Wat leuk dat u onze site bezoekt!


We hebben vandaag een leuke dagdeal!Doorloop het offerte- of besteltraject en vul bij Uw klantcode SANTA1510 in en profiteer direct van een leuke korting!


Let op! Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en alleen geldig op 24 oktober 2021.


Waardecheque Village Nature Paris

Villages Nature Paris is een wereld waar mens en natuur elkaar ontmoeten. Vermaak, sport, ontdekkingen, ontspanning: alles is aanwezig. Een unieke bestemming vlakbij Disneyland® Parijs vol activiteiten en accommodaties voor een vakantie in een totaal andere omgeving.

Een weekendje naar Parijs of een (mid-)weekje middenin de natuur. Met jouw cadeaubon boek je nu een heerlijk verblijf bij Center Parcs, Villages Nature® Paris met een korting tot €225,-. Geldig bij Center Parcs, Villages Nature® Paris. De waardecheques geven recht op minimaal € 150,00 korting* op uw verblijf. Kijk voor alle mogelijkheden en voorwaarden vanaf 1 december op www.vakantiekadobon.nl. Ga er lekker op uit en geniet van uw vrijheid en rust!

* Geldig voor aankomsten van 3 januari t/m 25 september 2020 m.u.v. schoolvakanties en feestdagen. Niet geldig i.c.m. andere kortingen en familiekorting. Uiterste boekingsdatum: 1 april 2020.