Kerstpakket morgen in huis

Bent u op zoek naar een kerstpakket dat u morgen al in huis kunt hebben? Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat er soms behoefte is aan snelle levering. Daarom bieden we een speciale selectie van kerstpakketten die we direct uit voorraad kunnen leveren. Met onze snelle verzendingsopties kunt u ervoor zorgen dat het kerstpakket van uw keuze morgen al bij u in huis bezorgd wordt. Ontdek ons assortiment en maak van de feestdagen een onvergetelijke gelegenheid, zelfs op het laatste moment.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Inpaklocatie
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in deze inpaklocatie vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit dezelfde inpaklocatie


Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Last-minute kerstpakketten voor snelle levering

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een speciale collectie last-minute kerstpakketten die we direct kunnen verzenden. Deze kerstpakketten zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerde producten en bieden een scala aan opties om aan verschillende smaken en voorkeuren te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een culinair kerstpakket, een wellness-pakket, een thematisch pakket of een combinatie van verschillende producten, we hebben een ruime keuze beschikbaar voor snelle levering.

Bestel vandaag, ontvang uw kerstpakket morgen in huis

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we ernaar om aan uw behoeften te voldoen en te zorgen voor een snelle levering. Als u vandaag een kerstpakket bestelt, zorgen wij ervoor dat het pakket morgen bij u in huis wordt bezorgd. We werken samen met betrouwbare verzendpartners om een snelle en veilige bezorging te garanderen. Zo kunt u zelfs op het laatste moment nog een prachtig kerstpakket in huis hebben om uw medewerkers, klanten of familie te verrassen.

Op zoek naar een kerstpakket met cadeaubon voor uw personeel? Ook deze bieden we u graag aan.

kerstpakket morgen in huis

Snelle verzending, gegarandeerde tevredenheid

Als de tijd begint te dringen en u nog steeds op zoek bent naar het perfecte kerstpakket voor uw personeel of relaties, biedt Kerstpakkettenplaza.nl de ultieme kerstoplossing. Door onze 23 jaar ervaring weten wij ook nog op het laatste moment het verschil te maken. Onze kerstpakketten worden snel verzonden, waardoor u op het allerlaatste moment een prachtig kerstpakket in huis heeft. Geef uw medewerkers en relaties een welverdiende blijk van waardering, verras uw klanten met een attent gebaar, of stuur uw geliefden een warme kerstgroet. Maak van de feestdagen een onvergetelijke gelegenheid, zelfs op het laatste moment, met een kerstpakket dat morgen al bij u in huis bezorgd wordt.

Veelgestelde vragen over een kerstpakket morgen in huis

Zijn alle kerstpakketten beschikbaar voor snelle levering?

Niet alle kerstpakketten zijn beschikbaar voor snelle levering. Onze last-minute kerstpakketten zijn speciaal samengesteld om snel verzonden te kunnen worden. Deze pakketten hebben we op voorraad, waardoor we ze direct kunnen leveren. Bij andere kerstpakketten kan de levertijd langer zijn. Neem contact op met onze klantenservice om de beschikbaarheid en levertijd van specifieke kerstpakketten te bespreken.

Kan ik het last-minute kerstpakket aanpassen aan mijn wensen?

De last-minute kerstpakketten zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerde producten en kunnen niet volledig worden aangepast. Ze zijn klaar voor snelle verzending en worden geleverd zoals ze zijn samengesteld. Als u specifieke wensen heeft voor de inhoud van het kerstpakket dat u morgen in huis wilt hebben, raden we u aan om ons reguliere assortiment te bekijken en tijdig te bestellen.

Kan ik het bezorgadres wijzigen voor snelle levering?

Bij het bestellen van een kerstpakket dat u morgen in huis wilt hebben is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het bezorgadres correct en actueel is. Mocht u onverhoopt het bezorgadres willen wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. We zullen ons best doen om de wijziging door te voeren, maar houd er rekening mee dat snelle levering kan resulteren in beperkte mogelijkheden voor adreswijzigingen.

Kerstpakket morgen in huis: vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u nog vragen over het bestellen van een kerstpakket dat morgen in huis is of wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat voor u klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)24 303 1166 of stuur een e-mail naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van de nodige informatie. We streven ernaar om uw kerstpakket zo snel mogelijk bij u te bezorgen en uw feestdagen extra speciaal te maken met een kerstpakket dat morgen, zonder zorgen, in huis is.

Kerstpakketten morgen in huis