Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Nationale Postcode Loterij bon

Met uw Kerstlot speelt u gratis mee voor € 49,7 miljoen! U maakt kans op miljoenen euro’s en steunt tegelijk de goede doelen van de Nationale Postcodeloterij.
Dat past bij de kerstgedachte, die uitgaat van de instelling het beste te doen voor de mens en zijn omgeving, want maar liefst de helft van de lotprijs gaat rechtstreeks naar 90 organisaties die zich inzetten voor mens en natuur. Denk dan bijvoorbeeld aan: het Wereld Natuur Fonds, Rode Kruis en War Child.

Het lot hoeft alleen nog maar geactiveerd te worden. De eerste maand meespelen is gratis, daarna kunt u eenvoudig en op elk gewenst moment opzeggen.

Bij een groot aantal van onze kerstpakketten is de Postcode loterijbon toegevoegd. Check hiervoor de inhoudsomschrijving van het kerstpakket van uw keuze. De Postcode loterijbon is geheel gratis!