Kerstpakket Amersfoort

Kerstpakket Amersfoort – De feestdagen zijn extra speciaal met onze prachtige selectie kerstpakketten. Of u nu op zoek bent naar een kerstpakket vol traditionele lekkernijen, een luxe pakket met verfijnde smaken of een themapakket dat de zintuigen prikkelt, wij hebben een uitgebreide keuze die perfect past bij uw bedrijf in Amersfoort. Laat u inspireren door ons assortiment en ontdek het ideale kerstpakket dat uw waardering en warme wensen perfect overbrengt aan uw medewerkers en relaties.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Ruime keuze aan kerstpakketten in Amersfoort

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een ruim assortiment aan kerstpakketten die perfect passen bij uw bedrijf in Amersfoort. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel kerstpakket, een luxe kerstpakket of een themapakket, wij hebben voor elk wat wils. Onze kerstpakketten zijn zorgvuldig samengesteld en bevatten hoogwaardige producten die uw medewerkers en relaties zeker zullen waarderen. Ontdek ons brede assortiment en vind het perfecte kerstpakket voor uw bedrijf in Amersfoort.

Lokale smaken uit Amersfoort

Als lokaal bedrijf begrijpen we het belang van het ondersteunen van lokale ondernemers en het ontdekken van lokale smaken. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze kerstpakketten zijn gevuld met heerlijke producten van lokale leveranciers. Van ambachtelijke lekkernijen tot streekproducten, ons kerstpakket brengt de smaken van Amersfoort naar uw medewerkers en relaties. Zo kunt u niet alleen genieten van heerlijke producten, maar ook bijdragen aan de lokale gemeenschap.

Maatwerkopties voor uw kerstpakket in Amersfoort

Kerstpakketten Amersfoort

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen specifieke wensen heeft als het gaat om een kerstpakket. Daarom bieden wij maatwerkopties aan, zodat u uw kerstpakket kunt aanpassen aan uw eigen voorkeuren en budget. Van het toevoegen van uw eigen logo of boodschap tot het samenstellen van een Amersfoort kerstpakket op basis van specifieke producten, onze maatwerkopties bieden u de mogelijkheid om een kerstpakket te creëren dat volledig past bij uw bedrijf in Amersfoort.

Gemakkelijk een kerstpakket bestellen en snelle levering in Amersfoort

Bij Kerstpakkettenplaza.nl is het bestellen van een kerstpakket eenvoudig en snel. Onze gebruiksvriendelijke website stelt u in staat om ons assortiment te bekijken, kerstpakketten te vergelijken en uw keuze te maken. Met slechts een paar klikken kunt u uw kerstpakket bestellen en wij zorgen voor een snelle levering in Amersfoort. Onze betrouwbare transporteur bezorgt uw Amersfoort kerstpakket op tijd, zodat u zich kunt richten op het vieren van de feestdagen.

Waarom kiezen voor ons kerstpakket in Amersfoort?

  • Ruime keuze: Wij bieden een breed assortiment aan kerstpakketten, zodat u altijd een pakket kunt vinden dat past bij uw bedrijf in Amersfoort.
  • Lokale smaken: Onze kerstpakketten bevat heerlijke producten van lokale leveranciers, waardoor u de lokale gemeenschap ondersteunt en kunt genieten van unieke smaken.
  • Maatwerkopties: Wij bieden maatwerkopties aan om uw kerstpakket aan te passen aan uw specifieke wensen en budget.
  • Gemakkelijk bestellen en snelle levering: Onze gebruiksvriendelijke website maakt het bestellen van een Amersfoort kerstpakket eenvoudig en onze snelle levering zorgt ervoor dat u uw pakket op tijd ontvangt.

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van een kerstpakket in Amersfoort?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hanteren we een levertijd van 1 tot 5 werkdagen, inclusief levering in Amersfoort. We streven ernaar om uw kerstpakket zo snel mogelijk te bezorgen. Ook voor kerstpakketten in Utrecht kunt u bij ons terecht!

Kan ik mijn kerstpakket aanpassen met mijn eigen logo of boodschap?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden wij maatwerkopties aan, waaronder het toevoegen van uw eigen logo of boodschap op het Amersfoort kerstpakket. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Zijn er minimale afnamevereisten voor een kerstpakket?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hanteren wij geen minimale afnamevereisten. U kunt dus al vanaf één kerstpakket bij ons bestellen. Kijk ook bij; kerstpakketten per stuk.

Wat gebeurt er als er een product ontbreekt of beschadigd is in mijn kerstpakket?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we naar de hoogste kwaliteit en zorgvuldige verpakking van ons kerstpakket. Mocht er toch een product ontbreken of beschadigd zijn, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zorgen altijd voor een passende oplossing.

Uw kerstpakketten partner in Amersfoort

Bij Kerstpakkettenplaza.nl zijn wij uw betrouwbare partner als het gaat om het bestellen van kerstpakketten voor uw personeel en relaties. Met ons ruime assortiment, lokale smaken, maatwerkopties en snelle levering zijn wij in staat om aan al uw wensen te voldoen. Kies voor ons en maak van de feestdagen een bijzondere en smakelijke gelegenheid voor uw medewerkers en relaties in Amersfoort.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket in Amersfoort? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Wat denkt u van Kerstpakket Arnhem of Kerstpakket Leiden. We hebben het allemaal!

Kerstpakket Amersfoort bestellen