Kerstpakket zwart goud

Kerstpakket zwart goud  – Een chique combinatie van twee kleuren die veel voorkomen tijdens de kerstdagen. Niet voor niets dat er bij het samenstellen van de kerstpakketten vaak gekozen wordt voor deze prachtige kleuren. Zowel in de kleinere als grote kerstpakketten zal deze combi vaak voorkomen. De luxe uitstraling springt gelijk in het oog en wordt ook als zeer feestelijk ervaren. Precies wat we willen, zeker tijdens Kerst!

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een kerstpakket zwart goud met food

Een kerstpakket zwart goud met food is jaarlijks ruim op voorraad in ons assortiment. Ze zijn bomvol gevuld met foodartikelen en zijn daarmee een echte aanvulling voor feestelijke gelegenheden zoals Kerst. De lekkernijen in deze pakketten zorgen voor een onvergetelijke avond met vrienden en familie. Ieder kerstpakket zwart goud komt u tegen in onze thema’s en in elke prijsklasse.

Het ideale geschenk voor uw medewerkers; een kerstpakket zwart goud

Kerstpakket zwart goud bestellen

Een kerstpakket zwart & goud is een geweldig cadeau om het jaar waarderingsvol mee af te sluiten. Op het moment dat de kerstdoos geopend wordt, is het al direct zichtbaar. Fantastisch mooi zijn de verpakkingen, goed gesorteerd en gecombineerd op kleur. Dat maakt dat het altijd feest is met een kleurrijk kerstgeschenk!

Goede keuze; een kerstpakket zwart goud voor het nieuwe jaar

Een kerstpakket zwart goud wordt ook veel gekocht als nieuwjaarsgeschenk. Dat is natuurlijk ook niet zo verwonderlijk, de feestelijkheid straalt ervan af! Wilt u ook uw medewerkers een geweldig nieuwjaar wensen? Filter dan op kleur in onze webshop, ontzettend handig en direct een top overzicht, ook nog eens gesorteerd op prijs.

Conclusie

De simpele conclusie is dat wanneer u een feestelijk geschenk wenst, u heel goed zit als u voor een kleurrijk kerstpakket kiest. De kerstpakketten met deze kleurencombinatie wordt altijd zeer gewaardeerd door medewerkers en relaties. Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u een grote keuze binnen het assortiment goud-zwarte kerstpakketten, zowel qua inhoud als qua prijs.

Mocht u toch een andere kleurencombinatie voor het kerstpakket wensen, bekijk dan eens onze rood-zwarte kerstpakketten.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kiest u juist liever voor een pakket in één kleur. Dan is het aan te raden om te kijken bij onze zilveren of witte kerstpakketten.

Kerstpakket zwart goud