Kerstpakketten Zwolle

Kerstpakketten Zwolle – Als specialist in kerstpakketten weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om medewerkers en relaties uit Zwolle op een passende manier te bedanken. Enerzijds voor hun inzet en anderzijds voor de samenwerking gedurende het afgelopen jaar. Met onze ruime ervaring en brede assortiment kerstpakketten Zwolle, zijn wij dé aangewezen partij om bedrijven uit Zwolle te voorzien van de beste kerstpakketten.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakketten voor personeel en relaties uit Zwolle? Kies voor kwaliteit én meerwaarde!

Niet alleen ons assortiment en ervaring maakt ons uniek. Wij doneren bijvoorbeeld bij iedere bestelling een bedrag aan een goed doel dat de bedrijven uit Zwolle zelf mogen kiezen. Zo dragen wij bij aan een mooiere wereld en kunt u uw mensen op een speciale manier bedanken. Zonder dat het u als bedrijf extra geld kost.

Dagelijkse levering van kerstpakketten in Zwolle en omgeving; wel zo handig!

En wist u ook dat wij dagelijks kerstpakketten leveren in Zwolle en omgeving? Onze professionele transporteurs kennen de weg in de stad. Zij zorgen ervoor dat uw kerstpakketten snel en op het gewenste tijdstip worden bezorgd. Dus bent u nog op zoek naar kerstpakketten Zwolle? Wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte kerstpakket en leveren het waar u wenst.

Kerstpakketten Zwolle

Weetjes over Zwolle

 • Zwolle is de stad waar de beroemde Nederlandse schilder Herman Brood werd geboren. Brood was ook een rockmuzikant en dichter.
 • In Zwolle bevindt zich de oudste ijssalon van Nederland, Talamini, opgericht in 1887.
 • De Zwolse Peperbus is een beroemde kerk in Zwolle. Hij heeft zijn naam heeft te danken aan zijn vorm, die lijkt op een pepermolen. Daarom zien wij waarschijnlijk vaak dat een kerstpakketten Zwolle met een pepermolen vaak besteld wordt door Zwolse bedrijven.
 • Het middeleeuwse centrum van Zwolle is zeer goed bewaard gebleven en er zijn veel prachtige gebouwen en straten te vinden.
 • Zwolle was in de middeleeuwen een belangrijke handelsstad. De stadsmuur die rond de stad werd gebouwd, was een van de grootste van Europa.
 • Zwolle staat bekend om zijn culinaire scene en heeft maar liefst drie restaurants met een Michelinster. De Librije, De Leest en ’t Nonnetje.
 • Elk jaar vindt in Zwolle het grootste bevrijdingsfestival van Nederland plaats, met optredens van bekende artiesten en talloze activiteiten.

Meest gestelde vragen van bedrijven uit Zwolle

 • Wat is het verschil tussen een standaard kerstpakket en een op maat gemaakt kerstpakket?
 • Hoe kan ik ervoor zorgen dat het kerstpakket aansluit bij de wensen van mijn medewerkers?
 • Kunnen wij ons eigen logo of een persoonlijke boodschap toevoegen aan het kerstpakket?
 • Wat is de minimale en maximale afname van kerstpakketten voor bedrijven uit Zwolle?
 • Wat gebeurt er als er een product beschadigd is bij de levering van het kerstpakket?

Als antwoord op deze vragen kunnen we aangeven dat wij het grootste assortiment aan kerstpakketten voor bedrijven uit Zwolle hebben. Zo kunt kiezen uit verschillende prijsklassen, kleuren en thema’s. Onze ervaren adviseurs helpen u graag bij het vinden van het perfecte kerstpakket. Een pakket dat aansluit bij de wensen van uw medewerkers en relaties. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid voor personaliseren. Dit doen we voor alle steden door het land waaronder ook de kerstpakketten in Waalwijk. Bijvoorbeeld middels het toevoegen van uw eigen logo of persoonlijke boodschap, zoals een kerstkaart, aan het kerstpakket. De minimale afname van kerstpakketten is 5 stuks en er is geen maximaal aantal, mits u op tijd besteld natuurlijk. We hebben ook een speciaal deel van onze collectie geschikt gemaakt om per stuk te kunnen bestellen! Mocht er onverhoopt een product beschadigd zijn bij of na levering, dan zorgen wij altijd voor een passende oplossing.

Conclusie

Kortom, Kerstpakkettenplaza.nl is de ideale partner voor bedrijven uit Zwolle en omgeving die op zoek zijn naar kerstpakketten met kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring in het samenstellen en leveren van kerstpakketten en onze kennis van de regio, zijn we in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect passen bij de behoeften en wensen van onze klanten. Bovendien steunen we met iedere bestelling een goed doel naar keuze, zonder extra kosten voor het bedrijf. Onze professionele transporteurs kennen de weg in Zoetermeer en omgeving, waardoor we snel kunnen leveren. Of het nu gaat om het leveren van kerstpakketten in Roosendaal en Zoetermeer of Zwolle, wij staan altijd voor u klaar. Bestel daarom uw kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl en maak deze feestdagen onvergetelijk voor uw mensen.

Vragen of meer informatie over kerstpakketten Zwolle?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten, allemaal geschikt voor personeel en relaties van bedrijven uit Zwolle en wijde omtrek. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een artikel? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerstpakketten Zwolle bestellen