Kerstpakket 100 euro

Het kerstpakket 100 euro – Een perfect cadeau voor de feestdagen – Het is bijna weer tijd voor de feestdagen en dat betekent dat het tijd is om na te denken over cadeaus voor je vrienden, familie en collega’s. Een van de beste cadeaus die je kunt geven is een kerstpakket. Het kerstpakket 100 euro is een geweldig cadeau dat perfect is voor iedereen die van lekker eten en praktische geschenken houdt. Op deze pagina laten we zien wat er allemaal in het kerstpakket 100 euro zit en waarom het een geweldig cadeau is voor de feestdagen.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat zit er allemaal in het kerstpakket van 100 euro?

Het kerstpakket bevat een uitgebreide selectie van lekkernijen en praktische geschenken, waaronder:

  • Fles wijn – Een heerlijke fles wijn om van te genieten tijdens de feestdagen.
  • Verschillende soorten kaas – Van oude kaas tot brie, er zit voor ieder wat wils bij.
  • Luxe chocolade – Geniet van de feestdagen met heerlijke chocolade van hoge kwaliteit.
  • Noten en zoutjes – Perfect voor bij de borrel of als snack tussendoor.
  • Thee of koffie – Verwen jezelf met een heerlijke kop thee of koffie.
  • Praktische geschenken – Van kaarsen tot keukengerei, er zitten allerlei handige en leuke geschenken in het pakket.

Waarom is het kerstpakket van 100 euro een geweldig cadeau?

Kerstpakket van 100 euro

Er zijn verschillende redenen waarom het kerstpakket 100 euro een geweldig cadeau is voor de feestdagen:

  • Bijzonder veelzijdig – Het kerstpakket bevat een selectie van lekkernijen en praktische geschenken, waardoor het geschikt is voor verschillende gelegenheden en voor iedereen.
  • Complete ervaring – Het kerstpakket biedt een complete ervaring door verschillende smaken en texturen te combineren in één geschenk.
  • Makkelijk – Het kerstpakket is een eenvoudige manier om een cadeau te geven zonder dat je veel tijd kwijt bent aan het bedenken en kopen van verschillende cadeaus.
  • Geweldige prijs-kwaliteitverhouding – Met het kerstpakket 100 euro krijg je waar voor je geld, omdat het een uitgebreide selectie van producten bevat tegen een redelijke prijs.

Veel gestelde vragen

Kan ik het kerstpakket aanpassen?

Ja, veel verkopers bieden de mogelijkheid om het kerstpakket 100 euro aan te passen aan jouw wensen. Neem contact op.

Kan ik het kerstpakket van 100 euro online bestellen?

Ja, natuurlijk kan dat bij Kerstpakkettenplaza.nl! We bieden de mogelijkheid om het kerstpakket van 100 euro online te bestellen en thuis te laten bezorgen.

Kan ik het kerstpakket van 100 euro zelf samenstellen?

Ja, dat kan zeker! We bieden de mogelijkheid om het kerstpakket zelf samen te stellen. Stem je cadeau af op de voorkeur van de ontvanger. Dat kan al vanaf 100 dezelfde kerstpakketten!

Conclusie:

Het kerstpakket van 100 euro is een geweldig cadeau voor iedereen die van lekker eten en praktische geschenken houdt. Het bevat een uitgebreide selectie van lekkernijen en geschenken die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor je vrienden, familie of collega’s, het kerstpakket 100 euro biedt een geweldige prijs-kwaliteitverhouding! Toch is het verstandig om uw zoektocht nog iets uit te breiden, want het kan zomaar zijn dat u het kerstgeschenk van uw dromen vindt bij de net iets minder kostbare attenties. Kijk daarom toch nog even naar een kerstpakket van 95 euro of een kerstpakket van 90 euro. Heeft u toch een pakket in gedachte dat boven de 100 euro ligt, kijk dan binnen de selectie van een kerstpakket vanaf 100 euro.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Ook voor een kerstpakket van 85 euro bent u bij ons aan het juist adres!

Kerstpakket 100 euro