Karaoke Boombox Kerstpakket

Ben je op zoek naar een uniek en feestelijk kerstpakket met een leuke twist? Dan is het Karaoke Boombox Kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl de perfecte keuze! Met dit speciale kerstpakket breng je de feeststemming naar een hoger niveau. Laat je medewerkers, vrienden of familie genieten van een gezellige karaoke-ervaring tijdens de feestdagen. Ontdek hier alles over het karaoke kerstpakket en maak van de kerstviering een onvergetelijk muzikaal spektakel!

Geen filters gekozen
Inpaklocatie
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in deze inpaklocatie vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit dezelfde inpaklocatie


Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Karaoke Boombox Kerstpakket: een feest om nooit te vergeten

Het Karaoke Boombox Kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl is ontworpen om een feestelijke sfeer te creëren en plezier te brengen tijdens de kerstdagen. Dit unieke pakket bevat een draagbare karaoke boombox waarmee je jouw favoriete nummers kunt zingen en je eigen mini-karaokefeest kunt organiseren. Of je nu een feestje viert met vrienden, familie of collega’s, het kerstpakket voor karaoke zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

De perfecte mix van kerst en muziek

Het Karaoke Boombox Kerstpakket combineert het beste van twee werelden: kerstsfeer en muzikaal plezier. Naast de karaoke boombox bevat dit speciale pakket ook andere leuke items om de kerstviering compleet te maken, zoals feestelijke versieringen, lekkernijen en drankjes. Met het karaoke pakket wordt de kerstperiode gevuld met gezelligheid, vrolijke liedjes en een hoop plezier. Op zoek naar een praktisch kerstpakket? Bekijk ons assortiment kerstpakketten met slowcooker!

Karaoke kerstpakket: voor jong en oud

Karaoke Boombox kerstpakket bestellen

Het Karaoke Boombox Kerstpakket is geschikt voor zowel jong als oud. Of je nu een kind bent dat dol is op zingen en dansen, of een volwassene die graag zijn of haar zangtalent wil laten horen, dit kerstpakket is voor iedereen een bron van vermaak. Het brengt mensen samen, stimuleert interactie en zorgt voor lachende gezichten. Met het pakket voor karaoke wordt de kerstviering een gezellig samenzijn voor het hele gezin, vrienden of collega’s.

Veelgestelde vragen

Kan ik de karaoke boombox ook los kopen zonder het kerstpakket?

Nee, de karaoke boombox is exclusief verkrijgbaar in combinatie met het Karaoke Boombox Kerstpakket. Het pakket is zorgvuldig samengesteld om een complete karaoke-ervaring te bieden tijdens de feestdagen.

Welke liedjes kan ik zingen met de karaoke boombox?

De karaoke boombox wordt geleverd met een selectie van populaire hits en kerstliedjes. Daarnaast kun je ook jouw eigen muziek afspelen via een USB-aansluiting of Bluetooth-verbinding.

Kan ik het kerstpakket voor karaoke aanpassen aan mijn wensen?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid tot maatwerk vanaf 100 stuks. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken en jouw karaoke pakket aan te passen aan jouw specifieke wensen.

Is het karaoke kerstpakket geschikt voor een bedrijfsfeest?

Ja, het kerstpakket voor karaoke is een leuke toevoeging aan een bedrijfsfeest of kerstviering. Het zorgt voor interactie, plezier en vermaak voor alle medewerkers. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden voor grotere aantallen te bespreken.

Kan ik de karaoke boombox ook na de kerstperiode gebruiken?

Ja, de karaoke boombox is een draagbare speaker die je ook buiten de kerstperiode kunt gebruiken. Je kunt jouw favoriete muziek afspelen, karaokeavonden organiseren of gewoon genieten van de geluidskwaliteit van de boombox.

Kan ik het Karaoke Boombox Kerstpakket laten bezorgen op een ander adres?

Ja, je kunt het pakket voor karaoke laten bezorgen op een ander adres. Tijdens het bestelproces kun je het gewenste bezorgadres invoeren. Zo kun je het kerstpakket direct naar de ontvanger sturen of naar een ander locatie naar keuze.

Zijn er specifieke voorwaarden voor het gebruik van de karaoke boombox?

De karaoke boombox wordt geleverd met duidelijke instructies voor gebruik. Zorg ervoor dat je de instructies opvolgt en de boombox op een veilige en verantwoorde manier gebruikt. Houd rekening met de geldende geluidsnormen en respecteer de omgeving waarin je de karaoke boombox gebruikt.

Vragen of meer informatie?

Wil je meer weten over het Karaoke Boombox Kerstpakket of heb je specifieke vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op via e-mail op klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij beantwoorden graag al je vragen en helpen je bij het kiezen van het perfecte kerstpakket voor jouw kerstviering. Laat het feest beginnen met het karaoke pakket van Kerstpakkettenplaza.nl!

Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld een kerstpakket met een pan of een kerstpakket met een koeltas! We hebben het allemaal!

Karaoke boombox kerstpakket