Kerstpakket koffie

Kerstpakket met koffie – Nederland is een echt koffieland. Nergens in de wereld wordt er zoveel koffie gedronken als in ons gezellige kleine landje. Per dag drinkt de Nederlander gemiddeld 2,4 koppen koffie. En die koffiecultuur blijft maar groeien, met alle koffiebarretjes die als paddenstoelen uit de grond schieten en fijne koffieproducten die er op de markt worden gebracht. Het koffie kerstpakket is daarom het perfecte geschenk om cadeau te doen voor de feestdagen.

Geen filters gekozen
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verse koffie? Kerstpakket met koffie bestellen!

Laat je collega’s en zakenrelaties zien hoezeer je hun inzet en fijne samenwerking op prijs stelt door het geven van een koffie kerstpakket, zodat ook zij kunnen genieten van een heerlijk kopje vers gezette koffie tijdens het kerstontbijt. Wat is er nu fijner dan wakker worden op kerstochtend en genieten van de gezelligheid in het bijzijn van familie en vrienden, en onder het genot van een kop goede koffie dat heerlijke ontbijt nuttigen? Denk je aan koffie, dan denk je aan koek. Lekkernijen mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens het koffieleuten. Daarom vind je in dit koffie kerstpakket niet alleen heerlijke koffies, maar ook diverse versnaperingen die jouw koffiepauze tot een ultiem genietmomentje maken. Een aanrader voor bij de koffie? Ons chocolade kerstpakket.

Een kerstpakket met koffie? Het ideale geschenk

Veel van uw medewerkers zullen een kerstpakket met koffie waarderen. De meeste Nederlanders drinken namelijk vaak en veel koffie. Binnen ons kerstpakketten assortiment vindt u daarom ook verschillende opties voor een koffie kerstpakket. Het ideale koffie kerstpakket zoeken is derhalve een makkelijke opgave. Mocht u toch nog iets aan het pakket willen veranderen, dat kan! Bij een afname vanaf 100 stuks kunnen wij het pakket aan uw wensen aanpassen.

Koffie kerstpakket bestellen

Inhoud van een kerstpakket met koffie

In het koffie kerstpakket zijn er naast verschillende soorten koffie ook andere producten te vinden. Denk hierbij aan heerlijke producten zoals bonbons of koekjes. Maar zeker ook aan een gezellig kerstpakket met bijvoorbeeld een warme deken. Lekker cosy genieten onder een plaid met een mok in je hand! Met de verschillende soorten koffie die u in het kerstpakket aantreft, maakt u de lekkerste cappuccino’s, lattes en espresso’s. Maak de koffie zoals u het wilt, zwart of met (veel) melk, de keuze is aan u!

Ruime keuze uit koffie pakketten

Kerstpakkettenplaza.nl biedt een ruime keuze uit pakketten met uiteenlopende thema’s. Kies het juiste kerstpakket dat voldoet aan al jouw wensen. Ook kun je bij Kerstpakkettenplaza.nl eenvoudig en binnen enkele klikken pakketten selecteren op trefwoord, productsoort en prijsklasse. Kies voor het thema ‘koffie’ en je krijgt direct een overzicht te zien van alle kerstpakketten die aan deze zoekopdracht voldoen. Vervolgens kun je een bepaalde prijsklasse selecteren. Zo weet je zeker dat het kerstpakket de producten bevat die jij leukt vindt en binnen het gewenste budget valt. Heeft u bijvoorbeeld liever een thee kerstpakket? We helpen u graag!

Mooie geschenkverpakking

Niet alleen de inhoud van het koffie kerstpakket is leuk, maar ook aan de verpakking van het kerstpakket wordt zorgvuldig aandacht besteed. Alle pakketten van Kerstpakkettenplaza.nl worden op een leuke en feestelijke manier verpakt, zo ook het kerstpakket met koffie, dit om bij de ontvanger een lach op zijn gezicht te toveren nog voordat hij of zij het kerstpakket heeft uitgepakt. Wanneer u een ander thema pakket in een mooie verpakking zoekt, raden wij u aan om te kijken naar onze culinair en koken kerstpakketten.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket met koffie of vragen over Goed doel? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Surf bijvoorbeeld eens naar de algemene pagina met food kerstpakketten. Ook met deze kerstpakketten 2024 ondersteunt u het goede doel!

Kerstpakket met koffie