Kerstpakket Amsterdam

Kerstpakket Amsterdam – Bij Kerstpakkettenplaza.nl ben je aan het juiste adres voor het perfecte kerstpakket Amsterdam! Als dé specialist in kerstpakketten bieden wij een breed scala aan unieke en hoogwaardige kerstpakketten die speciaal zijn samengesteld om aan de behoeften van jouw medewerkers te voldoen. Onze Amsterdamse kerstpakketten zijn niet alleen gevuld met heerlijke lekkernijen, maar ook met prachtige cadeaus en handige gadgets. Met onze uitgebreide keuze aan kerstpakketten Amsterdam zorgen wij ervoor dat je een onvergetelijke kerstervaring kunt bieden aan jouw medewerkers in Amsterdam.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakket Amsterdam bestellen en laten bezorgen? Super eenvoudig

Al ruim 23 jaar bestellen bedrijven, organisaties en ziekenhuizen in Amsterdam bij Kerstpakkettenplaza.nl. Naast onze topcollectie kerstpakketten weten we als geen ander de weg in Amsterdam. Amsterdammers zijn een prachtige doelgroep, het hart op de tong en recht voor z’n raap! Bestellen van Amsterdamse kerstpakketten moet dan ook eenvoudig, snel en een feestje zijn. Laten we daar bij Kerstpakkettenplaza.nl goed in zijn!

Bestel je een Amsterdams kerstpakket, dan creëer je een unieke beleving voor jouw medewerkers in Amsterdam. Onze pakketten zijn met zorg samengesteld om een bijzondere kerstervaring te bieden. Hier zijn enkele redenen waarom onze kerstpakketten een geweldige keuze zijn voor jouw bedrijf:

Kerstpakketten Amsterdam

Heerlijke Amsterdamse lekkernijen

Onze kerstpakketten zijn gevuld met een heerlijke selectie aan Amsterdamse lekkernijen. Van ambachtelijke chocolade tot hartige snacks en smaakvolle dranken, onze kerstpakketten zorgen voor een feestelijke en smakelijke kerstviering voor jouw medewerkers. De hoogwaardige kwaliteit van onze producten zorgt ervoor dat jouw medewerkers kunnen genieten van de lekkerste lekkernijen tijdens de feestdagen. Amsterdam staat bekend om zijn heerlijke eten en drinken. Kies voor een Amsterdams kerstpakket met lokale delicatessen zoals kaas, stroopwafels en jenever. Doet u een pikitanusje mee? Geef medewerkers en relaties de kans om de authentieke smaken van Amsterdam te proeven en te genieten van de culinaire hoogstandjes van de stad.

Prachtige cadeaus in kerstpakket Amsterdam

Naast heerlijke lekkernijen, bevatten onze kerstpakketten Amsterdam ook prachtige cadeaus. Van luxe verzorgingsproducten tot stijlvolle woonaccessoires, onze Amsterdamse kerstpakketten zijn gevuld met cadeaus die jouw medewerkers zullen waarderen. De cadeaus zijn zorgvuldig geselecteerd om een gevoel van waardering en dankbaarheid te uiten naar jouw medewerkers voor hun harde werk gedurende het jaar. De artikelen uit de Amsterdamse kerstpakketten kunnen ook voorzien zijn met bijvoorbeeld een afbeelding van de Westertoren, hoe leuk is dat!

Kerstpakketten bezorgen in Amsterdam: verantwoord geregeld

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hechten we veel waarde aan verantwoord ondernemen. Daarom bieden wij ook kerstpakketten met recyclebare producten en verpakkingen. Met deze kerstpakketten Amsterdam kan je als bedrijf bijdragen aan een beter milieu en sociale verantwoordelijkheid tonen. Wist u dat het bezorgen van kerstpakketten Amsterdam een hele klus is? Vroeger leverde wij natuurlijk rechtstreeks bij onze Amsterdamse klanten. Tegenwoordig dien we het Amsterdams kerstpakket iets eerder ‘los te laten’ en leveren we aan een grote overslagplaats en gaat vanaf daar de bezorging verder met de elektrische stadsbezorging in Amsterdam. We vinden het een goede trend om gezamenlijk de drukte en CO2-uitstoot in Amsterdam terug te dringen!

Maatwerk Amsterdamse kerstpakketten 2024

Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we dat persoonlijke aandacht belangrijk is. Daarom bieden we ook maatwerk Amsterdamse kerstpakketten, zodat je zelf de inhoud van het kerstpakket kunt samenstellen op basis van de voorkeuren van jouw medewerkers.Je kunt kiezen uit een breed scala aan producten en cadeaus, zodat je het kerstpakket kunt afstemmen op de wensen en behoeften van jouw medewerkers. Zo maak je het Amsterdams kerstpakket extra persoonlijk en betekenisvol. We kunnen al Amsterdamse kerstpakketten op maat maken vanaf 100 stuks. Vraag onze klantenservice naar de mogelijkheden.

Toch op zoek naar kerstpakketten uit Almere? Ook daar helpen we u verder mee!

Waarom Kerstpakkettenplaza.nl de beste keuze is voor Amsterdamse kerstpakketten

Als je op zoek bent naar het perfecte kerstpakket in Amsterdam, is Kerstpakkettenplaza.nl jouw beste keuze. Hier zijn enkele redenen waarom:

Ruime ervaring en expertise

Met 23 jaar ervaring en expertise in de kerstpakkettenbranche, kunnen wij de hoogste kwaliteit en service bieden aan onze Amsterdamse klanten. Onze uitgebreide kennis van trends, smaken en behoeften stelt ons in staat om unieke en hoogwaardige kerstpakketten samen te stellen die jouw medewerkers, zeker in Amsterdam, zullen verrassen en verwennen.

Breed assortiment en ruime keuze

Bij Kerstpakkettenplaza.nl vind je een breed assortiment aan Amsterdamse kerstpakketten, variërend van traditioneel tot trendy. Met ruime keuze aan producten en cadeaus, zorgen wij ervoor dat er voor elk bedrijf en elke medewerker iets passends te vinden is. Zo kun je het juiste kerstpakket zoeken dat bij de wensen en behoeften van jouw medewerkers past.

Uitstekende klantenservice

Bij Kerstpakkettenplaza.nl staat klanttevredenheid voorop. Onze klantenservice is altijd bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden, advies te geven en te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw kerstpakketten. Wij streven naar een uitstekende klantenservice om jouw ervaring bij Kerstpakkettenplaza.nl zo prettig en soepel mogelijk te maken. Bekijk ook eens onze meer dan 5.000 onafhankelijke reviews!

Hoogwaardige kwaliteit

Kwaliteit is een van onze belangrijkste speerpunten. Wij selecteren zorgvuldig de producten en cadeaus die in onze kerstpakketten worden opgenomen. Alleen de beste en lekkerste lekkernijen, verzorgingsproducten en cadeaus worden opgenomen in onze kerstpakketten. Hierdoor kunnen jouw medewerkers genieten van producten van hoogwaardige kwaliteit tijdens de feestdagen.

Veelgestelde vragen over kerstpakket Amsterdam

Wat zijn de populairste kerstpakketten in Amsterdam?

De populairste kerstpakketten in Amsterdam zijn vaak gevuld met lokale lekkernijen, zoals kaas, stroopwafels, haring en jenever. Daarnaast zijn fietsaccessoires, kunst en cultuur gerelateerde geschenken ook populair onder de Amsterdamse bevolking.

Kan ik mijn eigen kerstpakket samenstellen met Amsterdamse producten?

Ja, wij bieden het samenstellen van Amsterdamse kerstpakketten zeker aan. Het geeft je de mogelijkheid om je eigen kerstpakket samen te stellen met Amsterdamse producten. Dit stelt je in staat om een pakket te creëren dat past bij de smaak en voorkeuren van de ontvanger.

Zijn kerstpakketten Amsterdam duurzaam?

Ja, het verantwoord samenstellen van een Amsterdams kerstpakket is belangrijk voor Kerstpakkettenplaza.nl ook omdat het een hot topic in Amsterdam is. Veel kerstpakketten bevatten goed overdachte producten, zoals herbruikbare waterflessen, bamboe servies en biologische producten. Dit maakt ze een milieubewuste keuze voor de feestdagen.

Conclusie

Voor een kerstpakket Amsterdam bieden we een breed scala aan creatieve geschenk-ideeën om medewerkers en zakelijke relaties te verrassen tijdens de feestdagen. Van lokale lekkernijen en drankjes tot typisch Amsterdamse cadeaus. Of je nu op zoek bent naar een kerstpakket voor je Amsterdamse medewerkers of relaties, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met het kerstpakket Amsterdam van Kerstpakkettenplaza.nl kun je niet alleen een stukje van de Amsterdamse cultuur en sfeer delen, maar ook lokale ondernemers en producenten ondersteunen. Kerstpakkettenplaza.nl heeft zeer goede samenwerkingen met veel Amsterdamse bedrijven opgebouwd. Dus waar wacht je nog op? Bekijk de diverse opties van kerstpakketten Amsterdam en kies het perfecte geschenk om je dierbaren te verrassen tijdens de feestelijke seizoenen. Geniet van de Amsterdamse sfeer en cultuur tijdens de feestdagen en geef een kerstpakket dat indruk zal maken!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket Amsterdam? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een andere plaats of geschenk in gedachte? Wat denkt u van Kerstpakket Delft of Kerstpakket Nijmegen. We hebben het allemaal!

Meer weten over Amsterdam, lees alles over haar geschiedenis en gebruiken!

Kerstpakket Amsterdam