Kerstpakket top 10

Kerstpakketten achteraf betalen bij Kerstpakkettenplaza.nl – Bent u op zoek naar de meest populaire en gewilde kerstpakketten van dit seizoen? Bij Kerstpakkettenplaza.nl presenteren we trots onze kerstpakket top 10. In deze selectie vindt u de bestsellers die door vele klanten zijn gekozen en gewaardeerd. Laat u inspireren door onze kerstpakketten en vind het perfecte geschenk voor uw medewerkers, vrienden of familie.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Diversiteit en kwaliteit met onze top 10 kerstpakketten

Onze kerstpakketten bieden een diverse en hoogwaardige selectie van geschenken. Van traditionele kerstpakketten met heerlijke delicatessen tot thematische pakketten die inspelen op specifieke interesses en trends. Elk kerstpakket is zorgvuldig samengesteld en bevat producten van uitstekende kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een culinair pakket, een wellnesspakket, een sportief pakket of iets anders, in onze top 10 vindt u een breed scala aan keuzemogelijkheden.

Onze top 10 hoogtepunten

In onze top 10 kerstpakketten hebben we de meest opvallende en gewilde geschenken samengebracht. Laat u inspireren door de hoogtepunten van ons assortiment en ontdek waarom deze kerstpakketten favoriet zijn onder onze klanten. Hier zijn enkele kenmerken die deze pakketten zo speciaal maken:

  • Luxe lekkernijen en dranken die zorgen voor een feestelijke culinaire ervaring.
  • Hoogwaardige merkproducten die staan voor kwaliteit en vakmanschap.
  • Creatieve en originele thema’s die de ontvanger verrassen en inspireren.
  • Praktische en handige items die het dagelijks leven gemakkelijker maken.
  • Een combinatie van klassieke en trendy geschenken voor een tijdloze charme.

Met deze kerstpakketten verzekert u zich van een geschenk dat gegarandeerd indruk maakt en een glimlach op het gezicht van de ontvanger tovert. Ontdek de mogelijkheden en laat uw kerstviering extra speciaal zijn met een kerstpakket uit onze top 10 hoogtepunten.

Kerstpakket top 10

Top 10 kerstpakketten: Populair en gewaardeerd

Onze kerstpakket top 10 wordt samengesteld op basis van populariteit en waardering van onze klanten. Deze kerstpakketten hebben zich bewezen als favorieten en worden keer op keer positief beoordeeld. Ze bieden een combinatie van smaakvolle producten, mooie geschenken en een aantrekkelijke presentatie. Met een kerstpakket van kerstpakkettenplaza.nl geeft u een geschenk dat gegarandeerd in de smaak valt.

Voor elk budget en elke ontvanger – Onze diverse top 10

Onze kerstpakketten is samengesteld met oog voor diversiteit en variatie. We hebben rekening gehouden met verschillende prijscategorieën, zodat er voor elk budget een geschikt pakket te vinden is. Daarnaast hebben we diverse samenstellingen en thema’s gekozen, zodat er voor elke ontvanger iets passends te vinden is. Of u nu een pakket zoekt voor uw medewerkers, klanten, vrienden of familie, in onze top 10 vindt u altijd een geschikt geschenk.

Veelgestelde vragen

Verandert de kerstpakket top 10 elk jaar?

Ja, onze kerstpakket top 10 kan variëren van jaar tot jaar. Het is gebaseerd op de populariteit en waardering van onze klanten, wat kan veranderen afhankelijk van de trends en voorkeuren van dat specifieke jaar. We stellen echter altijd een selectie samen van de bestsellers en meest gewaardeerde kerstpakketten, zodat u kunt kiezen uit de actuele favorieten.

Kan ik een kerstpakket uit de top 10 bestellen voor grote groepen?

Ja, het is mogelijk om kerstpakketten uit onze top 10 te bestellen voor grote groepen, zoals bedrijven of organisaties. Neem contact met ons op voor meer informatie en een gepersonaliseerd advies over de mogelijkheden voor het bestellen van kerstpakketten in grotere hoeveelheden. Juist liever een kerstpakket per stuk? Ook dit is mogelijk.

Kan ik ook buiten de top 10 kerstpakketten bestellen?

Ja, naast onze top 10 kerstpakketten bieden we een uitgebreid assortiment aan andere kerstpakketten. We hebben diverse thema’s, stijlen en prijscategorieën beschikbaar, zodat u altijd een passend kerstpakket kunt vinden, ook als het niet in de top 10 staat. Neem een kijkje in ons volledige assortiment en ontdek de vele mogelijkheden.

Exclusieve en unieke kerstpakketten

Naast de populaire en gewaardeerde kerstpakketten in onze top 10, hebben we ook een aantal exclusieve en unieke verrassingen in petto. Deze bijzondere kerstpakketten zijn speciaal samengesteld met oog voor originaliteit en onderscheidend vermogen. Denk aan thematische pakketten met een bijzonder concept, gepersonaliseerde geschenken of limited edition items die niet in andere kerstpakketten te vinden zijn. Met een exclusief kerstpakket uit onze top 10 verrast u de ontvanger met iets bijzonders en onvergetelijks.

Vragen of meer informatie?

Bekijk ook eens de pagina Betaalmethoden of de informatie omtrent kerstpakketten bestellen, bezorgen, betalen. Heeft u nog vragen over onze kerstpakketten of wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat voor u klaar. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24 303 1166 of een e-mail sturen naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder en adviseren u bij het kiezen van het perfecte kerstpakket.

Als online kerstpakket winkel hopen we u graag te assisteren in het vinden van een origineel kerstpakket voor uw personeel!

Top 10 kerstpakketten