Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Waardecheque Village Nature Paris

Villages Nature Paris is een wereld waar mens en natuur elkaar ontmoeten. Vermaak, sport, ontdekkingen, ontspanning: alles is aanwezig. Een unieke bestemming vlakbij Disneyland® Parijs vol activiteiten en accommodaties voor een vakantie in een totaal andere omgeving.

Een weekendje naar Parijs of een (mid-)weekje middenin de natuur. Met jouw cadeaubon boek je nu een heerlijk verblijf bij Center Parcs, Sunparks of Villages Nature® Paris met een korting tot €250,-. Geldig bij Center Parcs, Sunparks of Villages Nature® Paris. De waardecheques geven recht op minimaal € 150,00 korting* op uw verblijf. Kijk voor alle mogelijkheden en voorwaarden vanaf 1 december op www.vakantiekadobon.nl. Ga er lekker op uit en geniet van uw vrijheid en rust!

* Geldig voor aankomsten van 3 januari t/m 25 september 2020 m.u.v. schoolvakanties en feestdagen. Niet geldig i.c.m. andere kortingen en familiekorting. Uiterste boekingsdatum: 1 april 2020.