Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Landal GreenParks Waardecheque

De waardecheque bestaat uit:
Tot € 75,- korting bij Landal GreenParks!

Begin het jaar ontspannen met een heerlijk voordelige vakantie. Wakker worden in de prachtige natuur op één van de ruim 90 vakantieparken van Landal GreenParks. Met deze zes vakantiekortingsbonnen ontvangt u extra korting boven op de actuele prijzen. Welk verblijf kiest u?

Waardecheque t.w.v. max.€ 75,-
Voor verblijven in heel 2021. Ook geldig op last minute-kortingen en tijdens schoolvakanties.
€ 75 korting op weekverblijven tijdens de (school) vakanties;
€ 50 korting op een weekend/midweek tijdens de (school)vakanties en op weekverblijven buiten de (school)vakanties;
€ 30 korting op een weekend/midweek buiten de (school)vakanties