Spaans kerstpakket

Spaans kerstpakket – Op zoek naar het perfecte kerstpakket? Bekijk onze collectie Spaanse kerstpakketten en vind het perfecte geschenk voor je collega’s of familie. Kerstmis is een speciale tijd van het jaar. Het is een tijd om te genieten van het gezelschap van familie en vrienden en om elkaar te laten zien hoeveel we om elkaar geven. Een van de beste manieren om dit te doen, is door het geven van cadeaus. En wat is een beter cadeau dan een Spaans kerstpakket? Een Spaans kerstpakket is gevuld met heerlijke lekkernijen en zijn perfect om te delen met je dierbaren tijdens de feestdagen. In dit artikel gaan we dieper in op Spaanse kerstpakketten en laten we je zien waar je de beste pakketten kunt vinden.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat is een Spaans kerstpakket?

Een Spaans kerstpakket is een geschenkdoos gevuld met heerlijke Spaanse producten. Ze worden gegeven als cadeau tijdens de kerstperiode en bevatten een mix van zoete en hartige lekkernijen, zoals olijfolie, chorizo, ham, kaas en wijn. Een Spaan kerstpakket is perfect om te delen met vrienden en familie tijdens de feestdagen en is een geweldige manier om te genieten van de rijke culinaire tradities van Spanje.

Ook een aanrader zijn de Mexicaanse kerstpakketten en de Japanse kerstpakketten!

Wat zit er in een Spaans kerstpakket?

Spaanse kerstpakketten bestellen

Spaanse kerstpakketten kunnen variëren van samenstelling en grootte, afhankelijk van de leverancier en het budget. Over het algemeen bevatten ze echter een combinatie van zoete en hartige lekkernijen, waaronder:

  • Olijfolie: Spaanse olijfolie is wereldberoemd en wordt beschouwd als een van de beste ter wereld. Het is een belangrijk ingrediënt in de Spaanse keuken en wordt vaak gebruikt om te koken en te bakken.
  • Chorizo: Spaanse chorizo is een pittige, gedroogde worst die vaak wordt gebruikt als ingrediënt in gerechten zoals paella en tortilla.
  • Ham: Spaanse ham is een delicatesse en wordt beschouwd als een van de beste hammen ter wereld. Er zijn verschillende soorten Spaanse ham, waaronder Serrano-ham en Iberico-ham.
  • Kaas: Spanje staat bekend om zijn heerlijke kazen, waaronder Manchego en Mahón. Deze kazen zijn perfect om te serveren met een glas wijn of om te gebruiken als ingrediënt in gerechten.
  • Wijn: Spanje is een belangrijke producent van wijn en er zijn veel verschillende soorten wijn te vinden in deze heerlijke kerstpakketten, waaronder rode, witte en mousserende wijnen.

Waar kan ik Spaanse kerstpakketten kopen?

Natuurlijk bij Kerstpakkettenplaza.nl! Er zijn uiteraard ook andere specialisten die een lekker Spaans kerstpakket verkopen! Bijvoorbeeld de onderstaande winkels!

Spaansewinkel.nl: Deze webshop biedt een grote selectie van Spaanse kerstpakketten aan, inclusief verschillende soorten vleeswaren, kazen en wijnen.

Tapasplanken.nl: Naast tapasplanken biedt deze webshop ook kerstpakketten aan met een selectie van lekkernijen, waaronder olijfolie, ham en wijn uit Spanje.

Veel gestelde vragen over Spaans kerstpakket bestelen

Zijn Spaanse kerstpakketten duur?

De prijs van deze bijzondere kerstpakketten kan variëren afhankelijk van de grootte en inhoud van het pakket. Over het algemeen zijn ze echter niet duurder dan andere soorten kerstpakketten.

Kunnen Spaanse kerstpakketten worden aangepast?

Ja, dat kan zeker en op die manier maakt u het extra speciaal. Wacht niet te lang! U kunt uw Spaanse kerstpakket als geheel op maat samenstellen vanaf 100 stuks!

Zijn Spaanse kerstpakketten geschikt als cadeau voor vegetariërs?

Ja, veel Spaanse kerstpakketten bevatten naast vleeswaren ook vegetarische lekkernijen zoals olijfolie en kaas.

Conclusie:

Een Spaans kerstpakket is een geweldig cadeau voor de feestdagen. Ze zijn gevuld met heerlijke lekkernijen uit de Spaanse keuken en bieden een geweldige manier om te genieten van de culinaire tradities van Spanje. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor vrienden, familie of collega’s. De Spaanse kerstpakketten bevatten vooral veel delicatessen zoals ham, tapenades, aioli, olijven en meerdere ingrediënten voor tapas. Maar vaak ook rijst om uw eigen paella te maken. Ieder Spaans kerstpakket bevat lekkernijen van hoge kwaliteit en met een authentieke smaak. Een bepaald Spaans gerecht zoals paella of tapas staan centraal in Spaanse kerstpakketten. Veelal gecombineerd met Spaanse wijn en gedecoreerde schaaltjes. Dus waar wacht je nog op? Bekijk onze Spaanse kerstpakketten en verras je dierbaren met het perfecte kerstpakket!

Vragen of meer informatie over een Spaans kerstpakket?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Vragen over een Spaans kerstpakket? Of wil je meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen graag!

Toch nog even bij de andere kerstpakketten met landen thema’s kijken? Ga dan bijvoorbeeld naar onze Hollandse kerstpakketten. We hebben het allemaal!

Spaans kerstpakket