Kerstpakket koelbox

Kerstpakket met koelbox – Houd de kerstversnaperingen koel en vers! De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat veel werkgevers op zoek zijn naar het perfecte kerstcadeau. Iets waar de ontvanger écht blij van wordt en wat tegelijkertijd ook nog eens origineel is. En wat is er nou origineler dan een koelbox kerstpakket?

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakket met een koelbox bestellen

Kerstpakket met een koelbox is een kerstpakket gevuld met allerlei lekkere traktaties en drankjes voor de kerstvieringen. Het unieke aan deze kerstpakketten is dat ze ook een hoogwaardige koelbox bevatten die er uiteraard voor zorgt dat de inhoud koel en vers blijft.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een vriend, familielid of collega, een kerstpakket met een koelbox is een praktische en leuke manier om ze te verrassen tijdens de kerstperiode.

Toch liever een ander geschenk? Bekijk ook onze slowcooker kerstpakketten.

Waarom is het kerstpakket met koelbox een perfecte cadeau-optie?

Er zijn verschillende redenen waarom onze koelbox kerstpakketten een uitstekende cadeau-optie zijn tijdens de feestdagen. Hieronder vind je enkele van de belangrijkste redenen:

  • Praktisch cadeau: In tegenstelling tot andere cadeaus die misschien leuk zijn, maar niet altijd even praktisch, is een kerstpakket met een koelbox uiterst praktisch. Iedereen houdt immers van lekkere hapjes en drankjes tijdens de kerstperiode, en de koelbox zorgt ervoor dat de traktaties koel en vers blijven.
  • Unieke cadeau-optie: een kerstpakket met een koelbox zijn ook een unieke cadeau-optie die de ontvanger niet snel zal vergeten. Het is een cadeau dat niet alleen heerlijk smaakt, maar ook nog eens handig is.
  • Geschikt voor verschillende budgetten: Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een familielid, vriend of collega, koelbox kerstpakketten zijn geschikt voor verschillende budgetten. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar die variëren in prijs en inhoud, zodat je een cadeau kunt kiezen dat bij jouw budget past.
  • Personaliseerbaar: Een Koelbox kerstpakket is ook personaliseerbaar, zodat je een cadeau kunt geven dat perfect past bij de ontvanger. Je kunt bijvoorbeeld een pakket samenstellen met de favoriete traktaties van de ontvanger of een persoonlijke boodschap toevoegen aan het geschenk.

Hoe kies je het perfecte koelbox kerstpakket?

Nu je weet waarom een kerstpakket met een koelbox de perfecte cadeau-optie zijn, is het tijd om te kijken hoe je het perfecte pakket kiest. Hier zijn enkele factoren om rekening mee te houden:

  • Inhoud: De inhoud van het pakket is natuurlijk een belangrijke factor. Kies voor traktaties en drankjes die passen bij de smaak van de ontvanger. Denk bijvoorbeeld aan chocolade, wijn, bier of kaas. Als je niet zeker weet wat de ontvanger lekker vindt, kies dan voor een pakket met een mix van verschillende traktaties.
  • Grootte van de koelbox: De grootte van de koelbox is erg belangrijk. Kijk goed naar de doelgroep. Niet te groot? Niet te klein? Afwijkende kleur? materiaal? We hebben diverse opties, dus een keuze is snel gemaakt.

Vraag en antwoord

Kerstpakket met koelbox bestellen

Waarom is een kerstpakket met een koelbox zo populair?

Een kerstpakket met een koelbox is zo populair omdat ze het hele jaar door gebruikt kunnen worden. Ze zijn handig om mee te nemen naar het strand, de camping, een picknick of een feestje. Bovendien zorgt de koelbox ervoor dat eten en drinken gekoeld blijft en dus nog steeds genuttigd kan worden tijdens een lunch of picknick in het gras.

Hoe lang blijft eten en drinken gekoeld in een koelbox?

Dit hangt af van het type koelbox en de koelelementen die worden gebruikt. Gewone koelboxen moeten vaak worden voorzien van koelelementen om de inhoud gekoeld te houden. Koelboxen van hoge kwaliteit, zoals de koelboxen in de koelbox kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl, hierin kunnen de etenswaren zeker een week goed gekoeld blijven.

Welke soorten eten en drinken passen er in een koelbox?

In een koelbox kerstpakket passen allerlei soorten eten en drinken. Denk bijvoorbeeld aan frisdrank, bier, wijn, fruit, salades, vleeswaren en kaas. Het is wel belangrijk om rekening te houden met de grootte van de koelbox en de hoeveelheid koelelementen die nodig zijn om de inhoud gekoeld te houden.

Kan een koelbox ook in de winter worden gebruikt?

Ja, een koelbox kan ook in de winter worden gebruikt. Bijvoorbeeld tijdens een feestje waarbij er niet genoeg koelruimte in de koelkast is, of tijdens een dagje schaatsen of skiën. De koelbox biedt dan voldoende ruimte om eten en drinken gekoeld te houden. Koelboxen zijn geschikt voor ieder seizoen.

Zijn er ook elektrische koelboxen beschikbaar?

Ja, er zijn ook elektrische koelboxen kerstpakketten beschikbaar. Deze koelboxen zijn duurder in aanschaf, maar bieden wel de mogelijkheid om eten en drinken elektrisch te koelen in plaats van met koelelementen. Elektrische koelboxen zijn vooral handig voor langere reizen, zoals kampeervakanties of lange autoritten. In het assortiment van kerstpakkettenplaza.nl zijn zowel elektrische als niet-elektrische koelboxen beschikbaar.

Conclusie

Volgens onze kerstpakketten team zijn deze kerstpakketten geschikt voor iedereen. Er is zijn pakketten beschikbaar in iedere prijsklassen en in diverse kleuren. Waar wacht u nog op!

Vragen of meer informatie over koelbox kerstpakketten?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket of Goed doel? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Bekijk ook eens onze andere kerstpakket ideeën, zoals bijvoorbeeld de kerstpakketten met een bio ethanol brander of onze kerstpakketten met woonaccessoires. Ze zijn stuk voor stuk fantastisch en ook met deze kerstpakketten 2024 ondersteunt u het goede doel!

Kerstpakket met koelbox