Kerstpakketten Veenendaal

Kerstpakketten kopen en bestellen voor medewerkers en relaties in Veenendaal en omgeving? Als bedrijf in Veenendaal is het belangrijk om tijdig te beginnen met het regelen van kerstpakketten voor medewerkers en relaties. Het vinden van het juiste kerstpakket kan echter een uitdaging zijn. Er zijn immers talloze keuzes en de mogelijkheden lijken eindeloos. Gelukkig is er een oplossing: Kerstpakkettenplaza.nl is de specialist in kerstpakketten en biedt al jarenlang hoogwaardige kerstpakketten Veenendaal aan bedrijven in de omgeving Veenendaal.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakketten bestellen voor bedrijven in Veenendaal was nog nooit zo leuk als in 2024!

Kerstpakketten Veenendaal

Kerstpakkettenplaza.nl heeft reeds 23 jaar ervaring in het samenstellen en leveren van de meest uiteenlopende kerstpakketten. Als bedrijf in Veenendaal bent u bij ons aan het juiste adres voor de beste kwaliteit kerstpakketten tegen de scherpste prijzen. Bovendien doneren wij bij iedere bestelling een bedrag aan een goed doel dat de bedrijven hebben gekozen. Het kost de bedrijven niets extra, maar het draagt bij aan het welzijn van anderen.

Leuke weetjes over Veenendaal

Wist u dat?

  • Veenendaal heeft een rijke historie als textielstad en was ooit een van de belangrijkste plaatsen in Nederland op het gebied van wolindustrie. Kerstpakketten met textiel zoals T-shirts met een eigen logo zijn ook leverbaar.
  • Het centrum van Veenendaal heeft een moderne en gezellige uitstraling, maar ook het nabijgelegen natuurgebied De Blauwe Hel is zeker de moeite waard om te verkennen.
  • Veenendaal heeft een eigen treinstation met verbindingen naar diverse steden in Nederland, waaronder Utrecht en Arnhem.
  • n Veenendaal wordt jaarlijks de bekende “Mars voor Jezus” georganiseerd, een christelijk evenement waar duizenden mensen op af komen.
  • Veenendaal staat bekend om zijn bruisende winkelcentrum met een gevarieerd aanbod aan winkels en horecagelegenheden.
  • bedrijven uit Veenendaal besteden gemiddeld € 45,00 aan het kerstpakket

Veelgestelde vragen over kerstpakketten Veenendaal

Wat voor soort kerstpakketten bieden jullie voor bedrijven in Veenendaal aan?

Wij bieden een breed scala aan kerstpakketten, variërend van voedselpakketten tot lifestyle pakketten. Daarnaast hebben wij ook verantwoorde kerstpakketten.

Hoe lang duurt het voordat wij onze Kerstpakketten in Veenendaal ontvangen?

Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen 5 werkdagen te leveren. Onze professionele transporteurs kennen de weg in Veenendaal en zorgen ervoor dat uw kerstpakketten snel en veilig worden bezorgd. U mag natuurlijk zelf een leverdatum kiezen. We adviseren de kerstpakketten een ruime periode voor het uitreikmoment te laten leveren. Er kan altijd iets mis gaan tijdens transport!

Wat gebeurt er als er iets mis is met onze bestelling?

Als er iets mis is met uw bestelling, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. Wij doen er alles aan om het probleem op te lossen en uw tevredenheid te garanderen.

Professionele kerstpakketten transporteurs kennen de weg in Veenendaal

Onze professionele transporteurs kennen de weg in Veenendaal en zorgen ervoor dat uw kerstpakketten snel en veilig worden bezorgd. Dagelijks leveren wij in Veenendaal en natuurlijk ook in tal van andere steden zoals Houten, Berkel en Rodenrijs en Almelo. U kunt erop vertrouwen dat uw kerstpakketten Veenendaal tijdig en op de juiste plaats worden afgeleverd.

Bedrijven uit Veenendaal kiezen voor Kerstpakkettenplaza.nl

Als bedrijf in Veenendaal bent u bij Kerstpakkettenplaza.nl aan het juiste adres voor hoogwaardige kerstpakketten 2024 tegen scherpe prijzen. Met onze jarenlange ervaring en brede selectie aan kerstpakketten, is er voor ieder bedrijf en ieder budget een geschikt Veenendaals kerstpakket te vinden. Bovendien kunt u erop vertrouwen dat wij uw bestelling snel en veilig bezorgen en dat er bij iedere bestelling een bedrag wordt gedoneerd aan een goed doel dat u heeft gekozen.

Conclusie

Kortom, door te kiezen voor Kerstpakkettenplaza.nl kunt u uw medewerkers en relaties een geweldig kerstpakket geven, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan het welzijn van anderen. Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog uw kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl!

Vragen of meer informatie over Kerstpakketten Veenendaal?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Wat denkt u van een kerstpakket Berkel en Rodenrijs? We hebben het allemaal!

Kerstpakketten Veenendaal bestellen