Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Kerstpakketten Nijmegen

Kerstpakketten in Nijmegen – Perfect voor het feestseizoen! Bij ons, Kerstpakkettenplaza.nl, begrijpen we dat het kiezen van het juiste kerstpakket voor uw medewerkers een belangrijke taak is. Daarom bieden we een uitgebreide collectie kerstpakketten Nijmegen die perfect zijn voor het kerstseizoen. Met een combinatie van hoogwaardige producten, heerlijke lekkernijen en lokale flair, zijn onze kerstpakketten gegarandeerd een hit bij uw team. In dit artikel zullen we u meer vertellen over onze kerstpakketten en waarom ze de beste keuze zijn voor uw bedrijf. Kerstpakket Nijmegen: Nijmegen staat bekend om de Sint Stevenstoren maar ook om zijn Nijmeegs Marikenbrood. Een krentenbrood met spijs en gele room, vernoemd naar Mariken van Nimwegen. Doordat wij meerdere magazijnen en distributiecentra hebben kunnen wij gemakkelijk in en rondom Nijmegen kerstpakketten bezorgen.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom kiezen voor onze Nijmeegse kerstpakketten?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl zijn we er trots op dat we alleen de beste producten in onze kerstpakketten opnemen. Onze kerstpakketten Nijmegen zijn zorgvuldig samengesteld met de hoogste kwaliteit en aandacht voor detail. Hier zijn enkele redenen waarom onze kerstpakketten de perfecte keuze zijn voor uw bedrijf:

Kerstpakketten Nijmegen

Lokale artikelen: Onze kerstpakketten bevatten unieke producten die de sfeer van Nijmegen weerspiegelen. Denk aan lokale lekkernijen, souvenirs en cadeaus die uw medewerkers zullen verrassen en verwennen.

Hoogwaardige producten: We streven altijd naar de hoogste kwaliteit in onze kerstpakketten. We selecteren zorgvuldig de beste producten, van de mooiste chocolade en ambachtelijke bieren tot bekende verzorgingsproducten. U kunt erop vertrouwen dat uw medewerkers alleen het beste van het beste ontvangen.

Diversiteit: We begrijpen dat iedereen verschillende voorkeuren heeft. Daarom bieden we een breed scala aan Nijmeegse kerstpakketten om aan verschillende smaken en behoeften te voldoen. Of uw medewerkers nu dol zijn op eten, drinken, wellness of iets anders, wij hebben een kerstpakket dat bij hen past.

Aantrekkelijke presentatie: Onze kerstpakketten zijn niet alleen gevuld met geweldige producten, maar worden ook gepresenteerd in aantrekkelijke verpakkingen. We zorgen ervoor dat uw medewerkers zich speciaal voelen wanneer ze hun kerstpakket ontvangen, met oog voor detail en een prachtige presentatie.

Nijmeegse kerstpakketten voor elke gelegenheid

Of u nu een klein of groot bedrijf heeft, onze Nijmeegse kerstpakketten zijn geschikt voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om het bedanken van uw medewerkers voor hun harde werk, het vieren van de feestdagen of het versterken van de teamgeest, onze kerstpakketten zijn de perfecte keuze. Hier zijn enkele gelegenheden waarvoor onze kerstpakketten uitermate geschikt zijn:

Kerstpakketten Nijmegen als blijk van waardering

Als werkgever is het belangrijk om uw medewerkers te laten zien dat u hun inzet waardeert. Onze Nijmeegse kerstpakketten zijn een perfecte manier om uw dankbaarheid te tonen tijdens het feestseizoen. Met de zorgvuldig samengestelde producten en lokale flair, laat u zien dat u oog heeft voor detail en aandacht besteedt aan de wensen en behoeften van uw medewerkers. Een kerstpakket is niet alleen een tastbaar cadeau, maar ook een symbolisch gebaar van dankbaarheid en erkenning voor hun harde werk gedurende het jaar.

Nijmeegse kerstpakketten om de teamgeest te versterken

Naast het tonen van waardering, kunnen onze Nijmeegse kerstpakketten ook helpen om de teamgeest binnen uw bedrijf te versterken. Het gezamenlijk uitpakken van de kerstpakketten en het genieten van de heerlijke lekkernijen en lokale producten kan een gevoel van samenhorigheid creëren. Het creëert een ontspannen en feestelijke sfeer waarin collega’s kunnen socializen en banden kunnen versterken. Dit kan bijdragen aan een positieve werkcultuur en het teamgevoel bevorderen, wat uiteindelijk de productiviteit en tevredenheid van uw medewerkers verhoogt.

Nijmeegse Kerstpakketten – lokale producten om van te genieten

Wat onze Nijmeegse kerstpakketten echt uniek maakt, zijn de lokale producten die erin zijn opgenomen. Nijmegen, gelegen aan de prachtige oevers van de Waal, heeft een rijke culinaire traditie en een bloeiende lokale ambachtelijke scene. Onze kerstpakketten bevatten daarom producten van lokale producenten en ondernemers, zoals ambachtelijke kaas, versgebakken brood, lokaal gebrouwen bier en nog veel meer. Deze lokale producten geven onze kerstpakketten een authentieke en onderscheidende smaak die uw medewerkers zeker zullen waarderen.

Een ruime keuze aan kerstpakketten Nijmegen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat niet alle medewerkers dezelfde smaak hebben. Daarom bieden we een ruime keuze aan Nijmeegse kerstpakketten om aan verschillende voorkeuren en behoeften te voldoen. Of uw medewerkers nu houden van zoetigheden, hartige snacks, dranken of verzorgingsproducten, we hebben een kerstpakket dat bij hen past. Onze kerstpakketten zijn zorgvuldig samengesteld om een breed scala aan smaken en stijlen te accommoderen, zodat u de perfecte keuze kunt maken voor uw team. Wilt u iets verder naar het westen, bekijk dan eens onze Kerstpakketten Zoetermeer of Purmerend!

Conclusie over Nijmeegse kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl

Onze kerstpakketten bevatten lokale producten van Nijmeegse producenten en ondernemers, wat zorgt voor een authentieke en unieke smaakbeleving. Met onze kerstpakketten kunt u uw medewerkers op een bijzondere manier waarderen en de teamgeest versterken door samen te genieten van de feestelijke producten. We bieden een ruime keuze aan kerstpakketten, zodat u kunt kiezen uit verschillende smaken en stijlen om aan de voorkeuren van uw medewerkers te voldoen. Onze kerstpakketten zijn zorgvuldig samengesteld met oog voor detail en kwaliteit, zodat u alleen het beste kunt verwachten.

Bestel nu uw Nijmeegse kerstpakketten

Wilt u uw medewerkers verrassen met een feestelijk pakket vol lokale lekkernijen en producten uit Nijmegen? Bestel dan nu uw Nijmeegse kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl. Onze kerstpakketten zijn van hoogwaardige kwaliteit, met zorg samengesteld en kunnen helpen om uw bedrijf te onderscheiden en uw medewerkers te laten zien dat hun inzet gewaardeerd wordt. Bestel vandaag nog en maak van de kerstperiode een extra speciale tijd voor uw team!

Vragen of meer informatie over Kerstpakketten Nijmegen?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket Nijmegen? Of wilt u andere informatie? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Wat denkt u van kerstpakketten Haarlem? We hebben het allemaal!

Nijmeegs kerstpakket bestellen