Hollandse kerstpakket

Een echt Hollands kerstpakket treft u in ons assortiment uiteraard ook aan. Gezellige pakketten met producten van Hollandse bodem en met een typisch Hollandse sfeer. Bij enkele pakketten, de Oud Hollandse kerstpakketten, gaan we terug in de tijd om de lekkerste Hollandse traktaties van weleer te herontdekken. Daarin zie je Nederland op z’n best met pakketten vol chocolade, stroopwafels, pannenkoeken en koetjesrepen. Rood-wit-blauw of blauw met wit komen terug als kleurencombinaties in een Hollands kerstpakket. Oud-Hollandse motieven en opdrukken op de verpakkingen geven het een oer Hollands karakter.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakket Hollands: ons assortiment

Tijdens de kerstdagen staat samen zijn en gezelligheid natuurlijk centraal. En wat past hier nu perfect bij? Precies! Een typisch Hollands kerstpakket vol heerlijk foodproducten! Een heerlijke extra belegen 48+ kaas bijvoorbeeld. Want zeg nu zelf, we blijven kaaskoppen toch. Of een receptenboek om de lekkerste streekgerechten klaar te maken! Ook als u een Oud Hollands kerstpakket zoekt bent u bij ons aan het juiste adres.

Bestel nu uw Hollands kerstpakket

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat het kiezen van het perfecte kerstpakket een belangrijke taak is. Ons kerstpakket Hollands biedt een unieke en authentieke ervaring, gevuld met lokale producten en geschenken die de Nederlandse cultuur en tradities weerspiegelen. Met de hoogste kwaliteit, variatie en gemak, zijn onze kerstpakketten een uitstekende keuze voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een bijzonder en waardevol Hollands geschenk.

Waar wacht u nog op? Bestel nu uw Hollands kerstpakket bij Kerstpakkettenplaza.nl en geef uw medewerkers, klanten of zakenrelaties een onvergetelijke kerstervaring!

Hollands kerstpakket bestellen

Kerstpakket Hollands vergelijken

Door ons ruime assortiment kerstpakketten kan het lastig zijn het juiste pakket te vinden voor uw medewerkers. Op onze website Kerstpakkettenplaza.nl vindt u al onze Hollandse kerstpakketten overzichtelijk voor u gepresenteerd. Door ‘Holland’ in de typen als uw zoekopdracht krijgt u een overzicht van ons gehele Hollandse Kerstpakketten assortiment op een pagina te zien. Zo kunt u gemakkelijk onze pakketten vergelijken en het beste kerstpakket Hollands voor uw personeel uitkiezen.

Kies een kerstpakket Hollands; Heeft u al een keuze gemaakt?

Schòn! Zoals ze in Brabant zouden zeggen. Wanneer u uw keuze gemaakt heeft, kunt u gemakkelijk uw kerstpakketten bij ons op de website bestellen. Na het aangeven van uw voorkeuren: het aantal pakketten, het bezorgadres en de bezorgdatum, ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Nadat u akkoord gaat met deze offerte gaan wij direct voor u aan de slag om uw bestelling in orde te maken en deze op tijd naar het gewenste adres te verzenden. Dus waar wacht u nog op? Maak deze kerstdagen extra gezellig met ons kerstpakket Hollands.

Waarom kiezen voor ons Hollands kerstpakket?

Een van de tradities die nauw verbonden is met Kerstmis in Nederland is een Hollands kerstpakket. Bij Kerstpakkettenplaza.nl zijn we er trots op om een uitgebreide collectie van authentieke Hollandse kerstpakketten aan te bieden, die perfect zijn voor het geven van een gedenkwaardig geschenk tijdens de feestdagen. Bij Kerstpakkettenplaza.nl zijn we gepassioneerd over het leveren van de beste kerstpakketten die er zijn. Hier zijn enkele redenen waarom ons Hollands kerstpakket de beste keuze zijn:

Authentieke Hollandse ervaring

Ons kerstpakket Hollands is speciaal ontworpen om de Nederlandse cultuur en tradities te weerspiegelen. Ze zijn gevuld met authentieke en lokale producten, zoals stroopwafels, kaas, drop, en andere typisch Nederlandse lekkernijen. Dit geeft uw medewerkers, klanten of zakenrelaties een unieke en onvergetelijke ervaring tijdens de feestdagen.

Benieuwd naar onze Spaanse kerstpakketten, neem een kijkje in ons assortiment!

Hoge kwaliteit en variatie

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we altijd naar de hoogste kwaliteit. Ons Hollands kerstpakket is zorgvuldig samengesteld met de beste producten van gerenommeerde merken. Bovendien bieden we een breed scala aan variatie in onze kerstpakketten, zodat er voor iedereen iets passends te vinden is. Van food- en drankpakketten tot wellness- en lifestylepakketten, er is voor elk wat wils.

Gemakkelijk bestelproces

Bij Kerstpakkettenplaza.nl maken we het bestellen van kerstpakketten eenvoudig en stressvrij. Onze gebruiksvriendelijke website biedt een overzichtelijk assortiment van Hollandse kerstpakketten, met gedetailleerde productinformatie en afbeeldingen. Het bestelproces is snel en efficiënt, en we bieden ook de optie om kerstpakketten op maat aan te passen aan uw specifieke wensen en behoeften. Onze klantenservice staat altijd klaar om u te helpen bij vragen of opmerkingen.

Unieke en lokale producten

Wat ons kerstpakket Hollands echt speciaal maakt, zijn de unieke en lokale producten die erin zitten. We werken samen met lokale leveranciers om producten te selecteren die de Nederlandse cultuur en tradities vertegenwoordigen. Dit zorgt voor een authentieke en lokale ervaring voor de ontvangers van de kerstpakketten en draagt bij aan het ondersteunen van de lokale economie.

Feestelijke en traditionele geschenken

Ons Hollands kerstpakket is gevuld met feestelijke en traditionele geschenken die perfect passen bij de kerstsfeer. Denk aan kerstdecoraties in Nederlandse stijl, zoals kerstballen met typisch Nederlandse motieven, kerstsokken met klompenprint en andere kerstaccessoires die de Nederlandse cultuur en tradities uitstralen. Hiermee voegt u een extra vleugje gezelligheid en warmte toe aan de kerst

Vragen of meer informatie over Hollandse kerstpakketten?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over het kerstpakket Hollands? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Bekijk ook eens onze kerstpakketten met andere landen thema’s zoals bijvoorbeeld de Italiaanse of Chinese kerstpakketten. Verrassend om te zien wat de verschillen zijn!

Kerstpakket hollands