Zwarte kerstpakketten

Kerstpakket zwart heeft nu eenmaal een chique uitstraling. Veel bedrijven kiezen mede daarom voor de kleur zwart. Naast het feit dat de kleur zwart zeer stijlvol is, zijn de zwarte kerstgeschenken in ons assortiment overvloedig gevuld met de lekkerste food artikelen en de mooiste cadeau artikelen. Het is daarom ook één van de meeste verkochte kleursamenstellingen binnen het kerstpakketten assortiment. Zwart heeft enerzijds een luxe uitstraling en anderzijds een neutrale. Hierdoor is het voor een breed publiek aantrekkelijk én geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Hieronder treft u het kerstpakket zwart en de diverse soorten aan.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Hoe kiest u zwarte kerstpakketten?

Bij het kiezen van het juiste kerstpakket zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Hier zijn enkele tips om u te helpen het beste kerstpakket te kiezen:

Kerstpakket zwart bestellen

1. Budget zwarte kerstpakketten : Bepaal hoeveel u wilt uitgeven aan een Kerstpakket. Pakketten in een thema kleur zijn er in verschillende prijsklassen, dus er is binnen elk budget zeker genoeg te vinden.

2. Grootte van de groep: Bepaal hoeveel mensen er bij u werkzaam zijn en kies een zwart kerstgeschenk dat daarbij past. Er zijn pakketten voor kleine groepen, maar ook voor grotere groepen medewerkers. Bij groepen vanaf 100 personen is het bovendien mogelijk om een pakket aan te laten passen.

3. Inhoud van het zwart kerstpakket: Controleer wat er in het pakket zit en zorg ervoor dat het voldoet aan de behoeften en voorkeur van uw medewerkers. Als zij het bijvoorbeeld belangrijk vinden om veel foodproducten in een zwart kerstpakket aan te treffen, kijk dan vervolgens eens bij onze Foodpakketten. Ook deze pakketten stellen wij samen op kleur.

4. Kwaliteit van de producten: Kies een zwart Kerstpakket met hoogwaardige producten. Dit kunnen pakketten zijn met alleen food producten, maar het kan ook zijn dat u liever kiest voor een pakket met een cadeau artikel. Van beide soorten pakketten is er bovendien veel keuze.

De veelzijdigheid van een kerstpakket zwart

Een kerstpakket zwart biedt een unieke combinatie van stijl en veelzijdigheid. De chique uitstraling van de kleur zwart maakt het een populaire keuze voor bedrijven die elegantie willen uitstralen tijdens de feestdagen. Het zwarte kerstpakkettenassortiment op Kerstpakkettenplaza.nl biedt een overvloed aan culinaire lekkernijen en prachtige cadeauartikelen. Of u nu op zoek bent naar een pakket vol heerlijke foodproducten of juist de voorkeur geeft aan een combinatie van eten en cadeaus, er is altijd een kerstpakket zwart dat aan uw wensen voldoet.

Benieuwd naar een andere kleur: bekijk onze oranje kerstpakketten!

Conclusie:

Zwarte Kerstpakketten zijn een fantastisch cadeau om uw medewerkers of relaties mee te verrassen. Door te kiezen voor zo’n stijlvol kerstpakket dat past bij uw budget en bij uw voorkeuren, bent u verzekerd van het geven van een geslaagd kerstcadeau. Zoekt u toch een alternatief voor een zwart kerstpakket, kijk dan eens naar de andere kerstpakketten die wij op kleur hebben samengesteld. Wij wensen u veel plezier met het bekijken van ons kleurige kerstassortiment!

Vragen of meer informatie over zwart kerstpakket?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit verschillende soorten zwarte kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket in een thema kleur? Of wilt u meer informatie over een specifiek product? Bel of mail gerust. Wij zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Toch liever een andere kleur? Kijk dan eens bij onze groene kerstpakketten of de super leuke gouden kerstpakketten!

Kerstpakket zwart