Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Kerstpakketten Deventer

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een uitgebreid assortiment aan kerstpakketten voor bedrijven in Deventer. Of u nu op zoek bent naar traditionele, luxe of thematische kerstpakketten, wij hebben voor elk wat wils. Onze kerstpakketten worden met zorg samengesteld en bevatten hoogwaardige producten om uw medewerkers, klanten en relaties te verrassen tijdens de feestdagen. Ontdek ons diverse aanbod en vind het perfecte kerstpakket dat past bij uw bedrijf en de ontvangers in Deventer.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakketten op maat in Deventer

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen specifieke wensen heeft als het gaat om kerstpakketten. Daarom bieden wij op maat gemaakte kerstpakketten aan. Of u nu een specifiek thema wilt, bepaalde producten wilt toevoegen of uw eigen logo wilt laten opnemen, wij staan klaar om uw kerstpakket volledig aan te passen aan uw bedrijf en ontvangers in Deventer. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor gepersonaliseerde kerstpakketten.

Lokale lekkernijen uit Deventer

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we oog voor lokale smaken en tradities, ook in Deventer. Onze kerstpakketten zijn gevuld met heerlijke lokale lekkernijen die de culinaire hoogtepunten van Deventer weerspiegelen. Van de beroemde Deventer koek tot ambachtelijke streekproducten, uw kerstpakketten zullen de ontvangers verwennen met de unieke, lokale smaken. Ontdek de lokale culinaire schatten en geef uw medewerkers en relaties een authentieke Deventer ervaring.

Voordelen van kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl in Deventer

  • Lokale smaken: Onze kerstpakketten bevatten heerlijke lokale lekkernijen die de smaken van Deventer weerspiegelen.
Kerstpakketten Deventer
  • Duurzaamheid: Wij bieden een assortiment duurzame kerstpakketten voor een groenere Deventer.
  • Eenvoudig bestellen: Onze gebruiksvriendelijke website maakt het bestellen van kerstpakketten eenvoudig en probleemloos.
  • Snelle levering: Wij zorgen voor een snelle en betrouwbare levering van uw kerstpakketten.

Duurzame kerstpakketten voor een groen Deventer

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hechten we waarde aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom bieden we in Deventer ook een breed scala aan duurzame kerstpakketten aan. Deze pakketten zijn samengesteld met oog voor het milieu, met biologische en fair trade producten, duurzame verpakkingen en andere milieuvriendelijke keuzes. Met onze duurzame kerstpakketten draagt u bij aan een groenere Deventer en laat u zien dat u geeft om duurzaamheid.

Weetje over Deventer

  • Deventer is een oude Hanzestad en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen.
  • De stad staat bekend om haar historische binnenstad met prachtige oude gebouwen, zoals de Waag en de Bergkerk.
  • Deventer is de geboorteplaats van de beroemde Nederlandse schrijver en denker, Etty Hillesum.
  • In Deventer worden jaarlijks verschillende culturele evenementen georganiseerd, waaronder het Deventer Boekenmarkt, een van de grootste boekenmarkten van Europa.

Kerstpakket Deventer bestellen voor uw bedrijf

Bij Kerstpakkettenplaza.nl zijn we gespecialiseerd in het leveren van kerstpakketten voor bedrijven in Deventer. Met onze maatwerkopties, lokale lekkernijen en duurzame keuzes zorgen we ervoor dat uw kerstpakket een unieke en persoonlijke ervaring wordt voor uw medewerkers en relaties. Bestel vandaag nog uw pakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl en maak de feestdagen in Deventer extra speciaal.

Toch liever een Kerstpakket Zoetermeer bestellen? Bekijk ons assortiment.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn kerstpakket Deventer personaliseren met het logo van mijn bedrijf?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om uw kerstpakketten te personaliseren met het logo van uw bedrijf. Dit voegt een persoonlijk en professioneel tintje toe aan uw kerstgeschenken. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden voor het toevoegen van uw bedrijfslogo aan de kerstpakketten.

Bieden jullie ook duurzame kerstpakketten aan in Deventer?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een selectie duurzame kerstpakketten beschikbaar. Deze pakketten bevatten milieuvriendelijke en ethisch verantwoorde producten die passen bij een duurzame levensstijl. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze duurzame opties voor kerstpakketten.

Kan ik mijn kerstpakket naar meerdere locaties in Deventer laten verzenden?

Ja, het is mogelijk om uw kerstpakketten naar meerdere locaties te laten verzenden. We begrijpen dat bedrijven meerdere vestigingen kunnen hebben of dat u kerstpakketten naar verschillende adressen wilt sturen. Neem contact met ons op om uw specifieke wensen en vereisten te bespreken, zodat wij u kunnen helpen met een gepersonaliseerde leveringsoplossing.

Vragen of meer informatie over kerstpakketten in Deventer?

Heeft u vragen over onze kerstpakketten? Wilt u meer informatie over maatwerkopties, duurzame kerstpakketten of lokale lekkernijen? Neem gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van het perfecte kerstpakket voor uw bedrijf in Deventer. U kunt ons bereiken via e-mail op klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of telefonisch via +31 (0)24 303 1166. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

Wat denkt u van Kerstpakket Harderwijk of Kerstpakket Oss. We hebben het allemaal!

Kerstpakketten Deventer bestellen