Kerstpakket Rotterdam

Kerstpakket Rotterdam – Welkom bij Kerstpakkettenplaza.nl, uw bron voor hoogwaardige kerstpakketten in Rotterdam en omgeving. Als dé specialist in kerstpakketten willen we u graag voorzien van uitgebreide informatie over onze Rotterdamse kerstpakketten, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor uw medewerkers of zakenrelaties tijdens het feestelijke seizoen. Onze kerstpakketten zijn samengesteld met de grootste zorg en bevatten een selectie van Rotterdamse producten en lekkernijen om uw kerstcadeau extra speciaal te maken. Dus kies hier uw Rotterdamse kerstpakketten voor een feestelijk seizoen!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Rotterdams kerstpakket; sfeer en authenticiteit

Onze Rotterdamse kerstpakketten zijn doordrenkt met de kenmerkende sfeer en authenticiteit van de stad Rotterdam. Als een bruisende metropool met een rijke geschiedenis en diverse culturele invloeden, heeft Rotterdam veel te bieden op culinair gebied. Onze kerstpakketten bevatten dan ook een scala aan heerlijke Rotterdamse producten die de smaakpapillen van uw medewerkers of zakenrelaties zullen prikkelen.

Lokale kerstpakketten met lekkernijen

Een kerstpakket Rotterdam, wat maakt het zo bijzonder? Dat zijn de lokale lekkernijen die we zorgvuldig hebben geselecteerd om uw kerstcadeau een authentieke Rotterdamse smaak te geven. Denk bijvoorbeeld aan ambachtelijke kaas van de wereldberoemde Markthal, verse stroopwafels van de lokale markt, en heerlijke chocolade uit een lokale Rotterdamse chocolaterie. Ons Rotterdams kerstpakket is gevuld met deze en andere smaakvolle verrassingen om uw medewerkers of zakenrelaties te verwennen tijdens de feestdagen.

Rotterdams kerstpakket bestellen

Naast de culinaire hoogstandjes bevatten onze Rotterdamse kerstpakketten ook geschenken die de Rotterdamse spirit weerspiegelen. Denk bijvoorbeeld aan een erstpakketten Rotterdam met een mok voorzien van een iconisch Rotterdams uitzicht, een sleutelhanger in de vorm van de Erasmusbrug, of een notitieboekje met een afbeelding van de Euromast. Deze speciale geschenken voegen een persoonlijke en lokale touch toe aan uw kerstcadeau en zullen zeker gewaardeerd worden door de ontvangers.

Kerstpakket Rotterdam

Verantwoord ondernemen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl zijn we ons bewust van het belang van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze Rotterdamse kerstpakketten ook duurzaam zijn samengesteld. We streven ernaar om zoveel mogelijk producten van lokale Rotterdamse producenten te gebruiken. Dit om de lokale economie te ondersteunen en de ecologische voetafdruk te minimaliseren. Daarnaast hebben we oog voor de sociale impact en werken we samen met lokale goede doelen. Zo doen we iets terug voor de Rotterdamse gemeenschap, zoals we dat ook doen voor de ondernemers uit Apeldoorn.

Uiteraard begrijpen we dat u wilt weten waarom onze Rotterdamse kerstpakketten de beste keuze zijn voor uw bedrijf. Naast de Rotterdamse sfeer en authenticiteit, de lokale lekkernijen en de bijzondere geschenken, bieden onze kerstpakketten nog meer voordelen.

Kerstpakketten Rotterdam: flexibiliteit en maatwerk

Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we in flexibiliteit en maatwerk. We begrijpen dat elk bedrijf anders is en verschillende wensen heeft als het gaat om kerstpakketten. Daarom bieden we de mogelijkheid om onze Rotterdamse kerstpakketten aan te passen aan uw specifieke wensen. Of het nu gaat om het toevoegen van extra producten, het personaliseren van de geschenken of het op maat maken van de verpakking, we staan klaar om aan uw verwachtingen te voldoen en uw kerstpakketten helemaal naar wens samen te stellen.

Gemak en service

We begrijpen dat de feestdagen een drukke tijd zijn voor uw bedrijf en dat u het liefst zo min mogelijk gedoe wilt hebben met het regelen van Kerstpakketten Rotterdam. Daarom zorgen wij voor het gemak en de service die u verdient. Onze website is gebruiksvriendelijk en biedt een eenvoudig bestelproces. Daarnaast zijn onze Rotterdamse kerstpakketten altijd op tijd klaar voor verzending. U hoeft zich geen zorgen te maken over vertragingen. Ons klantenserviceteam staat ook altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de beste service.

Kwaliteit en tevredenheid

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we altijd naar de hoogste kwaliteit in onze producten en diensten. Daarom zijn onze Rotterdamse kerstpakketten samengesteld met zorgvuldig geselecteerde producten van de beste kwaliteit. We werken alleen samen met betrouwbare lokale producenten om ervoor te zorgen dat uw medewerkers of zakenrelaties kunnen genieten van de lekkerste Rotterdamse lekkernijen. We zijn er trots op dat onze klanten tevreden zijn met onze kerstpakketten en dat we een hoge mate van klantloyaliteit genieten. Wilt u uw relaties wellicht een pakket geven uit hun stad, we hebben bijvoorbeeld ook kerstpakketten Eindhoven of Drachten, alles is mogelijk en voorradig!

Conclusie Rotterdamse kerstpakketten

Met onze uitgebreide Rotterdamse kerstpakketten bieden we een authentieke ervaring voor uw medewerkers of zakenrelaties tijdens de feestdagen. De lokale lekkernijen, Rotterdamse artikelen en de mogelijkheid tot maatwerk maken onze kerstpakketten een ideale keuze voor bedrijven in Rotterdam en omgeving. Onze focus op gemak, service, kwaliteit en tevredenheid. Dat zorgt ervoor dat u kunt rekenen op een stressvrije en hoogwaardige ervaring bij het bestellen van onze kerstpakketten.

Waarom wachten? Bestel vandaag nog uw Rotterdamse kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl en geniet van de voordelen van onze hoogwaardige kerstpakketten. Neem contact met ons op via onze website of telefonisch en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het samenstellen van het perfecte kerstpakket. Alleen het beste voor uw medewerkers of zakenrelaties in Rotterdam.

Vragen of meer informatie over Rotterdamse kerstpakketten?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@Kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerstpakketten Rotterdam bestellen