Karaoke Boombox Kerstpakket

Ben je op zoek naar een uniek en feestelijk kerstpakket met een leuke twist? Dan is het Karaoke Boombox Kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl de perfecte keuze! Met dit speciale kerstpakket breng je de feeststemming naar een hoger niveau. Laat je medewerkers, vrienden of familie genieten van een gezellige karaoke-ervaring tijdens de feestdagen. Ontdek hier alles over het karaoke kerstpakket en maak van de kerstviering een onvergetelijk muzikaal spektakel!

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Karaoke Boombox Kerstpakket: een feest om nooit te vergeten

Een kerstpakket met een Karaoke Boombox brengt een vrolijke noot tijdens de wintermaanden. Het is het origineel en vooral gezellig geschenk net voor de feestdagen. Stel je voor hoe de kerstborrel zal zijn als werknemers en collega’s klassiekers beginnen te zingen zoals “Despacito” van Daddy Yankee of “All I Want for Christmas” van Mariah Carey. 

Een kerstpakket met karaoke boombox zorgt voor een ongedwongen en feestelijke sfeer, waarmee iedereen in de feeststemming komt. Werknemers kunnen voor een moment de dagelijkse sleur vergeten en wie weet slaat het de brug tussen werknemers die elkaar normaal gesproken niet zo vaak spreken. Zo kan het samenwerking en connectie tussen werknemers dus vergroten. 

Deze boombox is ook na de kerstborrel het perfecte middel om verbinding te vinden. De ontvanger kan het namelijk ook gebruiken op familiefeesten of bij een avondje samen met vrienden. Het gebruik ervan is dus heel veelzijdig. Een geschenk waar de ontvanger langdurig van kan genieten.

De perfecte mix van kerst en muziek

Het Karaoke Boombox Kerstpakket combineert het beste van twee werelden: kerstsfeer en muzikaal plezier. Naast de karaoke boombox bevat dit speciale pakket ook andere leuke items om de kerstviering compleet te maken, zoals feestelijke versieringen, lekkernijen en drankjes. Met het karaoke pakket wordt de kerstperiode gevuld met gezelligheid, vrolijke liedjes en een hoop plezier. Op zoek naar een praktisch kerstpakket? Bekijk ons assortiment kerstpakketten met slowcooker!

Karaoke kerstpakket: voor jong en oud

Karaoke Boombox kerstpakket bestellen

Het Karaoke Boombox Kerstpakket is geschikt voor zowel jong als oud. Of je nu een kind bent dat dol is op zingen en dansen, of een volwassene die graag zijn of haar zangtalent wil laten horen, dit kerstpakket is voor iedereen een bron van vermaak. Het brengt mensen samen, stimuleert interactie en zorgt voor lachende gezichten. Met het pakket voor karaoke wordt de kerstviering een gezellig samenzijn voor het hele gezin, vrienden of collega’s.

Veelgestelde vragen

Kan ik de karaoke boombox ook los kopen zonder het kerstpakket?

Nee, de karaoke boombox is exclusief verkrijgbaar in combinatie met het Karaoke Boombox Kerstpakket. Het pakket is zorgvuldig samengesteld om een complete karaoke-ervaring te bieden tijdens de feestdagen.

Welke liedjes kan ik zingen met de karaoke boombox?

De karaoke boombox wordt geleverd met een selectie van populaire hits en kerstliedjes. Daarnaast kun je ook jouw eigen muziek afspelen via een USB-aansluiting of Bluetooth-verbinding.

Kan ik het kerstpakket voor karaoke aanpassen aan mijn wensen?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid tot maatwerk vanaf 100 stuks. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken en jouw karaoke pakket aan te passen aan jouw specifieke wensen.

Is het karaoke kerstpakket geschikt voor een bedrijfsfeest?

Ja, het kerstpakket voor karaoke is een leuke toevoeging aan een bedrijfsfeest of kerstviering. Het zorgt voor interactie, plezier en vermaak voor alle medewerkers. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden voor grotere aantallen te bespreken.

Kan ik de karaoke boombox ook na de kerstperiode gebruiken?

Ja, de karaoke boombox is een draagbare speaker die je ook buiten de kerstperiode kunt gebruiken. Je kunt jouw favoriete muziek afspelen, karaokeavonden organiseren of gewoon genieten van de geluidskwaliteit van de boombox.

Kan ik het Karaoke Boombox Kerstpakket laten bezorgen op een ander adres?

Ja, je kunt het pakket voor karaoke laten bezorgen op een ander adres. Tijdens het bestelproces kun je het gewenste bezorgadres invoeren. Zo kun je het kerstpakket direct naar de ontvanger sturen of naar een ander locatie naar keuze.

Zijn er specifieke voorwaarden voor het gebruik van de karaoke boombox?

De karaoke boombox wordt geleverd met duidelijke instructies voor gebruik. Zorg ervoor dat je de instructies opvolgt en de boombox op een veilige en verantwoorde manier gebruikt. Houd rekening met de geldende geluidsnormen en respecteer de omgeving waarin je de karaoke boombox gebruikt.

Vragen of meer informatie?

Wil je meer weten over het Karaoke Boombox Kerstpakket of heb je specifieke vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op via e-mail op klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij beantwoorden graag al je vragen en helpen je bij het kiezen van het perfecte kerstpakket voor jouw kerstviering. Laat het feest beginnen met het karaoke pakket van Kerstpakkettenplaza.nl!

Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld een kerstpakket met een pan of een kerstpakket met een koeltas! We hebben het allemaal!

Karaoke boombox kerstpakket