcadeau een unieke en persoonlijke uitstraling geven, wat zeker gewaardeerd zal worden door uw medewerkers of relaties. Een persoonlijke touch zorgt voor een extra emotionele band en maakt het kerstpakket nog specialer.

Persoonlijke touch

De blauwe kerstpakketten van kerstpakkettenplaza.nl zijn niet alleen gevuld met heerlijke lekkernijen en praktische items, maar ook met stijlvolle decoratie. Denk aan feestelijke kerstversiering in blauwe tinten, zoals kerstballen, slingers, kaarsen en andere decoratieve items die de kerstsfeer compleet maken. De stijlvolle decoratie in onze kerstpakketten zorgt voor een prachtige aankleding van de kersttafel en de omgeving, waardoor de kerstviering een extra feestelijke touch krijgt.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een stijlvol en elegant kerstcadeau om uw medewerkers of relaties te verrassen, dan is ons blauwe kerstpakket de perfecte keuze. Ze stralen professionaliteit, betrouwbaarheid en verfijning uit, en bevatten een uitgebalanceerde mix van luxe delicatessen, praktische items, stijlvolle decoratie en een persoonlijke touch. Met onze kerstpakketten kunt u uw kerstcadeau naar een hoger niveau tillen en een onvergetelijke kerstviering creëren. Bestel nu bij Kerstpakkettenplaza.nl en maak indruk met een stijlvol kerstpakket! Een blauw kerstpakket kan zomaar het ideale kerstgeschenk zijn voor uw medewerkers. Kies wijs, kies een krachtig kerstgeschenk!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Wij zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Toch liever een kerstpakket in een andere kleur? Denk dan bijvoorbeeld aan zilveren kerstpakketten of bruine kerstpakketten.

Kerstpakket blauw