Borrel kerstpakket

Op zoek naar een sfeervol kerstcadeau vol lekkernijen voor een gezellige borrel? Bij Kerstpakkettenplaza.nl vind je het perfecte borrel kerstpakket om te delen met vrienden, familie of collega’s tijdens de feestdagen. Ons borrel kerstpakket zit boordevol heerlijke snacks, drankjes en andere lekkernijen om van jouw borrelmoment een onvergetelijke ervaring te maken. Laat je inspireren door ons assortiment en ontdek de smaakvolle mogelijkheden van een kerstpakket voor de borrel.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een feestelijke borrelbeleving

Geniet van een feestelijke borrelbeleving met onze borrel pakketten. Elk pakket is zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige producten die perfect passen bij een gezellige borrel. Van ambachtelijke kaas en smaakvolle dips tot verfrissende drankjes en knapperige snacks, onze kerstpakketten bieden een uitgebreide selectie van lekkernijen om van te genieten. Laat je verrassen door de culinaire variatie en creëer een unieke borrelervaring voor jezelf en je gasten.

Borrel kerstpakket bestellen

Een persoonlijk tintje toevoegen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we in de kracht van personalisatie. Daarom bieden we je de mogelijkheid om een persoonlijk tintje toe te voegen aan je kerstpakket voor de borrel. Voeg bijvoorbeeld een handgeschreven kaartje of een gepersonaliseerde boodschap toe om je waardering en goede wensen over te brengen. Met een persoonlijk bericht maak je het borrel kerstpakket extra speciaal en laat je zien dat je aandacht hebt besteed aan het cadeau.

Ideaal voor verschillende gelegenheden

Een kerstpakket voor de borrel is niet alleen geschikt voor de feestdagen, maar ook voor andere gelegenheden. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of een gezellige borrelavond met vrienden, een kerstpakket voor de borrel is altijd een geslaagd cadeau. Laat je inspireren door de veelzijdigheid en geniet samen van een smaakvolle borrelervaring.

Veel gestelde vragen

Kan ik specifieke producten toevoegen aan mijn kerstpakket voor de borrel?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een uitgebreid assortiment producten waaruit je kunt kiezen om je borrel kerstpakket aan te vullen. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie en de mogelijkheden om specifieke producten toe te voegen aan jouw borrel kerstpakket.

Kan ik het kerstpakket laten bezorgen bij mijn personeel of relaties?

Zeker, het is mogelijk om het borrel pakket te laten bezorgen bij je personeel of relaties. Bij Kerstpakkettenplaza.nl regelen we de bezorging van de kerstcadeaus naar de gewenste locaties. Neem contact met ons op voor meer informatie over de bezorgmogelijkheden en de kosten.

Zijn er borrel kerstpakketten beschikbaar voor verschillende budgetten?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we borrel kerstpakketten beschikbaar in verschillende prijscategorieën. Of je nu een klein budget hebt of op zoek bent naar een luxueuze borrelervaring, wij hebben pakketten die passen bij verschillende budgetten. Neem een kijkje in ons assortiment of neem contact op met onze klantenservice voor advies op maat.

Kan ik mijn borrel kerstpakket personaliseren met ons bedrijfslogo?

Ja, het is mogelijk om je pakket te personaliseren met het bedrijfslogo. Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de optie voor het bedrukken van kaartjes, labels of andere items met het bedrijfslogo. Hiermee voeg je een persoonlijk en professioneel tintje toe aan de kerstpakketten. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie en de mogelijkheden.

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen over ons kerstpakket of wil je meer informatie? Onze klantenservice staat klaar om je te helpen. Neem contact met ons op via telefoon op +31 (0)24 303 1166 of stuur een e-mail naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. Wij beantwoorden graag al je vragen en assisteren je bij het maken van de beste keuze voor een (h)eerlijk kerstpakket voor de borrel.

Op zoek naar een ander geschenk? Bekijk onze Black Friday kerstpakketten eens!

Kerstpakket voor de borrel