Wat kost een kerstpakket?

Een veelgestelde vraag is: wat kost een kerstpakket? Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat de prijs een belangrijk aspect is bij het kiezen van een kerstpakket dat past bij uw budget. In 2024 geven bedrijven per werknemer ongeveer 50 euro uit aan een uniek kerstpakket. Het gemiddelde bedrag dat uitgegeven wordt aan een relatiegeschenk ligt iets hoger, namelijk rond de 60 euro. Over het algemeen kunnen de kosten van een kerstpakket sterk variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de inhoud, de kwaliteit van de producten, het thema en de personalisatiemogelijkheden.

Bekijk hieronder ons aanbod kerstpakketten en ervaar zelf wat de kosten zijn van de verschillende kerstpakketten van kerstpakkettenplaza.nl:

Prijs oplopend Prijs aflopend Duurzaam Aantal artikelen
localStorage.setItem('productsIndex', '[{"id":17295,"url":"https:\/\/www.kerstpakkettenplaza.nl\/eigen-keuze-kerstpakketten\/kerstcomplimenten-30"},{"id":17294,"url":"https:\/\/www.kerstpakkettenplaza.nl\/eigen-keuze-kerstpakketten\/kerstcomplimenten-35"},{"id":17293,"url":"https:\/\/www.kerstpakkettenplaza.nl\/eigen-keuze-kerstpakketten\/kerstcomplimenten-40"},{"id":17292,"url":"https:\/\/www.kerstpakkettenplaza.nl\/eigen-keuze-kerstpakketten\/kerstcomplimenten-45"},{"id":17291,"url":"https:\/\/www.kerstpakkettenplaza.nl\/eigen-keuze-kerstpakketten\/kerstcomplimenten-50"},{"id":17290,"url":"https:\/\/www.kerstpakkettenplaza.nl\/eigen-keuze-kerstpakketten\/kerstcomplimenten-55"},{"id":17289,"url":"https:\/\/www.kerstpakkettenplaza.nl\/eigen-keuze-kerstpakketten\/kerstcomplimenten-60"},{"id":17288,"url":"https:\/\/www.kerstpakkettenplaza.nl\/eigen-keuze-kerstpakketten\/kerstcomplimenten-65"},{"id":17287,"url":"https:\/\/www.kerstpakkettenplaza.nl\/eigen-keuze-kerstpakketten\/kerstcomplimenten-70"},{"id":17286,"url":"https:\/\/www.kerstpakkettenplaza.nl\/eigen-keuze-kerstpakketten\/kerstcomplimenten-75"},{"id":17285,"url":"https:\/\/www.kerstpakkettenplaza.nl\/eigen-keuze-kerstpakketten\/kerstcomplimenten-80"},{"id":17284,"url":"https:\/\/www.kerstpakkettenplaza.nl\/eigen-keuze-kerstpakketten\/kerstcomplimenten-85"},{"id":17283,"url":"https:\/\/www.kerstpakkettenplaza.nl\/eigen-keuze-kerstpakketten\/kerstcomplimenten-90"},{"id":17282,"url":"https:\/\/www.kerstpakkettenplaza.nl\/eigen-keuze-kerstpakketten\/kerstcomplimenten-95"},{"id":17281,"url":"https:\/\/www.kerstpakkettenplaza.nl\/eigen-keuze-kerstpakketten\/kerstcomplimenten-100"}]'); localStorage.setItem('productsOverview', 'https://www.kerstpakkettenplaza.nl/wat-kost-een-kerstpakket/');
Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Factoren die de kosten van een kerstpakket beïnvloeden

Wat kost een kerstpakket? – De kosten van een kerstpakket kunnen worden beïnvloed door verschillende factoren. Enkele belangrijke factoren zijn:

Wat kost een kerstpakket

Inhoud en assortiment: De variatie en hoeveelheid van producten in het kerstpakket spelen een rol bij de kosten. Een kerstpakket met een uitgebreide selectie aan lekkernijen, drankjes, en cadeaus zal doorgaans een hogere prijs hebben dan een eenvoudiger pakket.

Kwaliteit: De kwaliteit van de producten in het kerstpakket kan ook van invloed zijn op de kosten. Hoogwaardige producten en merken kunnen de prijs verhogen, terwijl pakketten met meer betaalbare opties een lagere prijs hebben.

Thema en personalisatie: Kerstpakketten met specifieke thema’s of die gepersonaliseerd zijn met bijvoorbeeld een bedrijfslogo, kunnen een hogere prijs hebben. De mate van personalisatie en de complexiteit ervan kunnen invloed hebben op de kosten.

Aantal af te nemen pakketten: Het aantal kerstpakketten dat u wilt bestellen kan ook van invloed zijn op de prijs. Vaak geldt dat hoe groter de afnamehoeveelheid, hoe gunstiger de prijs per pakket kan zijn.

Verschillende prijscategorieën

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we kerstpakketten in verschillende prijscategorieën, zodat u een pakket kunt kiezen dat past bij uw budget. Of u nu op zoek bent naar een betaalbaar kerstpakket of juist een luxe variant, wij hebben diverse opties beschikbaar.

Veelgestelde vragen naast “wat kost een kerstpakket?”

Kan ik de kosten van een kerstpakket aanpassen aan mijn budget?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we kerstpakketten in verschillende prijscategorieën, zodat u een pakket kunt kiezen dat past bij uw budget. U kunt kiezen uit een scala aan opties, variërend van betaalbare pakketten tot luxere varianten. 

Zijn er extra kosten verbonden aan de personalisatie van een kerstpakket?

De kosten voor personalisatie van een kerstpakket kunnen variëren afhankelijk van de specifieke wensen en het type personalisatie. Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we diverse personalisatiemogelijkheden, zoals het toevoegen van een bedrijfslogo, een persoonlijke boodschap of het samenstellen van een pakket op maat. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over de mogelijke kosten en opties.

Zijn er kortingen beschikbaar bij grotere afnames van kerstpakketten?

Ja, bij grotere afnames van kerstpakketten bieden wij vaak aantrekkelijke kortingen. Het exacte kortingspercentage kan variëren afhankelijk van de specifieke situatie en het aantal gewenste pakketten. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden voor kortingen bij grotere afnames te bespreken. We staan klaar om u te helpen bij het vinden van de beste oplossing die past bij uw budget en behoeften.

Vraag een offerte op maat aan

Als u specifieke wensen heeft of een offerte op maat wilt ontvangen, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. We denken graag met u mee en kunnen een kerstpakket samenstellen dat aansluit bij uw budget en voorkeuren.

De kosten van een kerstpakket variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de inhoud, de personalisatiemogelijkheden en het gewenste aantal pakketten. Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat budget belangrijk is, en daarom bieden we een breed scala aan kerstpakketten in diverse prijscategorieën. Of u nu op zoek bent naar een voordelig standaardpakket of een luxe pakket op maat, wij hebben opties die passen bij uw budget. Onze klantenservice staat klaar om u te helpen bij het beantwoorden van de vraag “Wat kost een kerstpakket?” en om u te voorzien van de beste oplossing die past bij uw behoeften en budget. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten.

Heeft u nog vragen over de kosten van een kerstpakket of wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24 303 1166 of een e-mail sturen naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. We helpen u graag verder en adviseren u bij het kiezen van het perfecte kerstpakket dat binnen uw budget past.

Naar kerstpakketten wellicht ook op zoek naar Sinterklaaspakketten? Ook deze vind u bij ons!


Kosten kerstpakket