Kerstpakket kaarsen

Kerstpakket met kaarsen – Ontdek het perfecte cadeau voor Kerstmis met een uniek en sfeervol geschenk voor de feestdagen. Kerstmis, de tijd van het jaar waarin we gezelligheid, warmte en sfeer in huis willen halen. Wat is er nu beter dan een prachtig kerstpakket dat kaarsen bevat om die gewenste feestelijke ambiance te creëren? Een kerstpakket met kaarsen is het perfecte cadeau om jezelf, je geliefden of je medewerkers te verwennen tijdens de feestdagen. Op deze pagina treft u de leukste binnen onze collectie van meer dan 1.300 kerstpakketten aan!

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

De betoverende charme van een kerstpakket met kaarsen

Kaarsen zijn al eeuwenlang een symbool van licht, warmte en gezelligheid. Van de oude beschavingen tot moderne tijden, kaarsen hebben altijd een speciale plaats ingenomen in ons dagelijks leven en onze culturen. Het zachte gloeiende licht creëert een magische en intieme sfeer, perfect voor het creëren van een gezellige ambiance tijdens de koude wintermaanden en vooral tijdens de feestdagen.

Met een kerstpakket met kaarsen geef je niet alleen een cadeau, maar ook een ervaring. De ontvanger kan genieten van de prachtige gloed, de heerlijke geuren en de romantische sfeer die ze creëren. Of het nu gaat om een romantisch diner bij kaarslicht, een ontspannend bad met geurkaarsen of gewoon om wat extra warmte en sfeer in huis te brengen, kaarsen zijn een onmisbaar element van de feestelijke tijd van het jaar.

Voordelen van het geven van een kerstpakket met kaarsen

Het geven van een kerstpakket met kaarsen als cadeau tijdens de feestdagen heeft vele voordelen. Hier zijn enkele redenen waarom het een geweldig cadeau-idee is:

Sfeervol en Gezellig: Kaarsen creëren een gezellige en warme sfeer, perfect voor de feestdagen. Di soort kerstpakketten zal zeker bijdragen aan de gezelligheid en feestelijke ambiance tijdens Kerstmis.

Uniek en Origineel: Uniek en origineel cadeau-idee dat zich onderscheidt van de traditionele cadeaus. Het toont zorg en aandacht voor de ontvanger, omdat het een doordacht cadeau is dat een persoonlijke touch heeft. Liever een kerstpakket met vuurkorf?

Duurzaam en milieubewust

Tegenwoordig zijn veel kaarsen gemaakt van duurzame materialen zoals sojawas of bijenwas, wat een milieuvriendelijkere keuze is dan traditionele paraffinekaarsen. Een kerstpakket met kaarsen kan dus ook een bewuste keuze zijn voor het milieu.

Gezondheidsvoordelen

Kaarsen met natuurlijke geuren, zoals lavendel of eucalyptus, kunnen ook gezondheidsvoordelen bieden, zoals het verminderen van stress en het bevorderen van ontspanning en welzijn. Een kerstpakket met kaarsen kan dus niet alleen zorgen voor een gezellige sfeer, maar ook bijdragen aan het welzijn van de ontvanger.

Veelzijdig en aanpasbaar

Een kerstpakket met kaarsen is er in verschillende stijlen, maten en geuren, waardoor je ze kunt aanpassen aan de voorkeuren van de ontvanger. Of het nu gaat om klassieke witte kaarsen, kleurrijke geurkaarsen, rustieke kaarsen in glazen potten of luxe kaarsen in mooie verpakkingen, er is voor elk wat wils.

Waar op te letten bij het kiezen van een kerstpakket met kaarsen

Bij het kiezen van een kerstpakket met kaarsen zijn er enkele belangrijke aspecten waar je op kunt letten om ervoor te zorgen dat je het perfecte cadeau kiest. Hier zijn enkele tips:

Kwaliteit van de kaarsen

Let op de kwaliteit van de kaarsen in het pakket. Kies voor kaarsen gemaakt van duurzame materialen zoals sojawas of bijenwas, en vermijd kaarsen met schadelijke chemicaliën of synthetische geuren. Kaarsen van goede kwaliteit zullen langer branden, een mooiere vlam hebben en een betere geurverspreiding hebben.

Stijl en Thema

Overweeg de stijl en het thema van het kerstpakket met kaarsen. Gaat het om klassieke kaarsen in traditionele kleuren, of juist om moderne, in trendy kleuren en vormen? Zorg ervoor dat de stijl en het thema van de kaarsen in het pakket passen bij de voorkeuren van de ontvanger en de sfeer die je wilt creëren tijdens de feestdagen.

Geurselectie

Geurkaarsen zijn populair vanwege de aangename geuren die ze verspreiden. Kies voor geuren die passen bij de tijd van het jaar, zoals kaneel, dennen, vanille of sinaasappel voor de feestdagen. Zorg ervoor dat de geuren subtiel en niet overheersend zijn, zodat ze niet te overweldigend zijn voor de ontvanger.

Verpakking en presentatie

De presentatie van het kerstpakket met kaarsen is ook belangrijk. Kies voor een pakket dat mooi is verpakt, bijvoorbeeld in een feestelijke doos of mand, met oog voor detail. Een aantrekkelijke presentatie zorgt ervoor dat het kerstpakket met kaarsen er extra feestelijk uitziet en maakt het cadeau nog specialer.

Prijs-kwaliteitverhouding

Vergelijk de prijs-kwaliteitverhouding van verschillende kerstpakket met kaarsen. Zorg ervoor dat je waar voor je geld krijgt en dat de kaarsen van goede kwaliteit zijn voor de prijs die je betaalt. Het is belangrijk om een balans te vinden tussen de prijs en de kwaliteit.

Veelgestelde vragen over een kerstpakket met kaarsen

Wat zijn de voordelen?

Een kerstpakket met kaarsen is een origineel, sfeervol, duurzaam en gezond cadeau. Het zorgt voor een warme en gezellige sfeer tijdens de feestdagen, kan bijdragen aan het welzijn van de ontvanger, en is een doordacht cadeau met aandacht voor detail.

Kerstpakket met kaarsen

Welke kaarsen zijn geschikt?

Bij het kiezen van kaarsen voor in een kerstgeschenk, kun je kiezen voor verschillende stijlen, maten, geuren en materialen. Bijvoorbeeld gemaakt van bijvoorbeeld sojawas of bijenwas zijn een milieuvriendelijke keuze, en geurkaarsen met geuren zoals kaneel, dennen of vanille passen goed bij de sfeer van de feestdagen.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een kerstpakket?

Bij het kiezen van een kerstgeschenk is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de kaarsen, de stijl en het thema, de geurselectie, de verpakking en presentatie, de prijs-kwaliteitverhouding, en eventuele personalisatiemogelijkheden. Zorg ervoor dat het pakket past bij de voorkeuren van de ontvanger en de sfeer van de kerstperiode.

Wat maakt een kerstpakket met kaarsen een duurzaam cadeau?

Het kerstpakket kan duurzaam zijn door te kiezen voor kaarsen gemaakt van natuurlijke en milieuvriendelijke materialen zoals sojawas, bijenwas of plantaardige oliën. Ook kan je letten op de verpakking, door te kiezen voor recyclebare of herbruikbare materialen. Dit draagt bij aan een milieubewust cadeau dat minder impact heeft op het milieu.

Is een het kerstpakket geschikt voor verschillende gelegenheden?

Ja, Deze kerstpakketten zijn geschikt voor verschillende gelegenheden. Naast kerst kunnen ze ook gebruikt worden als cadeau voor bijvoorbeeld verjaardagen, jubilea, housewarmings of als bedankje. De sfeervolle en gezellige uitstraling maakt ze geschikt voor diverse gelegenheden.

Conclusie

Een kerstpakket met kaarsen is een origineel, sfeervol, duurzaam en gezond cadeau dat perfect past bij de kerstperiode. Met aandacht voor de kwaliteit, de stijl en het thema, de geurselectie, de verpakking en presentatie, de prijs-kwaliteitverhouding en eventuele personalisatiemogelijkheden, kan je een perfect Kerstpakket kiezen dat past bij de voorkeuren van de ontvanger en de sfeer van de feestdagen. Het is een cadeau dat zorgt voor een warme en gezellige ambiance tijdens de kerstperiode en kan bijdragen aan het welzijn van de ontvanger. Een kerstpakket is een perfect cadeau om de feestdagen extra speciaal te maken.

Vragen of meer informatie over een kerstpakket met kaarsen?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket met kaarsen? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld een kerstpakket met een mok of een kerstpakket met een houten plank!

Kerstpakket met kaarsen bestellen