Kerstpakket chocolade

Kerstpakket met chocolade – Kerst is een tijd van gezelligheid, warmte en samenzijn. Het is ook de perfecte gelegenheid voor bedrijven om hun waardering te tonen aan werknemers, personeel en relaties door middel van kerstpakketten. Een populair en geliefd element in een kerstpakket is chocolade. En als het gaat om het bestellen van kerstpakketten, is Kerstpakkettenplaza.nl dé plek om te zijn. Met de beste prijs/kwaliteit-verhouding, ruime ervaring en snelle levering in Nederland en België is Kerstpakkettenplaza.nl dé partner voor bedrijven die op zoek zijn naar heerlijke en feestelijke kerstpakketten.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Chocolade kerstpakket bestellen: de voordelen van Kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakkettenplaza.nl biedt tal van voordelen als het gaat om het bestellen van deze pakketten. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

Beste prijs/kwaliteit-verhouding: Kerstpakkettenplaza.nl biedt een chocolade kerstpakket van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat elke chocolade in het kerstpakket voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen. Zo kunnen bedrijven er zeker van zijn dat ze waar voor hun geld krijgen en hun ontvangers kunnen genieten van de heerlijke smaken van de chocolade.

Ruime ervaring: Met jarenlange ervaring in de branche is Kerstpakkettenplaza.nl een betrouwbare partner voor het bestellen van kerstpakket met chocolade. Het bedrijf heeft een uitgebreid netwerk van leveranciers en partners, wat hen in staat stelt om een breed scala aan kerstpakketten aan te bieden die aan de verschillende wensen en behoeften van bedrijven kunnen voldoen. De expertise en knowhow van Kerstpakkettenplaza.nl zorgen voor een soepele en professionele afhandeling van bestellingen, van begin tot eind.

Snelle levering in Nederland en België: Kerstpakkettenplaza.nl begrijpt dat tijd een belangrijke factor kan zijn bij het bestellen van kerstpakketten, vooral als het gaat om de feestdagen. Daarom zorgt Kerstpakkettenplaza.nl voor een snelle levering van een chocolade kerstpakket in Nederland en België. Bedrijven kunnen erop vertrouwen dat hun kerstpakketten op tijd aankomen, zodat ze tijdig aan hun werknemers, personeel en relaties kunnen worden overhandigd.

Tips voor het lekkerste chocolade kerstpakket?

  • Kies voor kwaliteit én prijs: kies de kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl
  • Ervaring en expertise: De beste keuze voor kerstpakketten met chocolade
  • Snel en betrouwbaar: Kerstpakketten worden binnen no-time geleverd
  • Geniet van de feestelijke smaken: Bestel uw chocolade pakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl
  • Wissel af: Naast ons kerstpakket met chocolade, bieden we ook een chocomel kerstpakket en een kerstpakket met wijn én chocolade.


Vragen en antwoorden

Wat maakt Kerstpakkettenplaza.nl de beste keuze voor een kerstpakket met chocolade?

Kerstpakkettenplaza.nl biedt de beste prijs/kwaliteit-verhouding als het gaat om een kerstpakket met chocolade. Ze hebben een ruime ervaring in de branche en zorgen voor snelle levering in Nederland en België. Daarnaast is het assortiment zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen, waardoor bedrijven kunnen vertrouwen op heerlijke chocolade in hun kerstpakketten.

Wat zijn de voordelen van een chocolade kerstpakket voor mijn werknemers en relaties?

Kerstpakketten zijn een geweldige manier om waardering te tonen aan werknemers, personeel en relaties tijdens de feestdagen. Chocolade wordt vaak geassocieerd met genieten en verwennerij, waardoor het een perfect cadeau is om de feestelijke sfeer te versterken. Bovendien biedt Kerstpakkettenplaza.nl een chocolade pakket van hoge kwaliteit, wat ervoor zorgt dat ontvangers kunnen genieten van de heerlijke smaken en zich speciaal voelen. Pure chocolade is goed zijn voor de gezondheid en heeft een gunstig effect op hart- en bloedvaten. Dus we kunnen stellen: Een chocolade kerstpakket is een gezond kerstpakket!

Kan ik vertrouwen op de kwaliteit van de chocolade in het kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl?

Ja, zeker! Kerstpakkettenplaza.nl selecteert zorgvuldig de chocolade die wordt opgenomen in onze kerstgeschenken. We streven naar hoogwaardige kwaliteit en zorgen ervoor dat alleen de beste chocolade wordt opgenomen in het assortiment. Daarom bevatten onze pakketten ook vaak Belgische chocolade of fairtrade chocolade. Hierdoor kunnen bedrijven erop vertrouwen dat de chocolade in een kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl van uitstekende kwaliteit is.

Kerstpakket met chocolade

Hoe lang duurt het voordat mijn kerstpakket met chocolade wordt geleverd?

Kerstpakkettenplaza.nl streeft naar een snelle levering van een chocolade kerstpakket In Nederland en België wordt doorgaans binnen enkele werkdagen geleverd. De exacte levertijd kan variëren afhankelijk van de bestelhoeveelheid en de locatie van levering. Het team van Kerstpakkettenplaza.nl zorgt er echter voor dat de kerstpakketten op tijd aankomen, zodat bedrijven ze tijdig kunnen uitdelen aan hun mensen.

Kan ik mijn kerstpakket met chocolade personaliseren of zelf samenstellen?

Kerstpakkettenplaza.nl biedt een kerstpakket met chocolade aan in standaard samenstellingen. Onder de 100 stuks is het niet mogelijk om de kerstpakketten te personaliseren of zelf samen te stellen. Dit heeft echter een groot voordeel: de kerstgeschenken zijn zorgvuldig samengesteld door het team van Kerstpakkettenplaza.nl om te zorgen voor een perfecte balans tussen diverse lekkernijen, waaronder heerlijke chocolade. Hierdoor zijn de mooie kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl altijd van hoogwaardige kwaliteit en kunnen bedrijven vertrouwen op de feestelijke en smaakvolle inhoud van de kerstpakketten.

Conclusie

Kerstpakkettenplaza.nl is dé beste keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een chocolade kerstpakket om hun werknemers, personeel en relaties te verrassen. Met een ruime ervaring in de branche, een uitgebreid assortiment van hoogwaardige kwaliteit en snelle levering in Nederland en België, biedt Kerstpakkettenplaza.nl de perfecte oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en feestelijke optie voor kerstpakketten. Het assortiment van kerstpakketten Kerstpakkettenplaza.nl is zorgvuldig samengesteld en biedt een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Met de heerlijke smaken van chocolade in een kerstpakket kunnen ontvangers genieten van een feestelijk en verwennerij-moment tijdens de kerstperiode. Bestel uw kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl en maak van de feestdagen een onvergetelijke ervaring voor uw werknemers, personeel en relaties!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Op zoek naar iets anders? We bieden ook een snoep kerstpakket aan.

Chocolade kerstpakket bestellen