Vuurkorf kerstpakket

Maak Kerst onvergetelijk met een vuurkorf kerstpakket – Kerst is een van de meest gevierde feestdagen van het jaar en het is de tijd om samen te komen met familie en vrienden om de magie van Kerstmis te ervaren. Het is de tijd van het jaar waarin we genieten van warme chocolademelk, versierde kerstbomen, cadeaus uitwisselen en genieten van de sfeer. En wat is er nu gezelliger dan samen met je dierbaren rondom een vuurkorf te zitten en te genieten van het knapperende vuur? Dat is waarom een vuurkorf kerstpakket de perfecte aanvulling is op uw Kerstviering. In dit artikel gaan we dieper in op wat een vuurschaal kerstpakket is, wat het bevat, en hoe u er het meeste uit kunt halen.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vuurschaal kerstpakket; ideaal voor in de koude wintermaanden!

Een vuurschaal kerstpakket voor een sfeervolle kerst, daar zorgen deze kerstgeschenken voor. Gezellig met z’n allen rond het vuur zitten, dat kan al deze kerst! Houd het lekker warm deze kerst en kies voor een vuurschaal kerstpakket. Want een lekker hapje bij een vuurschaal, dat klinkt toch ideaal?!

Vuurkorf kerstpakket bestellen

Kerstpakket met vuurkorf bestellen; lekker warm genieten

Door uw medewerkers een kerstpakket met vuurkorf te schenken krijgt én geeft u een warm gevoel. Wat is er nou lekkerder om in de koude maanden gezellig samen naast een vuurkorf of vuurschaal te zitten. Dit soort kerstpakketten heeft een warme uitstraling. Ideaal voor tijdens de koudere wintermaanden.

Kerstpakket met vuurschaal vol variatie

Een kerstpakket met een vuurschaal zit vol met variatie. De kerstpakketten zijn zo samengesteld dat het uw medewerkers een extra warm gevoel geeft. Met behulp van een kerstpakket met vuurschaal kan er heerlijk samen genoten worden rondom een lekker warm vuurtje. De kerstpakketten bevatten alles voor een gezellige avond rondom het vuur.

Kerstpakket met vuurkorf: wat is het?

Een kerstpakket met vuurkorf is een cadeau dat een vuurkorf bevat, samen met andere leuke en handige items om uw Kerstviering nog specialer te maken. Het is een geweldige manier om uw medewerkers of geliefden te verrassen met iets unieks en origineels. Het kerstpakket bevat niet alleen een vuurkorf, maar ook andere items zoals marshmallows, geroosterde noten, chocolade, een fles wijn en andere feestelijke lekkernijen om van te genieten tijdens het feest.

Wilt u verder zoeken binnen dit thema, dan raden wij u aan om te kijken naar onze BBQ kerstpakketten.

De voordelen:

  • Het is een geweldige manier om warm te blijven tijdens de koude winterdagen
  • Het creëert een gezellige sfeer en nodigt uit tot gesprekken en gezelligheid
  • Het is een origineel en uniek cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden
  • Het bevat feestelijke lekkernijen die bijdragen aan de Kerstsfeer
  • Het is geschikt voor zowel binnen als buiten*

Vraag en antwoord over een vuurkorf kerstpakket

Wat zit er in een kerstpakket met vuurkorf?

Een kerstpakket met een vuurkorf bevat niet alleen de vuurkorf zelf, maar ook andere lekkernijen en items om van te genieten tijdens de Kerstviering. Denk hierbij aan marshmallows, geroosterde noten, chocolade, een fles wijn en andere feestelijke snacks.

* Kan ik de vuurschaal ook binnen gebruiken?

Ja, de vuurschaal is geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Zorg er wel voor dat je de vuurkorf op een * veilige plaats zet en dat er voldoende ventilatie is. * We raden binnen gebruik af!

Kan ik mijn eigen items toevoegen aan het kerstpakket met een vuurschaal?

Ja, dat kan, u kunt een pakket volledig naar eigen inzicht samenstellen vanaf 100 stuks!

Conclusie:

Een kerstpakket met een vuurkorf is een geweldige manier om Kerst extra speciaal te maken. Niet alleen zorgt het voor warmte en gezelligheid, maar het bevat ook andere lekkernijen en items om van te genieten tijdens de Kerstviering. Het is een origineel en uniek cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden door medewerkers, vrienden en familie. Door de vuurkorf op een geschikte locatie te plaatsen, voldoende houtblokken te hebben en vrienden en familie uit te nodigen, creëer je een onvergetelijke en gezellige Kerstviering. Bestel dus snel jouw Kerstpakket en geniet van de magie van Kerstmis!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld kerstpakketten met gadgets of een kerstpakket met een koelbox! We hebben het allemaal!

Kerstpakket met vuurschaal