Kerstpakket fietstas

Kerstpakket met fietstas – Op zoek naar een origineel kerstgeschenk dat perfect aansluit bij de passie voor fietsen? Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we het ideale cadeau voor fietsliefhebbers: een kerstpakket met fietstas. Met dit geschenk combineert u de gezelligheid van de feestdagen met de praktische kant van fietsaccessoires. Of het nu gaat om een sportieve fietstas, een trendy design of een functionele en waterdichte variant, wij bieden een ruim assortiment aan kerstpakketten met fietstassen. Ontdek ons aanbod en verras uw fietsende medewerkers, vrienden of familie met een kerstpakket dat perfect bij hun hobby past.

Geen filters gekozen
Inpaklocatie
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in deze inpaklocatie vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit dezelfde inpaklocatie


Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Stijlvol en praktisch

Kerstpakket met fietstas

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat fietsliefhebbers niet alleen oog hebben voor stijl, maar ook voor functionaliteit. Daarom hebben we een selectie gemaakt van kerstpakketten met fietstassen die zowel praktisch als stijlvol zijn. Onze fietstassen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden voldoende ruimte om spullen veilig en droog te vervoeren tijdens het fietsen. Of het nu gaat om een stevige dubbele fietstas, een trendy enkele fietstas of een compacte frametas, wij hebben het perfecte kerstpakket voor elke fietsliefhebber.

Fietsplezier en genot: het kerstpakket fietstas assortiment

Ons assortiment kerstpakketten met fietstassen biedt een scala aan mogelijkheden om het fietsplezier en genot te vergroten. Denk aan kerstpakketten met handige accessoires zoals fietsgereedschap, fietsverlichting, fietspompen en bidons. Daarnaast bieden we ook kerstpakketten met lekkernijen en drankjes om onderweg van te genieten tijdens een fietsavontuur. Of het nu gaat om lange fietstochten, dagelijkse woon-werkverkeer of ontspannen fietsuitjes, met een kerstpakket met fietstas maakt u het fietsen nog plezieriger.

Geeft u liever een speaker kerstpakket? Ook deze bieden we u graag aan!

Veelgestelde vragen over een kerstpakket met fietstas

Zijn de fietstassen in de kerstpakketten van goede kwaliteit?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we naar het aanbieden van kerstpakketten van hoge kwaliteit. De fietstassen die we in onze kerstpakketten opnemen, zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de kwaliteitsnormen. We werken samen met betrouwbare leveranciers om ervoor te zorgen dat de fietstassen duurzaam, stevig en functioneel zijn.

Kan ik het kerstpakket met fietstas aanpassen aan mijn wensen?

Ja, we bieden de mogelijkheid om kerstgeschenken met fietstassen aan te passen aan uw specifieke wensen. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag bij het samenstellen van een kerstpakket dat volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Zijn er pakketten met fietstassen voor verschillende fietsstijlen?

Ja, we bieden kerstpakketten met fietstassen die geschikt zijn voor verschillende fietsstijlen, zoals stadsfietsen, elektrische fietsen, mountainbikes en racefietsen. U kunt een kerstpakket kiezen dat past bij de specifieke fietsstijl van de ontvanger.

Kan ik een kerstpakket met fietstas bestellen voor zowel mannen als vrouwen?

Ja, onze pakketten met fietstassen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. We bieden diverse stijlen en designs aan die aansluiten bij verschillende voorkeuren. Zo kunt u een cadeaupakket met fietstas vinden dat perfect past bij de ontvanger, ongeacht het geslacht.

Kan ik een pakket met fietstas bestellen voor verschillende budgetten?

Ja, we hebben kerstgeschenken met fietstassen in verschillende prijscategorieën, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij uw budget. Of u nu op zoek bent naar een betaalbaar kerstpakket of een luxe variant, wij hebben diverse opties beschikbaar.

Maak het persoonlijk – een kerstpakket met fietstas op maat

Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we in maatwerk en personalisatie. Daarom bieden we de mogelijkheid om uw kerstpakket met fietstas op maat samen te stellen. U kunt kiezen uit verschillende fietstassen, accessoires en extra items om het pakket helemaal naar wens samen te stellen. Voeg bijvoorbeeld fietskaarten, fietsgidsen, fietsvakantieboekjes of andere fietsgerelateerde items toe om het cadeau nog persoonlijker te maken. Met een op maat gemaakt kerstpakket toont u uw waardering en laat u zien dat u rekening houdt met de individuele interesses en hobby’s van de ontvanger.

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen over een kerstpakket met fietstas of wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat voor u klaar. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)24 303 1166 of stuur een e-mail naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder en adviseren u bij het kiezen van het perfecte kerstpakket voor uw medewerkers, vrienden of familie. Maak van de feestdagen een speciale gelegenheid met een kerstpakket dat fietsplezier en genot biedt!

Op zoek naar een ander geschenk? Bekijk ook eens ons assortiment met wok kerstpakketten of etagère kerstpakketten!

Kerstpakket fietstas bestellen