Wat leuk dat u onze site bezoekt!

Achter de schermen zijn we reeds bezig met de kerstpakkettencollectie 2022, deze zal uiterlijk vanaf 1 augustus weer zichtbaar zijn en hopen u ook dit jaar (opnieuw) te mogen verwelkomen.

Als eerste op de hoogte blijven van alle tips, weetjes en de leukste kerstpakketten? Schrijft u zich dan in op onze nieuwsbrief. Uitschrijven kan natuurlijk op ieder moment!

 

Waardecheque Wildlands Adventure

Wildlands, voluit Wildlands Adventure Zoo Emmen, is een dierenpark in Emmen.

Ontdek per boot of te voet de jungle en maak kennis met de olifantenfamilie. Spot neushoorns en giraffen van heel dichtbij tijdens je trucksafari over de savanne.
Bezoek het nieuwe Raccoon Creek, ga op poolexpeditie en sta oog in oog met ijsberen en pinguïns. Kom naar WILDLANDS en maak een wereldreis in één dag. 

Tegen inlevering van de originele kortingsvoucher bezoek je Wildlands met 10 euro korting op de kassaprijs. De voucher is geldig van 20 januari 2022 t/m 30 juni 2022. Het actietarief is geldig voor alle leeftijden. Max. 5 entree tickets per voucher. Alleen geldig aan de Wildlands kassa en niet in combinatie met andere kortingen/acties.