Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Nationale Postcode Loterij bon

Met uw Kerstlot speelt u gratis mee voor € 49,7 miljoen! U maakt kans op miljoenen euro’s en steunt tegelijk de goede doelen van de Nationale Postcodeloterij.
Dat past bij de kerstgedachte, die uitgaat van de instelling het beste te doen voor de mens en zijn omgeving, want maar liefst de helft van de lotprijs gaat rechtstreeks naar 90 organisaties die zich inzetten voor mens en natuur. Denk dan bijvoorbeeld aan: het Wereld Natuur Fonds, Rode Kruis en War Child.

Het lot hoeft alleen nog maar geactiveerd te worden. De eerste maand meespelen is gratis, daarna kunt u eenvoudig en op elk gewenst moment opzeggen.

Bij een groot aantal van onze kerstpakketten is de Postcode loterijbon toegevoegd. Check hiervoor de inhoudsomschrijving van het kerstpakket van uw keuze. De Postcode loterijbon is geheel gratis!