Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Waardecheque Village Nature Paris

Villages Nature Paris is een wereld waar mens en natuur elkaar ontmoeten. Vermaak, sport, ontdekkingen, ontspanning: alles is aanwezig. Een unieke bestemming vlakbij Disneyland® Parijs vol activiteiten en accommodaties voor een vakantie in een totaal andere omgeving.

Een weekendje naar Parijs of een (mid-)weekje middenin de natuur. Met jouw cadeaubon boek je nu een heerlijk verblijf bij Center Parcs, Sunparks of Villages Nature® Paris met een korting tot €250,-. Geldig bij Center Parcs, Sunparks of Villages Nature® Paris. De waardecheques geven recht op minimaal € 150,00 korting* op uw verblijf. Kijk voor alle mogelijkheden en voorwaarden vanaf 1 december op www.vakantiekadobon.nl. Ga er lekker op uit en geniet van uw vrijheid en rust!

* Geldig voor aankomsten van 3 januari t/m 25 september 2020 m.u.v. schoolvakanties en feestdagen. Niet geldig i.c.m. andere kortingen en familiekorting. Uiterste boekingsdatum: 1 april 2020.